מחפשת מתכון לסופלה מנצחח

ספר קריאה

משתמש פעיל
מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
 

xyzw

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הכי מוצלח שטעמתי:

מתאים ל - 12 עד 15 יחי'

4 חלבונים
4 חלמונים
2/3 כוס קמח
2 חבי' אבקת סוכר

כל הנ"ל במיקסר (בהדרגה)
----------------------------------
2 חבי' שוקולד מריר
3/4 כוס שמן

להמס בסיר את הנ"ל,
-----------------------------------
לאחד את התערובות (במיקסר) ,
לשים במנג'טים ו"להחביא" בכל מנג'ט קובית שוקולד.
לאפות בחום של 180 מעלות כ - 15 עד 18 דקות.
 

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
כמה יוצא?
 

שוש10

משתמש פעיל
מתכון קצר ולענין...
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
200 גר' מרגרינה
200 גר' שוקולד
6 ביצים

ממיסה את השוקולד והמרגרינה במיקרוגל,
מוסיפה את שאר החומרים, מערבבת חזק חזק!!!

שמה בכוסות נייר לסופלה (ברח לי השם...)
8 דקות בתנור על חום בינוני!
יוצא מושלם!

אני שמה אותם לפני שבת על סיר מעל הפלטה בשביל שיהיה חם!
(אמרו לי שאפשר ישירות על הפלטה, אני מפחדת שישרף...)

בתאבון וההצלחה!
 

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
 

teacher

משתמש מקצוען
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
ניסיתי עכשיו
יצא מהמם
נראה גם טעים!!
תודה רבה!!
שבת שלום!!
 

מלכה123

משתמש מקצוען
יותר בכיוון של עוגת שוקולד חמה, טעים בצורה יוצאת מן הכלל:

6 ביצים + 3 כוסות סוכר - להקציף ביחד כ5 דקות
להוסיף בהדרגה: 3 כוסות קמח, 1.5 חבילות אבקת אפיה, כוס אבקת קקאו, 1.5 כוסות שמן, 1.5 כוסות מים רותחים. להקציף עד שמתקבל תערובת אחידה.
לשפוך לתבניות מאפינס או סופלה ל2\3 מהגובה, ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות במשך 10 דקות.
אחרי 10 דקות מכניסים לכל מאפינס קובית שוקולד וממשיכים לאפות עוד 5 דקות.
יאמי!!!
חשוב להקפיד על משך האפיה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יְהוָה כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יְהוָה וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה