דרוש מתכון מחפשת מתכון לתפו"א שלמים בתנור

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת מתכון לתפו"א שלמים בתנור
אבל שיצא ט-ע-י-ם!!!
@hbecker יש לך מתכון
או שכל מתכון מתאים גם לשלמים עם קליפה?
 

bracha5

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
לדעתי כל מתכון מתאים
את יכולה לחפש אצל ניקי ב או 10 דקות



 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מחפשת מתכון לתפו"א שלמים בתנור
אבל שיצא ט-ע-י-ם!!!
@hbecker יש לך מתכון
או שכל מתכון מתאים גם לשלמים עם קליפה?
את יכולה כל מתכון
אבל תצטרכי קודם לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם לריכוך חלקי [3/4 ריכך בערך]
ורק אז לתבל ולהכניס לתנור

הנה מתכון מעולה
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@hbecker המכון הזה שלך גם מתאים?
6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.

אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker המכון הזה שלך גם מתאים?
6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.

אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת
אין סיבה שלא
 

פסיכודרמטיסטית

משתמש מקצוען
אפשר לחתוך תפו"א למניפות-
ז"א לפרוס לפרוסות לא עד הסוף, לתבל טוב, אפשר לשים בצל קצוץ דק ולאפות
יוצא יפהיפה וטעים מאוד!
 

bracha5

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
אין סיבה שלא
בוקר טוב,
חולקת עלייך לגבי הבישול המקדים (אני עצלנית מקצועית)
אני מסיפה כ-3/4 כוס מים לתיבול ואופה ב 250 מעלות בתבנית מכוסה היטב בנייר כסף. מערבבת אחר 40 דקות בערך. כדי להימנע מכוויות, אני מכבה את התנור, מוציאה את התבנית והופכת את התפו"א עם כף עם ידית ארוכה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוקר טוב,
חולקת עלייך לגבי הבישול המקדים (אני עצלנית מקצועית)
אני מסיפה כ-3/4 כוס מים לתיבול ואופה ב 250 מעלות בתבנית מכוסה היטב בנייר כסף. מערבבת אחר 40 דקות בערך. כדי להימנע מכוויות, אני מכבה את התנור, מוציאה את התבנית והופכת את התפו"א עם כף עם ידית ארוכה.
שמחה לשמוע שיוצא לך טוב גם בלי הבישול
אני אוהבת את הבישול גם גלל שנאפה לי טוב יותר וגם בגלל שהמרקם שונה כשאפים אחרי בישול לריכוך חלקי. יצא לי להכין גם כך וגם כך וזה משהו אחר במרקם.
 

bracha5

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
שמחה לשמוע שיוצא לך טוב גם בלי הבישול
אני אוהבת את הבישול גם גלל שנאפה לי טוב יותר וגם בגלל שהמרקם שונה כשאפים אחרי בישול לריכוך חלקי. יצא לי להכין גם כך וגם כך וזה משהו אחר במרקם.
אני חושבת שתוספת המים בתיבול נותנת קצת אפקט של מבושל .ניסית לאפות עם תוספת מים?
יש לי מחזיק מתכת לתבנית חד פעמית גדולה, מה שמאפשר לי לאפות תפוא כבדים ולנייד אותם בצורה בטוחה יחסית
וחשוב כמובן 250 מעלות ומעלה...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני חושבת שתוספת המים בתיבול נותנת קצת אפקט של מבושל .ניסית לאפות עם תוספת מים?
יש לי מחזיק מתכת לתבנית חד פעמית גדולה, מה שמאפשר לי לאפות תפוא כבדים ולנייד אותם בצורה בטוחה יחסית
וחשוב כמובן 250 מעלות ומעלה...
בוודאי שאפיתי גם בתוספת מים.
וזה עדיין אחרת.
לא כל התפוח אדמה מכוסה במים
זה מעניק מין קרום לתפו"א שלא מתקבל באפיה בתנור בלי זה
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
תפוא שטופים מונחים על תבנית
מפזרים בינהם מלח גס בשפע
אופים על 170 מעלות עד שהתפודים רכים ומעט חרוכים
יוצא תפוא מדורה בלי כל הבלאגן מסביב
טעים אחכ לאכול סתם עם מלח, או עם שמנת חמוצה, גבינות וכו..
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
לפי דעתי מיותר לבשל לפני
מצב גריל 250+ מעלות אחרי שעה +- זה מתרכך, מקסימום משאירים לעוד 20 דקות
חשוב לערבב מדי פעם כדי שכל התפו"א יצאו קריספים ויפים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה