אנו מעוניינים לרכוש מיקסר לאחר שהקנווד שלנו נזקק לתיקונים חוזרים ונשנים. (השימושים הנדרשים: אפיה סבירה, חלות- לרוב רק קילו אחד) קראתי בעיון את כל האשכולות בעניין והדעות סותרות. בוש? קנווד? ואם קנווד- איזה דגם? K MIX? מייג'ור?
בקיצור- אשמח להמלצה עדכנית:
1. לדגם מומלץ של קנווד
2. למיקסר דאבו. טכנאי מיקסרים אמין אמר לי שהדאבו טוב מכולם. מחירו יקר מאוד. למישהו יש? מישהו מכיר?
תודה מראש.
בקיצור- אשמח להמלצה עדכנית:
1. לדגם מומלץ של קנווד
2. למיקסר דאבו. טכנאי מיקסרים אמין אמר לי שהדאבו טוב מכולם. מחירו יקר מאוד. למישהו יש? מישהו מכיר?
תודה מראש.