קינוחים מוס שוקולד-קפה----

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
התבקשתי להכין 50 מנות קינוח לשבע ברכות שעור הכולל של בעלי לביתו של ראש הכולל שנישאה בשבוע שעבר.
אז נגיד לא?
לא.

הלכתי לקנות מה שהיה חסר לי בבית.
או-
הלכתי לקנות כל מה שצריך כדי להכין את המוסים האלו כי לא היה לי כלום בבית.
סוג של התרוקנות ארונות שמתרחשת מדי פעם.

בדרך,
עלה לי רעיון לראש.
מהמוס הזה אני מכינה שדרוג ושולחת לחברה יקרה מאוד לליבי שכבר הרבה זמן אני רוצה לפנק אותה.

את המוס המשודרג אני נותנת כאן מתנה.

IMG_3317_800x600.jpg


איך מכינים?
האמת הכי קל שבעולם.
מסוג המנות שנראות וואו.
כאלו שהאורחים שואלים "איך עשית את זהההההההההההה?"
ואת,
הולכת למטבח והצחוק שלך....
איך עשית את זה?
ב-15 דקות עבודה סה"כ.


לתבנית אינגליש אחת ארוכה [ממליצה על תבנית מניר שבפנים יש ציפוי פלסטיק, חד פעמי]:

למוס:
1 ריצ' 250 מ"ל
200 גרם שוקולד מריר איכותי
3 כפות שמן
1/2 כוס סירופ שוקולד איכותי
מעט מים, לפי הצורך
2 כפיות קפה נמס מומסים ב- 2 כפות מים
150 גרם שוקולד לבן- פרווה איכותי
חבילת גליליות במלית שוקולד או אגוזים- פרווה


לקישוט:
150 גרם שוקולד מריר
4 כפות קרם קפוצי'נו [אפשר חמאת בוטנים ואז יש טעם של חמאת בוטנים וזה משתלב מצוין!]
3/4 כוס ביסקויטים טחונים


הכנה:
מקציפים ריצ' לקצף יציב.

בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם שמן.

מחלקים את הריצ' ל-1/3 ו 2/3.
ל-2/3 מוסיפים שוקולד מומס וסירופ שוקולד.
מוסיפים מעט מים לפי הצורך כדי שהמוס יהיה במרקם לא נוקשה אלא כזה שאפשר להעביר בקלות לתבנית אינגליש.
יוצקים בתבנית אינגליש ומשטחים.

ממיסים אבקת קפה נמס במים רותחים ומוסיפים ל1/3 הנותר.
ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים.
משטחים 3/4 מהכמות מעל לשכבה הכהה. בעדינות.
מסדרים גליליות לאורך.
מכסים ביתרת המוס

מעבירים להקפאה של לפחות לילה

ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים או קרם קפוצ'ינו.
מפרישים ממנו 3 כפות ומערבבים עם הביסקויטים הטחונים ליצירת פירורים.

מחלצים מהתבנית ומניחים על משטח עבודה כשהחלק העליון כלפי מטה. מה שהיה בתחתית התבנית כלפי מעלה

יוצקים את מה שנשאר על המוס. ממתינים כחצי דרה שלא יהיה ממש נוזלי ומפזרים פירורים

מחזירים להקפאה
מוציאים כמה דקות לפני ההגשה. פורסים לפרוסות

IMG_3314_800x600 (1).jpg


IMG_3318_800x600.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רעיון מקורי
נראה מקסים!
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
התבקשתי להכין 50 מנות קינוח לשבע ברכות שעור הכולל של בעלי לביתו של ראש הכולל שנישאה בשבוע שעבר.
אז נגיד לא?
לא.

הלכתי לקנות מה שהיה חסר לי בבית.
או-
הלכתי לקנות כל מה שצריך כדי להכין את המוסים האלו כי לא היה לי כלום בבית.
סוג של התרוקנות ארונות שמתרחשת מדי פעם.

בדרך,
עלה לי רעיון לראש.
מהמוס הזה אני מכינה שדרוג ושולחת לחברה יקרה מאוד לליבי שכבר הרבה זמן אני רוצה לפנק אותה.

את המוס המשודרג אני נותנת כאן מתנה.

צפה בקובץ המצורף 1041325

איך מכינים?
האמת הכי קל שבעולם.
מסוג המנות שנראות וואו.
כאלו שהאורחים שואלים "איך עשית את זהההההההההההה?"
ואת,
הולכת למטבח והצחוק שלך....
איך עשית את זה?
ב-15 דקות עבודה סה"כ.


לתבנית אינגליש אחת ארוכה [ממליצה על תבנית מניר שבפנים יש ציפוי פלסטיק, חד פעמי]:

למוס:
1 ריצ' 250 מ"ל
200 גרם שוקולד מריר איכותי
3 כפות שמן
1/2 כוס סירופ שוקולד איכותי
מעט מים, לפי הצורך
2 כפיות קפה נמס מומסים ב- 2 כפות מים
150 גרם שוקולד לבן- פרווה איכותי
חבילת גליליות במלית שוקולד או אגוזים- פרווה
1 כוס ביסקויטים כהים טחונים

לקישוט:
150 גרם שוקולד מריר
4 כפות קרם קפוצי'נו [אפשר חמאת בוטנים ואז יש טעם של חמאת בוטנים וזה משתלב מצוין!]
3/4 כוס ביסקויטים טחונים


הכנה:
מקציפים ריצ' לקצף יציב.

בסיר קטן ממיסים שוקולד מריר עם שמן.

מחלקים את הריצ' ל-1/3 ו 2/3.
ל-2/3 מוסיפים שוקולד מומס וסירופ שוקולד.
מוסיפים מעט מים לפי הצורך כדי שהמוס יהיה במרקם לא נוקשה אלא כזה שאפשר להעביר בקלות לתבנית אינגליש.
יוצקים בתבנית אינגליש ומשטחים.

ממיסים אבקת קפה נמס במים רותחים ומוסיפים ל1/3 הנותר.
ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים.
משטחים 3/4 מהכמות מעל לשכבה הכהה. בעדינות.
מסדרים גליליות לאורך.
מכסים ביתרת המוס

מעבירים להקפאה של לפחות לילה

ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים או קרם קפוצ'ינו.
מפרישים ממנו 3 כפות ומערבבים עם הביסקויטים הטחונים ליצירת פירורים.

מחלצים מהתבנית ומניחים על משטח עבודה כשהחלק העליון כלפי מטה. מה שהיה בתחתית התבנית כלפי מעלה

יוצקים את מה שנשאר על המוס. ממתינים כחצי דרה שלא יהיה ממש נוזלי ומפזרים פירורים

מחזירים להקפאה
מוציאים כמה דקות לפני ההגשה. פורסים לפרוסות

צפה בקובץ המצורף 1041367

צפה בקובץ המצורף 1041369
העני חיבבים שוקולד לבן? ואפשר שוקולד פרוה כדי שלא יהיה חלבי תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הגליליות נשארות פריכות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה