קיבלתי הערב "אורות" ושיכנעתי את אשתי להצטרף לשיגעון שלי להיות שף לכמה רגעים...
ובכן ניגשתי למזווה והצאתי קופסאות שימורים כדלהלן:
פטריות, גרעיני תירס, ותירס גמדי, וגרעיני חומוס.
בנוסף קצצתי הרבה בצל, והרבה מ: פטרוזיליה, כוסברה, עלי סלרי, שמיר, - מכל הירק הזה בשפע!!
הוספנו בורגול, קוביות דלעת, ותפו"א, עדשים כתומות,
בתיבול שמנו מלח קצת כרכום קצת אבקת מרק והרבה פלפל שחור לאזן את המתיקות של הרכיבים המתוקים כמו התירס' וכדו'.
טיגון הבצל בשמן עד למצב זהוב ואז להוסיף את כל הרכיבים וכמובן מים כבכל הכנת מרק.
מאמין שזה נשמע לכם תאונה קטלנית, גם אנחנו קצת התלבטנו אם כדאי להוסיף את התירס גמדי והפטריות... אבל אם לא תכינו ותטעמו לא תבינו כמה זה טעים משביע ופשוט תענוג!!!
הפטריות והתירס נותנים באכילה תחושה של משהו בשרני במרק שבתכלס הוא פרווה.
המרק עשיר צבעוני וטעים לעילא ולעילא.
תנסו ותופתעו.
ובכן ניגשתי למזווה והצאתי קופסאות שימורים כדלהלן:
פטריות, גרעיני תירס, ותירס גמדי, וגרעיני חומוס.
בנוסף קצצתי הרבה בצל, והרבה מ: פטרוזיליה, כוסברה, עלי סלרי, שמיר, - מכל הירק הזה בשפע!!
הוספנו בורגול, קוביות דלעת, ותפו"א, עדשים כתומות,
בתיבול שמנו מלח קצת כרכום קצת אבקת מרק והרבה פלפל שחור לאזן את המתיקות של הרכיבים המתוקים כמו התירס' וכדו'.
טיגון הבצל בשמן עד למצב זהוב ואז להוסיף את כל הרכיבים וכמובן מים כבכל הכנת מרק.
מאמין שזה נשמע לכם תאונה קטלנית, גם אנחנו קצת התלבטנו אם כדאי להוסיף את התירס גמדי והפטריות... אבל אם לא תכינו ותטעמו לא תבינו כמה זה טעים משביע ופשוט תענוג!!!
הפטריות והתירס נותנים באכילה תחושה של משהו בשרני במרק שבתכלס הוא פרווה.
המרק עשיר צבעוני וטעים לעילא ולעילא.
תנסו ותופתעו.