מאפים מה, שוב בצק? כן!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ולמה?
כי הבאגטיות האלו כל כך טעימות שחבל לפספס אותן.

אפשר להדפיס ולהוסיף לחוברת
IMG_3676_800x600.jpg


בצק בסיס.
האפיה קצת שונה בשביל להעניק לבאגטיות קרום קשה ופריך מבחוץ.

אחרי ההתפחה, מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל של כ-200 גרם כל אחד.
מגלגלי ללחמנית אצבע.
מניחים בתבנית להתפחה כ-20 דקות מכוסה בניילון

מפעילים תנור ל 230 מעלות.

בינתיים ממיסים 100 נטורינה.

חורצים בלחמניות שתפחו בזהירות, עם זכין חדה ממש ולא משוננת [לי יש סכין יפנית שייעדתי ללחמים] חריצים אלכסוניים 3-4 חתכים בכל לחמניה.
מורחים את הלחמניות בנטורינה המומסת

מניחים בתחתית בתנור תבנית עם מים כדי שיעלו ממנה אדים ותהיה לחות בתנור.

אופים ב 230 מעלות כ-12 דקות להשחמה נאה
מנמיכים את חום התור ל 200 מעלות ואופים עוד 5 דקות בערך.

מוציאם מהתנור ומברישים שוב בנטורינה מומסת.
אפשר לפזר מעט מלח גס


ו---
זהו.

IMG_3677_800x600.jpg


הערה:
אפשר להמיר את הנטורינה בחמאה, אבל אז יש לעשות היכר בלחמניה שהן חלביות.
כל אחת מה שנהוג אצלה.
[ובבקשה לא להיכנס לדיון הזה שוב]
 

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@hbecker
תודה!! נראה ומריח טובב

לא עומדים בקצב :)

הכנתי כמה מהמתכונים שבחוברת
אחד יותר משובח מהשני!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
תודה!! נראה ומריח טובב

לא עומדים בקצב :)

הכנתי כמה מהמתכונים שבחוברת
אחד יותר משובח מהשני!!!
שמחה לשמוע

וואו, איזה מגרה!
שומרת לשבוע הבא.
(מחמאה גם טוב? לא זוכרת במכולת שלנו מוצר בשם נטורינה).
גם טוב
אבל תחפשי,
יש דעה שהוא בריא יותר ממחמאה, הוא על בסיס שמן קודוס

ויש דעה שהוא לא יותר בריא.
1626976722825.png
 

חלומית

משתמש פעיל
תודה על השפע הרב.
האם המתכונים החדשים מצורפים לחוברת? ואם כן האם בלינק המקורי מורידים חוברת מעודכנת או שיש לינק נפרד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה על השפע הרב.
האם המתכונים החדשים מצורפים לחוברת? ואם כן האם בלינק המקורי מורידים חוברת מעודכנת או שיש לינק נפרד?
לא
הם לא מצורפים לחוברת.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ולמה?
כי הבאגטיות האלו כל כך טעימות שחבל לפספס אותן.

אפשר להדפיס ולהוסיף לחוברת
צפה בקובץ המצורף 937051

בצק בסיס.
האפיה קצת שונה בשביל להעניק לבאגטיות קרום קשה ופריך מבחוץ.

אחרי ההתפחה, מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל של כ-200 גרם כל אחד.
מגלגלי ללחמנית אצבע.
מניחים בתבנית להתפחה כ-20 דקות מכוסה בניילון

מפעילים תנור ל 230 מעלות.

בינתיים ממיסים 100 נטורינה.

חורצים בלחמניות שתפחו בזהירות, עם זכין חדה ממש ולא משוננת [לי יש סכין יפנית שייעדתי ללחמים] חריצים אלכסוניים 3-4 חתכים בכל לחמניה.
מורחים את הלחמניות בנטורינה המומסת

מניחים בתחתית בתנור תבנית עם מים כדי שיעלו ממנה אדים ותהיה לחות בתנור.

אופים ב 230 מעלות כ-12 דקות להשחמה נאה
מנמיכים את חום התור ל 200 מעלות ואופים עוד 5 דקות בערך.

מוציאם מהתנור ומברישים שוב בנטורינה מומסת.
אפשר לפזר מעט מלח גס


ו---
זהו.

צפה בקובץ המצורף 937052

הערה:
אפשר להמיר את הנטורינה בחמאה, אבל אז יש לעשות היכר בלחמניה שהן חלביות.
כל אחת מה שנהוג אצלה.
[ובבקשה לא להיכנס לדיון הזה שוב]
@ה. בקר המדהימה!
הבאגטיות מקסימות!
שילשתי את כמות הבצק
חלק הכנתי את הבאגטיות המדהימות שלך בחמאה
חלק פוקאצ'ות ועוד חלק כלחמניות בורג על שיפוד
יישר כח!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר המדהימה!
הבאגטיות מקסימות!
שילשתי את כמות הבצק
חלק הכנתי את הבאגטיות המדהימות שלך בחמאה
חלק פוקאצ'ות ועוד חלק כלחמניות בורג על שיפוד
יישר כח!
לשמוע את זה ממך זה מחמאת על!!!
תודה רבה
שימחת אותי מאוד מאוד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה