מיקסר מומלץ

מאמרים אחרונים

אחמד הנגר, עפרון מעוך, הבטחות, והמלצה לוהטת על חברת מטבחים יוצאת דופן!
קצת מילים על פעם, היום, איי גלוס, ועוד קצת מילים על מטבחים ועניינים
3.67 star(s) 3 ratings
היערכות עסקית לקראת סוף שנה
שנת 2020 תיחרט כשנת טלטלה בכל התחומים עם התפרצות והתפשטות מגיפת הקורונה, ובפרט כלכלת העולם אשר ספגה מכה קשה, מי יותר ומי פחות. אני בטוח כי רובם...
בלארוס בלארוס ר"ה תשפ"א. יומן מסע - פרק ה'
- פרק ה' - לאחר מספר דקות שיחות משותפת, המחופש שענה לשם דוריאן הציע לי לפרוש עימו לגינה הסמוכה. האמת, שבימים כתיקונם זה לא היה קורה. חד וחלק. אך...
שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים החל מ-65 ש"ח בלבד
זה לא משנה את מי אתם רוצים להפתיע, לשמחונים יש את המארז המתאים! שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים שנועדו לעשות חם בלב, טעים בפה וטוב בנשמה.

יום אביב

משתמש מקצוען
אנו מעוניינים לרכוש מיקסר לאחר שהקנווד שלנו נזקק לתיקונים חוזרים ונשנים. (השימושים הנדרשים: אפיה סבירה, חלות- לרוב רק קילו אחד) קראתי בעיון את כל האשכולות בעניין והדעות סותרות. בוש? קנווד? ואם קנווד- איזה דגם? K MIX? מייג'ור?
בקיצור- אשמח להמלצה עדכנית:
1. לדגם מומלץ של קנווד
2. למיקסר דאבו. טכנאי מיקסרים אמין אמר לי שהדאבו טוב מכולם. מחירו יקר מאוד. למישהו יש? מישהו מכיר?

תודה מראש.
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם את לא אופה בשוטף יותר מקילו אחד - אין לך צורך במיג'ור לדעתי.
לי יש את המג'ור ואני גם אופה לרוב לא יותר מקילו - ומצאתי שקערה גדולה מידי לכמות קטנה מידי (של חלבונים, קצפת או בצק) לא תמיד נוח.
ממה שאני רואה סביבי - כל מי שיש לו את הקיצ'ינאייד מאוד מרוצה.
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י e12;1495879:
טכנאי מיקסרים אמין אמר לי שהדאבו טוב מכולם. מחירו יקר מאוד. למישהו יש? מישהו מכיר?
לא מכירה אבל עשיתי חיפוש קצר בגוגל.
מדובר על מיקסר מקצועי (נראה כמו מערבל של מאפיות רק קטן) - קערה של 7 ליטר.
לש עד 5 קילו בצק יחד!

לא חושבת שיש למשפחה סטנדרטית מה לעשות עם מיקסר כזה.
אם היה לך עסק אפייה בייתי - זה כבר משהו אחר...
 

חולי

משתמש מקצוען
לי יש מיקסר קנווד מייג'ור כבר שש שנים ואני מאוד מרוצה, ההורים של קנו לפני שנה ה - K MIX והם לא מרוצים בכלל.
 

ARTLINE123

משתמש רשום
ממליצה מאוד על המיג'ור 1200 וואט של קנווד. סוס עבודה
 

Chagit Weksler

משתמש מקצוען
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני קניתי KMIX לפני שנה ומשהו.
הוא מאד יפה, זה הפלוס הגדול והיחיד שלו (פסים אדום כתום...), רק חבל שהוא בארון...
עובד טוב, אבל ראיתי טובים ממנו, הוא יחסית קטן מבחינת נשיאה (קל להרים אותו) לא כמו הקיצ'נאייד המפלצתיים.
הוא לש קילו בצק מצוין (ניסיתי פעם 3- אבל אין עם מי לדבר, הכל עף מהקערה)
הוא עובד טוב, אבל הוא לא מרגיש חזק ויציב, לא יודעת איך להסביר, הוא לא מרגיש כמו שמיקסר מרגיש אלא כאילו משתמשים בצעצוע (אולי בגלל שהגוף שלו קטן). זאת אומרת הוא עושה את העבודה- לש, מקציף, מערבל, גם כמויות גדולות, אבל אם הייתי יכולה הייתי מחליפה אותו.
 

גבינה צהובה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מכירה את הדאבו..... הוא מעולה ומשמש גם בתים סטנדרטים שאופים כל שבוע חלות ועוגות....
אבל לצורך שלך, לדעתי, הוא מיותר ויקר.
יש לי מייג'ור ואני מאד מרוצה ממנו.
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אנדי;1495944:
הוא יחסית קטן מבחינת נשיאה (קל להרים אותו) לא כמו הקיצ'נאייד המפלצתיים.
יש קיצ'נאייד מפלצתיים ( תעשייתיים - מקבילים למיג'ור של קנווד) ויש קיצ'נאייד רגילים לחלוטין...
 

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם זה קנווד ממש ישן - להשקיע בתיקון ו - לא! ללוש בו בצק. הוא יכול לחיות עוד המון שנים עם שאר התפקודים. בצק, אפילו קילו קמח - מאד מכביד עליו ושוחק. תקני איזה בוש זול ותשתמשי בו רק לצרכי בצק. כך עשיתי אני - קנווד מלפני יותר מ-40! שנה! משמש בלי סוף רק לא לבצק. מכינה כל שבוע 6-7 ק"ג קמח לחלות ויש לי בוש אחד מיוחד רק לזה. בהצלחה
 

שוצי

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
נכתב ע"י קול-התור;1495967:
אם זה קנווד ממש ישן - להשקיע בתיקון ו - לא! ללוש בו בצק. הוא יכול לחיות עוד המון שנים עם שאר התפקודים. בצק, אפילו קילו קמח - מאד מכביד עליו ושוחק. תקני איזה בוש זול ותשתמשי בו רק לצרכי בצק. כך עשיתי אני - קנווד מלפני יותר מ-40! שנה! משמש בלי סוף רק לא לבצק. מכינה כל שבוע 6-7 ק"ג קמח לחלות ויש לי בוש אחד מיוחד רק לזה. בהצלחה
צר לי לומר לך שאני רואה בדיוק הפוך
לאמא שלי יש קנווד סופר ישן שלש מצוין
והבוש שלי על הפנים והוא חדש
 

שינדי- זה אני.

משתמש מקצוען
לאחר בירור מעמיק אצל טכנאים, בחנויות שירות תיקונים ועוד,
המיקסר היחיד המומלץ היום לבית הוא קנווד מיג'ור 770.
בוש- 3 חנויות שונות אמרו לנו שהוא מוגבל מאד באורך ימיו, וד"ל...
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מה שמאד קריטי לברר בנושא מיקסרים זה כמה וואט
שמעתי מבעל חנות מאד אמין למשל קנווד הגדילו את הקערה בלי להגדיל את המנוע במטרה להוזיל את העלות הסופית של המיקסר, וזה גורם לשחיקה מאד מהירה וקיצור ימים..
עדיף כבר לקנות קטן עם מנוע מתאים במיוחד אם את אומרת שממילא את משתמשת רק בקילו אחד.
 

בלוק

משתמש מקצוען
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לי יש את הקנווד מיג'ור והוא פשוט מעולה , מקציף ולש מצוין, אני מאד מרוצה!
 

ריקיה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י eden7115;1495911:
לא מכירה אבל עשיתי חיפוש קצר בגוגל.
מדובר על מיקסר מקצועי (נראה כמו מערבל של מאפיות רק קטן) - קערה של 7 ליטר.
לש עד 5 קילו בצק יחד!

לא חושבת שיש למשפחה סטנדרטית מה לעשות עם מיקסר כזה.
אם היה לך עסק אפייה בייתי - זה כבר משהו אחר...
5 קילו בצק = 2.5 קילו קמח

נכתב ע"י eden7115;1495961:
יש קיצ'נאייד מפלצתיים ( תעשייתיים - מקבילים למיג'ור של קנווד) ויש קיצ'נאייד רגילים לחלוטין...
מיקסרים באותו גודל:
K MIX שוקל בערך 8 ק"ג ו-קיצ'נאייד כ-13 ק"ג
 

אלונית

משתמש פעיל
מנסיון של חברה עם הדאבו,
אין לה עסק אפיה ביתי, היא פשוט אופה כל שבוע חלות.
אחרי בירורים והמלצות קנתה אותו וקיבלה אפילו הדרכה בבית של שליח מטעמם
א-ב-ל היא עדיין לא יודעת להשתמש ברבע מהיכולות שלו...

בקיצור, יכלה להסתדר בכיף עם הקנווד, ללוש פעמיים ב 2 קערות קילו + בכל קערה.

למטבח סטנדרנטי - הוא יותר מדי.
יותר מדי גדול
יותר מדי משוכלל
יותר מדי יקר.


אני עם קנווד מייג'ור 4 שנים. מרוצה מאד!!!
 

יום אביב

משתמש מקצוען
ביררתי היום בחנות אמינה ואכן הומלץ לי הדאבו (3800 ש"ח!), נאמר לי שהוא מעולה לבצקים גדולים ומקציף מצוין. ראיתי גם את קנווד מייג'ור 770 (1200 וואט), ועוד אחד: קנווד מייג'ור טיטניום עם מנוע של 1500 וואט. היות שהמנוע הוא מה שקובע ליכולת לישת הבצק התעניינתי עליו, והמחיר שלו הוא באיזור ה3000, וגם עם המנוע שלו המוכר לא המליץ לעבור את הקילו קמח, כך שחבל להשקיע בדגם הזה.

אם יש אינפורמציה נוספת- אשמח לשמוע.
 

ניצוצות

משתמש צעיר
קופצת על האשכול.
אתמול ביררתי גם על מיקסר.
מוכר, שהוא גם מתקן, אמר לי שאין לו בכלל בוש, כי זה הכי הרבה מגיע אליו לתיקון, זה נשחק מהר יותר מהקנווד, ועלות התיקון שלו מאוד גבוה.
הוא המליץ לי על קנווד 700 וואט, לטענתו, ה-900 וואט זה אותו עוצמה כמו ה-700 (הוא גם פותח את המכשירים לתיקון ורואה) ועולה יותר זול.
הוא גם המליץ לי על קערה קטנה יותר, כי לטענתו, עדיף לעשות פעמיים של קילו מאשר פעם של שתי קילו, כי כמו שמישהי אמרה כאן, הגדילו את הקערה אבל לא את הכח, וממילא זה נשחק יותר מהר (בפרט שנכון לעכשו אני אופה חלות מכמות של 1 ק"ג קמח, אבל לא יודעת מה יהיה בעוד שנתיים, שלוש, או ארבע)
הוא ביקש לי על זה 900 ש"ח.
מכיון שאין לי נסיון איתו ולא יודעת כמה הוא אמין אשמח לשמוע מבעלי נסיון, תוך התייחסות לפרטים הנזכרים.
תודה
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה