חיפשתי הרבה מאוד.מניין לך? זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שאין.
והוא היה צריך להיות עשיר גדול ומפורסם מאוד.
חיפשתי הרבה מאוד.מניין לך? זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שאין.
לא חייב, אנשים עם כמה מיליונים לא עשירים גדולים ולא מפורסמים.והוא היה צריך להיות עשיר גדול ומפורסם מאוד
אני מאמין רק אני לא יודע איפה.חיפשתי הרבה מאוד
מי שיש לו מיליונים ככל הנראה יש לו את הממוצע.לא חייב, אנשים עם כמה מיליונים לא עשירים גדולים ולא מפורסמים.
אתה מערבב מושגים,אז אתה מסכים שקורס של מכללה כל שהיא לא מגלה דבר?
אם כן תם הדיון
תכניס למחשבון ותראה שלא שווה לו למכור את המידע.4. כמו שכתבתי במפורש אני איהי מוכן למכור לך אם תשלם יותר ממה אני יכול להרוויח מהשיטה שלי, ודבר זה הוא לא כזה נדיר אצל אנשים רגילים, מישהו שעושה 40% שנתי, אבל יש לו בקושי 10000 ש''ח, אזי הוא כן יהיה מוכן למכור את הידע שלו לכל מיני אנשים.
ממש לא, לא הבנת מילה של איך עובד המסחר,מי שיש לו יתרון קל
הוא יכול לבצע את היתרון שלו על השוק אינסוף פעמים
ולהתעשר ברמה קיצונית.
תכניס למחשבון ותראה שלא שווה לו למכור את המידע.
אתה מוזמן להצטרף לקורסים שלו, אם הוא עדיין מעביר, עם גוגל טרנסלייט ולהיווכח לבדמי שיש לו מיליונים ככל הנראה יש לו את הממוצע..
הסברתי לפני 2 הודעות למה החשבון לא נכוןמי שיש לו יתרון קל
הוא יכול לבצע את היתרון שלו על השוק אינסוף פעמים
ולהתעשר ברמה קיצונית.
בלי נדר בחלק של מסחר באופציות שמדבר על שילוב של אופציות ונ״ט אני אעשה משהו דומה אז יהיה לך עוד מישהו בעבריתאתה מוזמן להצטרף לקורסים שלו
תגיד לי מה הענין שלך? אתה אומר שחיפשת הרבה, וכו' וכו' (אין לי מושג איפה חיפשת כי אני אישית לא יודע איפה אמורים לחפש אבל בא נאמר)חיפשתי הרבה מאוד.
והוא היה צריך להיות עשיר גדול ומפורסם מאוד.
שכחת לחשב את המס שצריך לשלם בכל מכירה ברווח ופוגע בריבית דריבית.אז סה''כ הפסדתי 8%, הרווחתי 12%, נשאר לי 4% תוריד עמלות, בא נאמר שנשאר 2.5 אחוז חודשי, פלוס תעשה את החישובים עם ריבית דריבית אתה יכול להרגיע להרבה כסף.
כצופה מן הצדואני בא ומראה לך נתונים בזמן אמת של בוט שאני ייצרתי (ואין בדעתי למכור לך שום דבר) ואתה אפ' לא מתייחס
לא שכחתי כלום, ולא נעליים.שכחת לחשב את המס שצריך לשלם בכל מכירה ופוגע בריבית דריבית.
או אזרח שלא רוצה לשבת בכלאאם אתה אזרח טוב
כמו מה למשל ? מסקרן לשמוע כמה אופציות יש שאתה בחיפוש תמידי?כל הזמן אני מחפש אפשרויות לתשואה עודפת
כולל בימים אלו
את שלמה קופר ז"ל הכרת?את ניתוח טכני למדתי (בין היתר) בחו״ל אצל מישהו שהעביר בקבוצה על פני הרבה שנים את כל העסקאות שלו
אני באמת אשמח לענות לך תשובה רצינית אבל אני מתנצל שלא הבנתי את השאלה שלך, אבל נראה לי שאנחנו לא מדברים בכלל על אותם דברים.@menajem @עומק הסיכוי
נניח שאני מסכים שאכן סטטיסטית יש דפוסים ידועים מראש. הדפוסים האלה ניתנים להגדרה כמכונת מצבים פשוטה, נכון? תתאר את כל הכללים שאתה מסביר בקורס, ותן לזה לרוץ. אפילו בלי לשבת צמוד לבורסה ולהתחבר בסיב אופטי ולכתוב קוד בחומרה וכו' כמו שחברות algo trading עושות כדי לתפוס ארביטרז'ים שנפתחים לשברירי שניה.
בהנחה שהשוק יעיל ולו במידה כלשהיא, יש פה ארביטרז' צועק לשמיים וקל מאוד לניצול. הבוטים היו מחסלים מיידית כל ארביטרז' כזה.
ואם תאמר שיש בעיית נזילות, אז היתה קמה חברה ומוכרת תוכנות מוכנות כאלה, ולא קורסים, ונהיית אנבידיה הבאה
איך שייך לטעון שעל ידי התבוננות במספרים בלבד, נתוני עבר של המניה, ניתן להשיג תשואה שרובוט לא יוכל להשיג?
וביעילות הרבה יותר גבוהה, הוא רץ 24/7 וסורק את כל המניות הקיימות בשוק.
אני באמת אשמח לתשובה רצינית.
אני לא מוכר שום קורס, לא יודע על מה אתה מדבר (אולי אתה מדבר על עומק הסיכוי) אני לא יודע. אבל גם הוא לא עסוק במסחר של אלפיות שניהתתאר את כל הכללים שאתה מסביר בקורס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
15.07
י"ט תמוז
אתר פרוג ובנק מרכנתיל מגישים:
וובינר פלוס - זום לייב בנושא משכנתאות
משכנתא? השקעה בנדל"ן? כל מה שחשוב לדעת לפני שמתחייבים משכנתא, פריסייל, טאבו משותף והשקעות חכמות. וובינר מיוחד עם מיטב המומחים.
הכניסה חופשית בהרשמה מראש!
25.6
כ"ט סיון
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
25.6
כ"ט סיון
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
20.7
כ"ד תמוז
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
23.7
כ"ז תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס אוטומציות ובוטים - בבשורה מרגשת!
הקורס עבר מתיחת פנים רצינית והפך למסלול היחיד בארץ שמלמד אוטומציה אמיתית על שרתים פרטיים. עם Self-Hosting, n8n, בוטים חכמים ו-AI ברמה שעדיין אין בארץ, ואנחנו נרגשים להיות הראשונים שיכשירו אותך לזה!
תכנית חדשה!
21.7
כ"ו תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס צילומי ילדים וניובורן
המסלול לנשים
22.7
כ"ז תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יי נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יי:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יי אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: