מנה חמה כידוע לא אוכלים בבית..כי בבית יש תמיד אוכל מבושל טרי ומזין
אבל ילדים כמו ילדים אוהבים מנות חמות גם בבית כנישנוש או סתם פינוק חם.
גם מבוגרים צורכים מנה חמה בנסיעה, בעבודה או בכל מקום אחר שאין מה לנשנש באופן זמין, מוסיפים מים רותחים,
ממתינים כמה דקות ויש ארוחה קטנה.
אז היום נלמד איך להכין מנה חמה לבד בבית ולהשתמש בה איפה שאנחנו רוצים
הכי חשוב להתחיל עם קופסת פלסטיק אטומה ואיכותית, לא ח"פ או קרטון
המצרכים:
* כוס בורגול דק (רק דק! בינוני או עבה צריכים בישול)
* כחצי כוס תערובת תיבול לאורז (יש לקנות מגוון ענק של תערובות בחנויות התבלינים - אפשר גם להכין תערובת לבד בבית אם יבקשו ניתן מרשם)
* מלח ופלפל שחור לפי הטעם
* 2 כוסות מים רותחים
* 2 כפות שמן זית
* קופסת חומוס שימורים מסוננת ושטופה במים או גרגירי חומוס שבושלו בבית - ארבעס (החומוס אופציונלי לא חובה)
מכינים:
בקערה עם מכסה שמים את כל המרכיבים למעט גרגירי החומוס
יוצקים מים ומערבבים היטב עם מזלג
סוגרים את מכסה הקופסא היטב וממתינים 20 - 30 דקות עד שכל המים נספגו בבורגול
פותחים ומערבבים שוב, מוסיפים את גרגירי החומוס
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך
מגישים חם.
מחוץ לבית, לעבודה או לילדים בוגרים שיכולים לצקת מים רותחים לבד:
מכינים את כל המרכיבים בקופסה קטנה ואטומה
לפני הארוחה יוצקים מים רותחים, ממתינים ואוכלים בתאבון.
אבל ילדים כמו ילדים אוהבים מנות חמות גם בבית כנישנוש או סתם פינוק חם.
גם מבוגרים צורכים מנה חמה בנסיעה, בעבודה או בכל מקום אחר שאין מה לנשנש באופן זמין, מוסיפים מים רותחים,
ממתינים כמה דקות ויש ארוחה קטנה.
אז היום נלמד איך להכין מנה חמה לבד בבית ולהשתמש בה איפה שאנחנו רוצים
הכי חשוב להתחיל עם קופסת פלסטיק אטומה ואיכותית, לא ח"פ או קרטון
המצרכים:
* כוס בורגול דק (רק דק! בינוני או עבה צריכים בישול)
* כחצי כוס תערובת תיבול לאורז (יש לקנות מגוון ענק של תערובות בחנויות התבלינים - אפשר גם להכין תערובת לבד בבית אם יבקשו ניתן מרשם)
* מלח ופלפל שחור לפי הטעם
* 2 כוסות מים רותחים
* 2 כפות שמן זית
* קופסת חומוס שימורים מסוננת ושטופה במים או גרגירי חומוס שבושלו בבית - ארבעס (החומוס אופציונלי לא חובה)
מכינים:
בקערה עם מכסה שמים את כל המרכיבים למעט גרגירי החומוס
יוצקים מים ומערבבים היטב עם מזלג
סוגרים את מכסה הקופסא היטב וממתינים 20 - 30 דקות עד שכל המים נספגו בבורגול
פותחים ומערבבים שוב, מוסיפים את גרגירי החומוס
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך
מגישים חם.
מחוץ לבית, לעבודה או לילדים בוגרים שיכולים לצקת מים רותחים לבד:
מכינים את כל המרכיבים בקופסה קטנה ואטומה
לפני הארוחה יוצקים מים רותחים, ממתינים ואוכלים בתאבון.