היום
בערב.
גדולה.
בגודל תבנית תנור.
בריאה, יחסית.
תמונה- אין בינתיים....
עוגת קווקאר-נוגט/חמאת בוטנים-שוקולד
2.5 כוסות קמח
5 כוסות 'קוואקר שבור [מפח צהוב או שקית]
3 ביצים
1 א. אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1/2 כוס דבש
1/2 כוס חמאת בוטנים מתוקה או 'קרם נוגט [בהדגשה על הקרם]
1/4 כוס סוכר חום
מערבים את כל הרכיבים בקערה לבצק אחיד.
משטחים בידיים לחות בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות בתנור שחומן מראש, 18-20 דקות להשחמה קלה.
מצננים.
מכינים ציפוי
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות חמאת בוטנים או קרם נוגט, מה ששמתם בבסיס.
ממיסים ומרוחים על העוגה.
פורסים כשהעוגה חצי קפואה.
בתיאבון
המדידה בכוסות חד פעמי
בערב.
גדולה.
בגודל תבנית תנור.
בריאה, יחסית.
תמונה- אין בינתיים....
עוגת קווקאר-נוגט/חמאת בוטנים-שוקולד
2.5 כוסות קמח
5 כוסות 'קוואקר שבור [מפח צהוב או שקית]
3 ביצים
1 א. אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1/2 כוס דבש
1/2 כוס חמאת בוטנים מתוקה או 'קרם נוגט [בהדגשה על הקרם]
1/4 כוס סוכר חום
מערבים את כל הרכיבים בקערה לבצק אחיד.
משטחים בידיים לחות בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות בתנור שחומן מראש, 18-20 דקות להשחמה קלה.
מצננים.
מכינים ציפוי
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות חמאת בוטנים או קרם נוגט, מה ששמתם בבסיס.
ממיסים ומרוחים על העוגה.
פורסים כשהעוגה חצי קפואה.
בתיאבון
המדידה בכוסות חד פעמי
נערך לאחרונה ב: