• ידעת? ניתן לקבל מלגות משמעותיות ללימודי מקצוע בבית פרוג!

עוגות/עוגיות מחפשת מתכון לעוגה טעימה במיוחד, לא מורכבת מדי

AyalaL

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
תתחיל/י ותראה/י שזה לא כ"כ מסובך


עוגת פסק זמן- תבנית 20*30
החומרים לבסיס- שכבה א':
3 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
1 א. אפיה
2 סוכר וניל
1 ביצה
לושי את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד.
שטחי על תבנית בינונית.
-----------------------
החומרים לבלילה- שכבה ב':
4 ביצים
4 כפיות שטוחות קפה נמס
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
הכניסי למיקסר, ערבלי בעזרת מקצף K
הוסיפי:
100 ג' שוקולד מריר מומס
2 כפות קרם נוגט (בחנות למוצרי אפיה)
מרחי את הבלילה ע"ג הבצק ואפי כ 25-30 דק' .( חממי תנור ל180 מעלות)
---------------------------
החומרים לציפוי- שכבה ג':( רק כשהעוגה קרה!)
200 גר' קרם נוגט (בחנות למוצרי אפיה)
לאחר הציפוי יש להקפיא את העוגה כ1/2 שעה.
--------------------------
החומרים לשכבה ד':
150 ג' שוקולד מריר
1 ריצ' קטן (השף הלבן)
המיסי את השוקולד עם מעט ריצ'.
כבי את האש והוסיפי את שאר הריצ' בערבוב קל.
שפכי מרקם אחיד כשהשוקולד חם עד שיכסה את כל התבנית.
 

פיקוד ארי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עוגת פסק זמן- תבנית 20*30
החומרים לבסיס- שכבה א':
3 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
1 א. אפיה
2 סוכר וניל
1 ביצה
לושי את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד.
שטחי על תבנית בינונית.
-----------------------
החומרים לבלילה- שכבה ב':
4 ביצים
4 כפיות שטוחות קפה נמס
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
הכניסי למיקסר, ערבלי בעזרת מקצף K
הוסיפי:
100 ג' שוקולד מריר מומס
2 כפות קרם נוגט (בחנות למוצרי אפיה)
מרחי את הבלילה ע"ג הבצק ואפי כ 25-30 דק' .( חממי תנור ל180 מעלות)
---------------------------
החומרים לציפוי- שכבה ג':( רק כשהעוגה קרה!)
200 גר' קרם נוגט (בחנות למוצרי אפיה)
לאחר הציפוי יש להקפיא את העוגה כ1/2 שעה.
--------------------------
החומרים לשכבה ד':
150 ג' שוקולד מריר
1 ריצ' קטן (השף הלבן)
המיסי את השוקולד עם מעט ריצ'.
כבי את האש והוסיפי את שאר הריצ' בערבוב קל.
שפכי מרקם אחיד כשהשוקולד חם עד שיכסה את כל התבנית.
אם הכל כתוב אז במה אפשר להסתבך
 

AyalaL

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
לא, אין לי
אבל יש לזה מראה די קלאסי
בצק פריך, מעליו שוקולד אפוי ואז גנאש מבריק (את השכבה של הנוגט לא כ"כ רואים)
זה נחתך מצוין אחרי הקפאה קצרה
 

HIGHLIGHT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@AyalaL
זו עוגה שמתאימה לבארים?
או שהשכבה למעלה נמסה ללא הקפאה?
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

513

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

לוח הסעות ושליחויות

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!