מידע שימושי משתפת. תמונות שקבלתי. דברים שהוכנו על פי הדרכות שלי. תראו שכל אחת יכולה!!!!!

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מקסים ומרשים מאד!
כ"כ אסתטי ומוקפד!
 

elisheva18

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

שלום הני!

ראיתי פה בהסתכלות באשכול המדהים שאמרת שיש לך מתכון לפאי פיצוחים מטריף...

ממש אשמח לקבל את המתכון..

תודה רבה מראש...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא זה ולא זה.

פאי פיצוחים:


לקלתית:
2 כוסות קמח
1 כוס אבקת סוכר
1 מרגרינה חתוכה לקוביות [אפשר 1/2 כוס שמן ו 1/2 מרגרינה]
1 ביצה
קורט מלח

מעבדים את חומרים הקלתית לבצק אחיד. הבצק צריך להיות רך אבל לא דביק.
מקררים כשעה במקרר.
מרדדים על משטח מקומח ומרפדים תבנית פאי עגולה [או בתבנית מלבנית רגילה] מרופדת בניר אפיה בקוטר 26 - 30 ס"מ. מוודאים שהבצק עולה גם בדפנות תבנית הפאי.

דוקרים את הצק במזלג ואופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות להשחמה קלה.
מצננים ומכינים מלית:

1/2 מרגרינה
1/2 כוס סוכר חום
4 כפות ריצ'
1/2 כוס דבש
400 גרם תערובת פיצוחים קלויים [פיסטוק, קשיו, שקדים, אגוזי מלך, לוז וכיוצ"ב. יש לבדוק לפני האפיה]

על אש נמוכה ממיסים מרגרינה, סוכר חום ודבש עד שהסוכר נמס. מוסיפים ריצ' ומבשלים לרתיחה בלבד.
מכבים את האש ומוסיפים את הפיצוחים. מערבבים היטב.
יוצקים את המלית לקלתית ואופים עוד בערך 15 דקות. המלית תבעבע מעט וזה בסדר.
 

elisheva18

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

תודה ענקית!!

ו- יש לי שתי שאלות - אם אפשר...
אפשרי לעשות את זה פאיים אישיים קטנים ואם כן אז כמה זמן אפיה?
ובמה אפשר להליף את המרגרינה דווקא במילוי - אפשר פשוט להוריד אותה??

תודה שוב.
 

אביגיל 24

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה מראש
מה אתם עושות עם קרפט- בתוך עוגה - עוגיות?(תערובת של פיצויחים )
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י elisheva18;n4886633:
בס"ד

תודה ענקית!!

ו- יש לי שתי שאלות - אם אפשר...
אפשרי לעשות את זה פאיים אישיים קטנים ואם כן אז כמה זמן אפיה?
ובמה אפשר להליף את המרגרינה דווקא במילוי - אפשר פשוט להוריד אותה??

תודה שוב.

אפר פאיים אשיים. אופים את הקלתיות להשחמה קלה ואז עם המילוי עוד כ-5-7 דקות. שימי לב לא למלא יותר מדי מהרוטב של המילוי כי הוא מבעבע ועלול לגלוש וללכלך את שולי הפאי.

את יכולה לנסות להוריד את המרגרינה אבל תוסיפי עוד ריצ' וקחי בחשבון שהרוטב של המילוי ישאר רטוב...מרגרינה מגבשת אותו.
 

elisheva18

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

תודה רבה מאוד!
 

nothing

משתמש פעיל
שלום,
בהודעה הזו אני לא רואה את התמונות. לא יודעת אם זו בעיה שלי או בעקבות שידרוג האתר. בכל אופן אני רוצה לעשות את המתכון של הכובעים לפני השבת הקרובה, ואשמח מאוד אם מישהי שרואה או שיש לה את התמונות תוכל להעלות שוב.
תודה רבה
 

nothing

משתמש פעיל
מעולה,
תודה רבה!!!

יש לך מאז עוד רעיונות לכובעים?

 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
את יכולה במקום חצי כדור לעשות כובע שנראה יותר כובע של בנים- משטחים את תערובת הפצפוצים בתבנית. ממתינים שיתקשה [במקרר]. מוציאים לשיש לכמה דקות וקורצים עיגולים בקוטר רגיל. ממשיכים כמו בהדרכה.

יש לי עוד רעיון אבל אוכל להעלות רק מאוחר יותר.
 

nothing

משתמש פעיל
במה זה קרוב יותר לכובע של בנים,העיגול שמלמעלה יותר נמוך ושטוח?
יש לך תמונה גם של זה?
ואם זה באמת לא טרחה עבורך אשמח שתעלי כשיתאפשר לך את הרעיון הנוסף,
אין מילים!!!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
לא זה ולא זה.

פאי פיצוחים:


לקלתית:
2 כוסות קמח
1 כוס אבקת סוכר
1 מרגרינה חתוכה לקוביות [אפשר 1/2 כוס שמן ו 1/2 מרגרינה]
1 ביצה
קורט מלח
הני, זה נקרא טארטלים?
אני רוצה שיצא יפה גם-כמו שקונים מוכן
זה המתכון המוצלח?
 

שירהפ

משתמש מקצוען
איזה כיף!!!
קבלתי רשות להעלות תמונות ששלחו לי.
כדי שתראו שכל אחת יכולה [איפה ציפופוק?????] אני מעלה את התמונות האלו.
תראו איזה יופי! מהמם! אני התלהבתי והתרגשתי.
שמחתי שאכן הייתי לעזר.
המטרה שלי בהעלאת הדרכות/תמונות/מתכונים היא באמת שיהנו גם אחרים.
אז הנה-
התבקשתי להשאיר בעילום שם....רק אציין שהיא מוכשרת!!!!

את הפטיפור הזה היא הכינה על פי המתכון שהעליתי בקישור כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=215611&highlight=פטיפורים
הודעה #13
צפה בקובץ המצורף 264508

צפה בקובץ המצורף 264511
בקצרה:
בבסיס משטח שוקולדי [מהמתכון שלעיל]. אחרי ציפוי בשוקולד שחור, כמו במתכון. כיסוי בשוקולד לבן מלמעלה. משולש דקורטיבי שנעשה בעזרת שקף אכיל [מורחים שוקולד. אחרי שמתחיל להתקשות, באופן שכבר אפשר להעביר סכין מבלי שהשוקולד ימרח, מסמנים משולשים. מקפיאים ומפרידים את המשולש מהשקף]
אגוז לוז תומך בשוקולד...מהמם!!!!

קייקפאפס לבר מצווה- כמו שהעליתי ביום שני [זריזה....כבר הכינה!]
צפה בקובץ המצורף 264513
וכובעים-
היא בחרה להכין כובעים שטוחים מלמעלה. במקום עגולים. את עיסת פצפוצי השוקולד משטחים בתבנית. מקפיאים קצת ואחר כך קורצים עיגולים. יוצא מדהים!!!!!

צפה בקובץ המצורף 264515
העליתי בכדי לדרבן אחרות לנסות. כי זה באמת לא מסובך [אני נמנעת בכוונה מלכתוב שזה בצ'יק צ'ק...]
תנסו. ותעלו תמונות. כך נדרבן את כולן לנסות. לא תאמינו למה אתן מסוגלות להגיע.
גם אני לא האמנתי על עצמי עד שלא ניסיתי. לא למדתי שום קורס. רק ניסיתי, שוב ושוב. שיחקתי עם מתכונים. פתחתי מתכונים לבד. הכל ענין של התנסות. כל אחת יכולה!
הנה הוכחנו!
הלינק להדרכה של הכובעים לא תקין וגם התמונות,
יש מצב לעלות שוב?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה