קינוחים מנות אחרונות לחגים...

סוסיתא

משתמש צעיר
עוד כמה
ומקווה בעז"ה להעלות לכן עוד מתכונים מהתמונות באשכול הזה.
הכל קל להכנה.

מוס/גלידת חמאת בוטנים קראנצ'ית ללא ביצים
צפה בקובץ המצורף 550825

מוס שוקולד לבן- וניל ומוס פירות אקזוטיים עם קוקוס מקורמל
צפה בקובץ המצורף 550826

גלידת/מוס שוקולד ווניל עם שברי עוגיות ללא ביצים
צפה בקובץ המצורף 550827

@hbecker '
איפה אני מוצאת את המתכונים של שלושת הקינוחים האלה שבכוסות?
ותודה על כל המתכונים הטעימים שלך!
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הריני בזאת באה להקפיץ את האשכול כדי לקבל את המתכון של המוס הזה שגירה את בלוטות הטעם...
אשמח למתכון אם אפשר בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!
המוס כמו במתכון הזה

מלמעלה גנאש


הקפצת לי את החשק להכין משהו טובב........... התמונות של העני - - נכנסות לגרון....
לא מרשה לך
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תפסיקו להקפיץ לי את התמונות האלו מול העיניים.....................................
מול התמונות שלך קשה להתמודד...
1611239891842.png
 

מנגט שוקולד

משתמש פעיל
גלידת פיר

פירות, וניל וענבים
2 תבניות אינגליש

1 ריצ' גדול + 1 קטן, סה"כ 750 מ"ל ריצ'
300 גרם שוקולד לבן מומס
250 גרם קרם וניל לבן [יש צהוב ויש לבן. אם תשתמשו בצהוב השכבה האמצעית תהיה בצבע שמנת ולא לבן]
1 פודינג פירות אקזוטיים- מוצר חדש של אסם
3/4 כוס מיץ ענבים של קדם.
1 כוס מים
הכנה:
מקציפים את מיכלי הריצ' לקצף יציב ממש. מוסיפים קרם וניל ושוקולד לבן מומס
מחלקים לשליש ו-2 שליש.
ל-2 שליש מוסיפים 1 כוס מים
לשליש הנותר מיץ ענבים. אפשר להוסיף טיפה קטנה של צבע מאכל סגול לחיזוק הצבע.

מחלקים את 2/3 ל-2

לחצי אחד מוסיפים 1 פודינג פירות אקזוטיים. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל כתום לחיזוק הצבע. טיפה ממש קטנה.
משטחים ב-2 תבניות אינגליש מרופדות בניילון.

מעל זה משטחים את הלבן. גם ב-2 התבניות . לא צריך להקפיא בין לבין אבל למרוח בזהירות.
בזהירות מורחים את השכבה עם מיץ הענבים מעל השכבה הלבנה.

מקפיאים היטב.
מוציאים מהמקפיא כ-5 דקות לפני ההגשה ופורסים.
אני אוהבת לקשט את הצלחת במעט סירופ תות

צפה בקובץ המצורף 551218
בתיאבון
מה אפשר לשים במקום פודינג פירות אקוזטיים שאני לא משיגה?
 

שביעית

משתמש מקצוען
מקציפים ריצ' גדול לקצף נוקשה.
מוסיפים 15 טיפות תמצית פיסטוק ובודקים טעם. אם חסר טעם מוסיפים עוד [תלוי בריכוז התמצית]מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל ירוק, אבקת סוכר, ומים

סליחה על ההקפצה ;(

שאלה של טירונים-
כשמוסיפים מים לקצפת, מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה במיקסר, או שאחרי ההקצפה מוסיפים לאט ומערבבים עם מרית?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
סליחה על ההקפצה ;(

שאלה של טירונים-
כשמוסיפים מים לקצפת, מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה במיקסר, או שאחרי ההקצפה מוסיפים לאט ומערבבים עם מרית?
אחרי שהקצפת הוקצפה מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
זה באמת מתכון חג:

גלידת קורנפלקס

למוס
:
150 שוקולד מריר
2 כפות שמן
כפית קפה
כף מרגרינה
לחמם בסיר ולערבב

להוסיף - 4 חלמונים.


להקציף 4 חלבונים עם 2 כפות סוכר.
להכניס את השוקולד לקצף. לערבב, ולשים בתור שכבה ראשונה
(כדאי להקפיא בינתיים עד שהשכבה השניה תהיה מוכנה)

לשכבה הלבנה:

להקצף 4 חלבונים. עם חצי כוס סוכר.
להכניס בעדינות את החלמונים
להקציף ריץ אחד ולהכניס בעדינות לקצף
להוסיף כף קפה.
לשים בעדינות עם כף את השכבה הלבנה על המוס שוקולד

לשכבת הקורנפלקס

להמיס בתנור- רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר חום
3 כוסות קורנפלקס
אם זה לא ראש השנה אני מוסיפה גם אגוזים קצוצים- כוס
לאחר 10 דקות(מערבבים) זה נהיה קצת חום
מוציאים להתקררות
ושמים על השכבה הלבנה

בתתתתתתתתתאאאאבון

להקפיא כמובן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה