באיזה יחס הסוכר לקינמון?תערובת של סוכר וקינמון,
אפשר להכין פודינג שוקו מפודינג וניל +קקאו
מישהי יודעת כמה קקאו לחבילה קטנה של פודינג וניל (שזה 3/4 כוס)?
באיזה יחס הסוכר לקינמון?תערובת של סוכר וקינמון,
מצטרפתאולי למישהי יש את מתכון לעוגת שמרים (קוקוש) שכבות דקות, כמו שמוכרים בחנויות?
כזו:
צפה בקובץ המצורף 1497326
בגלל שהפודינג הוא כדי לייצב את המלית. אז אפשר להחליף בפרורי לחם (לבדוק שטחון דק מאד..)אני במעקב לאשכל זה מזה כמה שנים. מעניין שזה ממשיך להופיע לי במייל כל פעם מחדש. בא לי לאפות למוצ"ש אבל אין לנו פודינג.. בעצם יש וזה נורא יקר. לא שווה.
מה יש להחליף במקום הפודינג_ נראה לי כבר אין מתכון בלי פודינג
אני מכינה את העוגה הזו באופן קבוע, שמה קילו קמח ולא לפי הכמות הרשומה במתכון.עשיתי גם יצא טעים בצורה לא רגילה
השתמשתי ב כוס מדידה 240 מ"ל כמו שכתבה פותחת האשכול
הבצק היה ממש נוזלי
ונאלצתי להוסיף המוןןן קמח כדי לקבל בצק טוב לעבודה
האם זה גודל הכוס, או 200 מ"ל?
תודה
שאר החומרים לפי הכמות שרשומה במתכון, כשכוס המדידה היא 200 או 240?אני מכינה את העוגה הזו באופן קבוע, שמה קילו קמח ולא לפי הכמות הרשומה במתכון.
שאר החומרים- כן לפי המתכון
והבצק יוצא מעולה ונח לעבודה
240שאר החומרים לפי הכמות שרשומה במתכון, כשכוס המדידה היא 200 או 240?
ווואוו אחלה מתכוןקיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
תודה ענקית על המתכון.קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
אם עדיין עניין אותך...מישהי ניסתה להכין עם קרם וניל ושוקוצ'יפס?
מעניין אותי איך יצא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט א'
א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד: