מאפים מחפשת בדחיפות מתכון

סימי

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון ללוג שוקולד משובח, ולא מדי מסובך...
תודה מראש!
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עד שאת מחפשת מתכון, אשאל אותך היכן מצאת תבנית ללוג (:
 

סימי

משתמש מקצוען
מי אמר שמצאתי?
עדין לא חפשתי... נראה לי שאמור להיות בחנויות כמו "פעמית סטור", או "חד פעמית"....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
זה לוג שוקולד

1583168314605.png


האמת-
טעמתי פעם והיה ממש לא טעים. לא יכולנו לגמור את הפרוסה [הקטנה שלקחנו] מרוב מתיקות
אז אם מכינים, אל תכינו מתוק מדי

ממה שהצלחתי להרגיש בטעם זה פשוט שוקולד שהמיסו עם קרוקנט ואגוזים. אולי טיפה ריצ' [אבל טיפה כי היה קשה ממש כמו שוקולד ולא רך], הכניסו לתבנית והקשו.
מה שטעמתי זה בדיוק הנ"ל שבתמונה.
התבנית עצה יש לה כמו קשקשים ומלאו אותם כנראה בשוקולד לבן במריחה עדינה ואז מילאו את המלית, כשהיתה כבר צוננת.
 
נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה ממש מזכיר את מתכון עוגת הקינדר בואנו שזכתה בזמנו להצלחה היסטרית ולייבוא של תבניות סיליקון במיוחד עבורה.
 

ציפורן חודרנית

משתמש פעיל
יש לי מתכון מוצלח עשיתי אותו ממש מזמן הוא קצת יקר... וזה לא כ"כ יפה כמו בתמונה. זה הכל בצבע אחד.
אפשר לעשות חלבי או פרווה.

300 גר שוקולד מריר
200 גר' שולקולד משובח (כמו רוזמרי, טורינו, שמרלינג וכו')
1/2 כוס חמאת בוטנים
3/4 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס (או יותר - אבל לא מידי הרבה) פצפוצי אורז
6 כפות אגוזי לוז טחונים

להמיס שוקולד ח.בוטנים וא. סוכר
להוסיף את שאר החומרים
ליצוק לתבנית ולהקפיא כשעה
להוציא כשעה - שעתיים לפני ההגשה כדי שיוכלו לחתוך את זה
 

סימי

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מוצלח עשיתי אותו ממש מזמן הוא קצת יקר... וזה לא כ"כ יפה כמו בתמונה. זה הכל בצבע אחד.
אפשר לעשות חלבי או פרווה.

300 גר שוקולד מריר
200 גר' שולקולד משובח (כמו רוזמרי, טורינו, שמרלינג וכו')
1/2 כוס חמאת בוטנים
3/4 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס (או יותר - אבל לא מידי הרבה) פצפוצי אורז
6 כפות אגוזי לוז טחונים

להמיס שוקולד ח.בוטנים וא. סוכר
להוסיף את שאר החומרים
ליצוק לתבנית ולהקפיא כשעה
להוציא כשעה - שעתיים לפני ההגשה כדי שיוכלו לחתוך את זה
תודה!
האם זה לא מדי מתוק? אפשר לאכול אותו?
ועוד שאלה: אם אני רוצה לקשט, כמו בתמונה- האם עושים זאת על ידי שקף קנוי? אני רוצה להכין את זה כחלק ממשלוח מנות למחותנים, מהכלה. זה אמור להיות יפה ומרשים.
וכן, אשמח לעוד רעיונות...
 

ציפורן חודרנית

משתמש פעיל
לא טעמתי מזה, עשיתי את זה למישהו, את יכולה להשתמש בשוקולד מריר עם יותר אחוזי קקאו שזה יותר מריר
לגבי הקישוט, אני לא יודעת, לא ניסיתי אף פעם,
 

אמרלד

משתמש פעיל
אפשר להכין ממתכון של פצפוצי אורז עם שוקולד וחמאת בטנים,
יוצא ממש מוצלח. [ מה שציפורן כתבה...]
עד שאת מחפשת מתכון, אשאל אותך היכן מצאת תבנית ללוג (:
אה, יש לי מאלי אקספרס תבנית סיליקון מעולה. [ כנ''ל לקישור...:)]
 
נערך לאחרונה ב:

סימי

משתמש מקצוען
זה נקנה לפני שנתיים- שימי לב לתאריך. יכולה לברר אצל כלתי, לא זוכרת את שם החנות.
יכולה להשאיל לך אם את רוצה. אני מבני ברק.
 

ש.צ

משתמש רשום
מה אתם אומרים?
לצפות בפנים את הלוג בשוקולד ושהמילוי יהיה עם ריץ וכו ולכסות עם שוקולד בסוף
 

איילה אור

משתמש צעיר
במקור קוראים למתכון הזה לוג שוקולד אני מכינה את זה פשוט בתוך תבנית אינגלשקייק, טעים טעים אבל לא יודעת איך מכינים את זה בתור לוג...
250 גר' שוקולד חלבי
1 כוס חמאת בוטנים לא ממותקת
2 כפות א.סוכר
2.5 כוסות פצפוצי אורז
0.5 כוס בייגלך קצוצים גס
0.4כוס בוטנים קצוצים גס

ממיסים את השוקולד עם החמאת בוטנים ומוסיפים את שאר החומרים ומעבירים לתבנית, כדאי לחבוט את התבנית על השיש כדי שלא יהיו בועות

אפשר לזלף מלמעלה 4 קוביות שוקולד לבן ו4 קוביות שוקולד מריר מומסים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה