קמחים אחרים מותר לך? הקמח כאן אמור רק לעבות, ולכן מתאים כל סוג קמח: שיפון, כוסמין , קואקר ( מעט מאד ורק הסוג הדק), קמח חיטה מלא,קמח סויה.נכתב ע"י גינגית;524393:מלוואח אני מאד אוהבת, אבל אסור לי קמח לבן.
אני אלרגית ורגישה כמעט לכל הדברים הטובים והמשביעים.
לכן אני תקועה עם בטטה משעממת ולכן האשכול
במקור, זה מרשם לקנישעס לעצלנים. בתוצאה - טעים במיוחד.
לשבתות אפשר להכין בתבניות אישיות. אפילו הנכדים מתפתים.
רעיון נוסף: להוציא עם ליבת התפוח עיגולים מהבטטה ולפרוס.
נוצרות "טבעות" בטטה.
המראה המענין "עושה" טעם אחר.