בקשה משפטים חמודים של ילדים

ה. רז

משתמש סופר מקצוען
ילד בן 5: אבא, מתי שנמות איך נדע את הדרך לגן עדן?
אבא: ד' יראה לנו.
ילד: אבל נביא אתנו משחקים כדי שלא ישעמם לנו שם!

ילד בן 6: מבקש מאמא משהו ואמא לא מסכימה.
הילד: "אבא, אתה מסכים לי"?
אבא: "אם אמא לא מסכימה - אז גם אני לא מסכים".
ילד: "אבל אתה תמשול בה"!

ה. רז

משתמש סופר מקצוען
בת 8 מדברת על חברה שלה: אנחנו אף פעם לא ניפרד! אפילו בגן עדן נהיה ביחד!

ילד: אני רוצה שיקברו אותי במערת המכפלה.
אמא: אין שם עוד מקום. יש שם את אדם וחוה, אברהם ושרה, יצחק ורבקה, יעקב ולאה וגם הראש של עשיו הרשע. אין שם עוד מקום.
ילד: אבל הם מתים. אז אפשר לקבור מעליהם בערימה.
אמא: עושה פרצוף.
ילד: אה. אני יודע למה אי אפשר לעשות ערימה כי כשיבוא המשיח הם יצטרכו לקום ולא יצליחו לקום מתחת לערימה!

ה. רז

משתמש סופר מקצוען
ילד בן 5 חוזר מהגן ביום השואה: שמענו צפירה.
אני: פחדת?
ילד: כן, אבל הגננת אמרה שזו רק צפירה שהחילונים עושים כי פעם מתו הרבה יהודים והם חושבים שהצפירה הזו תעיר אותם. איזה מצחיקים. צפירה יכולה להעיר מתים?

בת 8 מדברת על חברה שלה: אנחנו אף פעם לא ניפרד! אפילו בגן עדן נהיה ביחד!

ילד: אני רוצה שיקברו אותי במערת המכפלה.
אמא: אין שם עוד מקום. יש שם את אדם וחוה, אברהם ושרה, יצחק ורבקה, יעקב ולאה וגם הראש של עשיו הרשע. אין שם עוד מקום.
ילד: אבל הם מתים. אז אפשר לקבור מעליהם בערימה.
אמא: עושה פרצוף.
ילד: אה. אני יודע למה אי אפשר לעשות ערימה כי כשיבוא המשיח הם יצטרכו לקום ולא יצליחו לקום מתחת לערימה!
חח חמודים

ילד בן 5 חוזר מהגן ביום השואה: שמענו צפירה.
אני: פחדת?
ילד: כן, אבל הגננת אמרה שזו רק צפירה שהחילונים עושים כי פעם מתו הרבה יהודים והם חושבים שהצפירה הזו תעיר אותם. איזה מצחיקים. צפירה יכולה להעיר מתים?
חח :LOL:

שם נפלא

משתמש פעיל
בן 3 מדבר בשפה שדומה לעברית (כמו "אני מִכַּנֵּס" במקום "נכנס", וכאלה)
אחרי החלאקה, עוד לא קלט לגמרי שאין לו קוקו,
בסיום המקלחת הוא מעביר את היד על אחורי הראש,
מרגיש את השער הקצוץ וקורא בקול:
"היי, אני סַפּוּר!!"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בתקופת חיסוני הקורונה שאלתי את הבן שלי בן 6 מתי חיסונים (השגרתי של כתה א) אז הוא ענה שלא יודע. אחיו בכתה ב, שקיבל חיסון שבוע שעבר, התערב ואמר לו שלא ידאג כי זה כואב רק דקה וזהו.
הקטן: אין בעיה, דקה זה בסדר. ואז גודל זנב?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יי נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יי:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יי אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  4  פעמים
למעלה