דרוש מתכון מוקפץ לכמות אנשים -איך עושים?

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
מעוניינת לעשות מוקפץ עם רצועות בקר ,העניין שיש לי כמות נכבדת וזה לא נכנס במחבת אחת.
האם ניתן להקפיץ כל ירק בנפרד ואחר כך לערבב הכל או שזה לא ילך?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
האם ניתן להקפיץ כל ירק בנפרד ואחר כך לערבב הכל או שזה לא ילך?
לגמרי אפשר.
המהדרין מקפיצים כל ירק בנפרד גם כשעושים את זה בכמות זוגית,
כך אפשר לשלוט על רמת המוכנות של כל ירק כי לכל ירק יש אורך ריכוך שונה, וכך מגיעים לתוצאה אופטימלית.
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
הנחת את דעתי :)
לגמרי אפשר.
המהדרין מקפיצים כל ירק בנפרד גם כשעושים את זה בכמות זוגית,
כך אפשר לשלוט על רמת המוכנות של כל ירק כי לכל ירק יש אורך ריכוך שונה, וכך מגיעים לתוצאה אופטימלית.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
לגבי הבקר -אני מקפיצה זאת רגיל או שיש כלל שונה לבשר?
אם הבנתי נכון את השאלה,
את פורסת אותו לפרוסות דקות ואז לרצועות נגד כיוון הסיבים.
את הרצועות את מקפיצה על ווק (או מחבת) משומן ולוהט כחמש-עשר דקות עד לרמת עשיה רצויה.
 
רובם המוחלט מתפרנסים ברווח מהתחום שהם אוהבים, הן כשכירים המאיישים את המשרות הנחשקות בתעשייה והן כעצמאים המנהלים עסקים מצליחים שכובשים את השוק. רוצים להגשים חלום אישי משלכם?

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
אם הבנתי נכון את השאלה,
את פורסת אותו לפרוסות דקות ואז לרצועות נגד כיוון הסיבים.
את הרצועות את מקפיצה על ווק (או מחבת) משומן ולוהט כחמש-עשר דקות עד לרמת עשיה רצויה.
הבנת מצוין:)
ואני גם מתבלת, כן?
כנ"ל את הירקות כל אחד מהם לתבל בנפרד?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
הבנת מצוין:)
ואני גם מתבלת, כן?
כנ"ל את הירקות כל אחד מהם לתבל בנפרד?
בכמויות קטנות לאחר ההקפצה אני מאחדת את כל הירקות לווק ואז מתבלת.
אבל בגלל מה שתארת, ככל הנראה אין מנוס מתיבול כל ירק בנפרד...
לפחות תכיני לך בקערה את כל מרכיבי התיבול שיחסוך לך קצת עבודה.
(ופעם אחרת תכיני בשר בתנור ואנטיפסטי. רחמי!;))
 

קרעפט

משתמש מקצוען
והכלל הגדול במוקפץ, למנוע הצטברות נוזלים במחבת כדי שהירקות לא יהפכו למבושלים ורכים.
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
בכמויות קטנות לאחר ההקפצה אני מאחדת את כל הירקות לווק ואז מתבלת.
אבל בגלל מה שתארת, ככל הנראה אין מנוס מתיבול כל ירק בנפרד...
לפחות תכיני לך בקערה את כל מרכיבי התיבול שיחסוך לך קצת עבודה.
(ופעם אחרת תכיני בשר בתנור ואנטיפסטי. רחמי!;))
עוד לא הכנתי.
רציתי לסעודת פורים בראשון
יש לי צלעות טרי (בקר) יש לך משהו - דהיינו, מתכון שווה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יש לי צלעות טרי (בקר) יש לך משהו - דהיינו, מתכון שווה?
בשביל תנור?
יש את הדבר המעלף הבא:
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
בשביל תנור?
יש את הדבר המעלף הבא:
היי,
הכנתי את זה הלילה בפעם השלישית.
שווה לגמרי! אחד הדברים.
ולקום לריח בקר מעלף.. זה בכלל.
תודה!
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

638

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה