מרקים מרק קישואים פרווה

חברים

משתמש פעיל
רעיון למרק קישואים פרווה. שיהיה מבוסס יותר על קישואים ופחות פחמימות
תודה
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
רעיון למרק קישואים פרווה. שיהיה מבוסס יותר על קישואים ופחות פחמימות
תודה
שימי לב שהמרק פרווה.
את היוגורט שמוסיפים לצלחת אפשר להשמיט.
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
רעיון למרק קישואים פרווה. שיהיה מבוסס יותר על קישואים ופחות פחמימות
תודה
קל מאד וטעים להפליא: (גם סרבני הקישואים ליקקו שפתיים)
לטגן בצל גדול קצוץ עם 8 שיני שום
להוסיף 4 קישואים קלופים ופרוסים,
לטגן מעט, להוסיף 4 כוסות מים רותחים,
כף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל( וג'ינג'ר אם רוצים- לא היה לי לא שמתי)
להביא לרתיחה, לבשל כשעה על אש נמוכה, לטחון בבלנדר יד
 

חברים

משתמש פעיל
מרק קישואים חלק ומושלם בקלי קלות | The Kitchen Coach מתכון פשוט ומהיר (6 מצרכים בלבד) להכנת מרק קישואים חלק, עשיר ומלא טעם בקלי קלות. מושלם לערבים הקרירים, כל בני המשפחה יאהבו! כולל תמונות של שלבי ההכנה (ללא גלוטן+ אפשר להכין טבעוני)
www.thekitchencoach.co.il
www.thekitchencoach.co.il
חסום לי בנתיב
אפשר להעלות מתכון?
 

הדמיה

משתמש רשום
טיפ שלי למרק קישואים מושלם!
אחרי שמטגנים את הבצל\ שום... ( אני אוהבת לשים גם ראש סלרי קצוץ, משדרג את הטעם בכמה רמות!)
להוסיף את הקישואים, להנמיך את האש ולסגור את המכסה ( בעצם לאדות את הקישואים בעדינות כדי שהם יוציאו את הנוזלים שלהם..)
אחרי שיש הרבה נוזלים בסיר- להוסיף מים רותחים ולבשל עוד כמה דקות.
 

הדמיה

משתמש רשום
השורש (יש שמשתמשים בו לכרפס...) אני מקלפת ,מגרדת /חותכת לקוביות קטנות
אם אין לי - אני משתמשת בסלרי עלים- אבל בעיקר בגבעולים הקשים.
 

rk 1234

משתמש צעיר
מצרכים:
3 בצל
6-8 קישואים
2 גבעולי סלרי (עם העלים או בלי איך שאוהבים)
חופן שמיר (כמה שאוהבים)
3 שיני שום, מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:
לאדות פרוסות בצל עם מעט שמן.
להוסיף פרוסות גסות של קישואים, שום, סלרי, שמיר.
לכסות את הירקות במים ולבשל 3/4 שעה.
לרסק הכל בבלנדר מוט.
(אם סמיך מידי יש להוסיף מים)

אפשר לפזר מלמעלה גרעיני דלעת קלויים וכדו'
 

23

משתמש מקצוען
מרק ללא קלוריות
1 5 בצלים לפרוס ולאדות עד שמזהיב
2 להוסיף 5 קישואים פרוסות להוסיף לסיר ללא מים לרבע שעה
להוסיף מים שיכסה את הכל ולבשל עד שמתרכך
1 קופסה פטריות להוסיף בסוף
1 כף אב מרק פטריות
מלח לפי הטעם
לרסק
מעדן!
 

בחן ובחסד

משתמש פעיל
מרק שאהוב אצלנו מאד. אני לא מוסיפה שיבולת שועל ולא תפוחי אדמה, מתבלת רק בפלפל, מלח ואגוז מוסקט ויוצא קרמי וסמיך.

מרק קישואים: (לייזה פאנלים)
7 קישואים יפים מוצקים
2 תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים או 3-4 כרשה החלק הלבן
2 שיני שום
צרור שמיר ונענע
3 כפות קוואקר
גרידת לימון
מלח ופלפל (אפשר להוסיף תבליני מרק כמו: כורכום/כמון וכו’, אני חושבת שמרק עדין כזה לא זקוק לחיזוק הזה).
מעט אגוז מוסקט (לא חובה)
חצי כוס חלב + 20 גר’ חמאה או רבע כוס שמן זית.

איך מכינים?

  • נקלף תפחי אדמה, בצל, שום, קישואים אין צורך לקלף,
  • נכסה כל הירקות במים מומלחים (כפית גדושה), או נטגן קלות את כל הירקות ברבע כוס שמן זית לטעם עשיר יותר ואז נכסה במים נביא לרתיחה, נכסה סיר עד ריכוך (כחצי שעה).
  • ,נוסיף 3 כפות קוואקר, צרור שמיר (אפשר נענע, אני אוהבת במרק הזה שמיר)
  • עם ממחה יד להפוך למרק קרמי, להוסיף (מי שחפץ) חצי כוס חלב ו20 גר’ מחאה
    טבעונים להוסיף רבע כוס שמן זית.
  • נטעם ונתקן תיבול. ניתן למרק קצת לנוח לאיחוד המרקם.
    זהו זה!!!
    כמה קל ככה טעים.
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה