דרוש מתכון משהו טעים עם פודינג ריבת חלב?

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
בעלי חזר השבוע מקניה רגילה,
ובין הצרורות יתגלו לא מעט חבילות של פודינג וניל ופודינג שוקולד
וגם - פודינג בטעם ריבת חלב...
הבנתי שהוא שם עין על הפודינג ריבת חלב...
יש למשהי מתכון מוצלח וקל להכנה שמצריך פודינג בטעם ריבת חלב?
אשמח למתכון שמסוגל לעבור נסיעה של שעתיים ברכב
(אם כבר שגם חמותי תהנה)... אבל לא חובה.
תודה מראש!
 

photos by h

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
ליקר ריבת חלב-מדהים!
ליקר לנשים גם ;)

חומרים:

5 חלמונים

2 כוסות סוכר

במעבד מזון להוסיף

200 גר' ממרח קרמל (בחנויות אפיה, יש שקוראים לה ריבת חלב פרווה)

1 פודינג ריבת חלב

4 כפות אבקת נוגט

2 כפות ת.וניל

4 כפות קפה

לערבב 5 דק' להוסיף

ריצ' קטן

כוס מים

4\3 כוס אלכוהול

לערבב הכל במעבד מזון

יוצאת כמות גדולה
 

מירי84

משתמש פעיל
עוגת ביסקוויטים במילוי קרם ריבת חלב (פורסם פעם באיזה עיתון לא זוכרת איזה)
300 גר ביסקויטים
1/2 כוס חלב
1/4 כוס מים
1 כף קפה נמס
לערבב קפה במים רותחים להוסיף חלב ולטבול ביסקויטים, לסדר שכבה בתבנית תנור (אם את רוצה עוגה גבוהה תעשי בתבנית ח"פ בינונית ויותר שכבות, כי בתבנית תנור זה יוצא נמוך, או להכפיל ב 1.5 לעוגה גדולה)

קרם ריבת חלב:
1 שמנת מתוקה
2 גבינה 5%
1 אינסטנט ריבת חלב
1/2 כוס חלב
4 כפות גדושות ריבת חלב
1/4-1/2 כוס סוכר
להקציף שמנת, אינסטנט, סוכר וגבינה
לחמם מעט ריבת חלב וחלב ולערבב היטב לריכוך, לקרר מעט ולהוסיף בהקצפה איטית לתערובת השמנת.
למרוח חצי מהכמות על הביסקויטים.
להניח שכבה נוספת של ביסקויטים טבולים ולמרוח את הקרם שנותר.
לקשט מלמעלה בזילוף פסי ריבת חלב.
להכניס למקרר לשעתיים לפחות להתייצבות.
בהצלחה!
 

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
ליקר ריבת חלב-מדהים!
ליקר לנשים גם ;)

חומרים:

5 חלמונים

2 כוסות סוכר

במעבד מזון להוסיף

200 גר' ממרח קרמל (בחנויות אפיה, יש שקוראים לה ריבת חלב פרווה)

1 פודינג ריבת חלב

4 כפות אבקת נוגט

2 כפות ת.וניל

4 כפות קפה

לערבב 5 דק' להוסיף

ריצ' קטן

כוס מים

4\3 כוס אלכוהול

לערבב הכל במעבד מזון

יוצאת כמות גדולה
תודה!
מעולם לא נגעתי בליקר, וגם אין לי מושג איך נראה הדבר הזה...
שווה לנסות בכל אופן? :rolleyes:
 
קורס עריכת וידיאו יפתח לך דלתות לתחום מרתק ורווחי שנהנה מביקוש גבוה במיוחד

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
עוגת ביסקוויטים במילוי קרם ריבת חלב (פורסם פעם באיזה עיתון לא זוכרת איזה)
300 גר ביסקויטים
1/2 כוס חלב
1/4 כוס מים
1 כף קפה נמס
לערבב קפה במים רותחים להוסיף חלב ולטבול ביסקויטים, לסדר שכבה בתבנית תנור (אם את רוצה עוגה גבוהה תעשי בתבנית ח"פ בינונית ויותר שכבות, כי בתבנית תנור זה יוצא נמוך, או להכפיל ב 1.5 לעוגה גדולה)

קרם ריבת חלב:
1 שמנת מתוקה
2 גבינה 5%
1 אינסטנט ריבת חלב
1/2 כוס חלב
4 כפות גדושות ריבת חלב
1/4-1/2 כוס סוכר
להקציף שמנת, אינסטנט, סוכר וגבינה
לחמם מעט ריבת חלב וחלב ולערבב היטב לריכוך, לקרר מעט ולהוסיף בהקצפה איטית לתערובת השמנת.
למרוח חצי מהכמות על הביסקויטים.
להניח שכבה נוספת של ביסקויטים טבולים ולמרוח את הקרם שנותר.
לקשט מלמעלה בזילוף פסי ריבת חלב.
להכניס למקרר לשעתיים לפחות להתייצבות.
בהצלחה!
וואוו מעולה!
 

מלכי וולף

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב גרפי
פשוט וטעים- אייס קפה
בערך 13 כפות סוכר,
2 כפות קפה נמס
2 כפות קפה מוקה (נתקעתי עם קופסה שלמה שלא אהבנו.. אפשר לוותר)
כף פודינג וניל
2 כפות פודינג ריבת חלב
כפית אבקת שוקו
לשים כמה שפחות מים רותחים, לערבב היטב עם בלנדר מקל שלא יהיו גושים
להוסיף חלב.
מספיק בערך לליטר וחצי
להקפיא ללילה
לשמור שלא יקפא לגמרי ולהגיש קררררר עם קרחים קטנים
 

הפצחן

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
ריבת חלב זה דבר די שמיש בכל דבר טעים. לא מבין מה השאלה בכלל... יותר שמיש מהווניל.
 

תמרוווש

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עוגת גבינה ריבת חלב- הכי טעים שיש:
פשוט עוגת גבינה רגילה, עושה כמו מתכון רגיל, ושמה במקום פודינג רגיל פודינג ריבת חלב
לציפוי מלמעלה ממיסה קצת ריבת חלב אמיתית עם מים רותחים, מערבבת עם 2 שמנת מתוקה ומצפה את העוגה.
יוצא אלוף!!
 

פינגווין

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אלפחורס עם הפודינג יוצא מקצועי ממש!
ולעוגת ביסקוויטים שכמה הציעו- מפזרים מלמעלה שברי בוטנים מסוכרים (אפשר לגרוס ממתק בוטנים) ומומלץ גם לשלב בקרם בין השכבות.
 

הפצחן

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
פשוט וטעים- אייס קפה
בערך 13 כפות סוכר,
2 כפות קפה נמס
2 כפות קפה מוקה (נתקעתי עם קופסה שלמה שלא אהבנו.. אפשר לוותר)
כף פודינג וניל
2 כפות פודינג ריבת חלב
כפית אבקת שוקו
לשים כמה שפחות מים רותחים, לערבב היטב עם בלנדר מקל שלא יהיו גושים
להוסיף חלב.
מספיק בערך לליטר וחצי
להקפיא ללילה
לשמור שלא יקפא לגמרי ולהגיש קררררר עם קרחים קטנים
איך אייס קפה יעבור נסיעה של שעתיים ברכב?
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
 
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

645

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה