מתכון מי חומוס להקצפה

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י עחאי, ‏19/2/18.

תגיות:
  1. עחאי

    עחאי משתמש פעיל הפקות ואירועים

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    469
    תודות :
    638
    נקודות:
    99
    עיסוק:
    תאטרוני בובות
    מיקום:
    כל הארץ
    בעבר ראיתי מתכונים של שימוש במי חומוס (מים שבושל בהם חומוס או המים מקופסא שימורים של חומוס) להקצפה במקום להקציף חלבונים למתכונים כמו גלידות ומוסים.
    משהו יודע כמות של כמה מים לביצה?
    ז"א אני רוצה להכין גלידה ממי חומוס ואין לי מושג מה הכמות הנדרשת.
    תודה!!!
     
  2. החנוכיה שלי!

    החנוכיה שלי! משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/7/11
    הודעות:
    744
    תודות :
    935
    נקודות:
    134
    ביצה בגודל מדיום שוקלת 55 גר', תחשבי לפי כמה ביצים כתוב לך במתכון כמה גר' מי חומוס את צריכה.
    בהצלחה
     
    עחאי מודה על התגובה.
  3. עפיפון

    עפיפון משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏24/4/14
    הודעות:
    201
    תודות :
    234
    נקודות:
    59
    זה באמת יוצא מוצלח?
    ואיך הטעם? החומוס לא משפיע?
     
  4. תהילהמור

    תהילהמור משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏13/6/16
    הודעות:
    448
    תודות :
    1,575
    נקודות:
    149
    אני ניסיתי פעם לעשות
    בהתחלה יצא קצף מעולה אבל אח"כ נחת נחיתה רצינית,
    אולי טעיתי באחד השלבים... לא יודעת.
     
    עחאי מודה על התגובה.
  5. עחאי

    עחאי משתמש פעיל הפקות ואירועים

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    469
    תודות :
    638
    נקודות:
    99
    עיסוק:
    תאטרוני בובות
    מיקום:
    כל הארץ
    החלבון הוא לא כל הביצה עדיין לחשב לפי 55 גרם? ואפשר בערך? כי אין לי משקל מטבח.
    אני אנסה ואעדכן אם תרצי...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/2/18
    עפיפון מודה על התגובה.
  6. לילי 1

    לילי 1 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,150
    תודות :
    1,914
    נקודות:
    174
    גם אני אשמח לעידכון לגבי העמידות והטעם
     
  7. עחאי

    עחאי משתמש פעיל הפקות ואירועים

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    469
    תודות :
    638
    נקודות:
    99
    עיסוק:
    תאטרוני בובות
    מיקום:
    כל הארץ
    יש עוד משהו שיודע?
     
  8. chavipr4

    chavipr4 משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏25/11/15
    הודעות:
    130
    תודות :
    173
    נקודות:
    49
    זה יוצא מצוין אם עושים לפי ההוראות.
    לא מרגישים בכלל את הטעם של החומוס יוצא טעם כמו קצף רגיל
     
    mordy, secret, srp ו-2 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  9. עחאי

    עחאי משתמש פעיל הפקות ואירועים

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    469
    תודות :
    638
    נקודות:
    99
    עיסוק:
    תאטרוני בובות
    מיקום:
    כל הארץ
    אפשר הוראות?
     
  10. chavipr4

    chavipr4 משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏25/11/15
    הודעות:
    130
    תודות :
    173
    נקודות:
    49
    אני אחפש יותר מאוחר.
    כבר הרבה זמן שלא עשיתי את זה. ולא זוכרת בדיוק איך.
     
    עחאי מודה על התגובה.
  11. PRIMA

    PRIMA משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/3/16
    הודעות:
    947
    תודות :
    376
    נקודות:
    142
    סליחה על ההקפצה,
    יש לך אולי הוראות?
     
  12. efrat1

    efrat1 משתמש סופר מקצוען עורך תורני פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏17/11/13
    הודעות:
    5,287
    תודות :
    9,459
    נקודות:
    230
    אני זוכרת שקראתי פעם שעדיף במים של חומוס מקופסת שימורים כי החומוס עמד שם יותר זמן ואז הקצף יותר יציב
    אביגיל מייזליק פרסמה ע"ז כתבה פעם במשפחה
    עם מתכונים
     
    PRIMA מודה על התגובה.
  13. אסתי אחת

    אסתי אחת משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏27/8/17
    הודעות:
    203
    תודות :
    1,602
    נקודות:
    149
    אני עשיתי לפי מייזליק-
    הכי טוב מי שימורי חומוס
    נדמה לי שעל כל כוס שמים 2\1 כוס סוכר או שלושת רבעי
    יצא קצף חזק ומעולה

    הכנו מזה נשיקות , הילדים קצת התלוננו על טעם לוואי אבל לרגישים לביצים זה פתרון מעניין ויצירתי
     
    PRIMA מודה על התגובה.
  14. אסתי אחת

    אסתי אחת משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏27/8/17
    הודעות:
    203
    תודות :
    1,602
    נקודות:
    149
    אני עשיתי לפי מייזליק-
    הכי טוב מי שימורי חומוס
    נדמה לי שעל כל כוס שמים 2\1 כוס סוכר או שלושת רבעי
    יצא קצף חזק ומעולה

    הכנו מזה נשיקות , הילדים קצת התלוננו על טעם לוואי אבל לרגישים לביצים זה פתרון מעניין ויצירתי