את יכולה כל מתכוןמחפשת מתכון לתפו"א שלמים בתנור
אבל שיצא ט-ע-י-ם!!!
@hbecker יש לך מתכון
או שכל מתכון מתאים גם לשלמים עם קליפה?
אין סיבה שלא@hbecker המכון הזה שלך גם מתאים?
6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל
מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.
אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת
בוקר טוב,אין סיבה שלא
שמחה לשמוע שיוצא לך טוב גם בלי הבישולבוקר טוב,
חולקת עלייך לגבי הבישול המקדים (אני עצלנית מקצועית)
אני מסיפה כ-3/4 כוס מים לתיבול ואופה ב 250 מעלות בתבנית מכוסה היטב בנייר כסף. מערבבת אחר 40 דקות בערך. כדי להימנע מכוויות, אני מכבה את התנור, מוציאה את התבנית והופכת את התפו"א עם כף עם ידית ארוכה.
אני חושבת שתוספת המים בתיבול נותנת קצת אפקט של מבושל .ניסית לאפות עם תוספת מים?שמחה לשמוע שיוצא לך טוב גם בלי הבישול
אני אוהבת את הבישול גם גלל שנאפה לי טוב יותר וגם בגלל שהמרקם שונה כשאפים אחרי בישול לריכוך חלקי. יצא לי להכין גם כך וגם כך וזה משהו אחר במרקם.
בוודאי שאפיתי גם בתוספת מים.אני חושבת שתוספת המים בתיבול נותנת קצת אפקט של מבושל .ניסית לאפות עם תוספת מים?
יש לי מחזיק מתכת לתבנית חד פעמית גדולה, מה שמאפשר לי לאפות תפוא כבדים ולנייד אותם בצורה בטוחה יחסית
וחשוב כמובן 250 מעלות ומעלה...
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
579
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון