התייעצות מה עושים עם הדמעות (כשמקלפים בצל..)?

P.R.

משתמש צעיר
לשים את הבצל קודם הקילוף / חיתוך במקפיא (לא זוכרת לכמה זמן - משהו כמו חצי שעה בערך)
ואומרים שעוזר פלאים!!!

האמת, שאני עדיין לא ניסיתי.

אז נשמח לעידכון בתוצאות (במידה וניסית כמובן).
 

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אף אחד לא כתב עדיין:
לחתוך ליד נרות, ז"א להדליק מסביבך איזה 6 נריות בערך(כל המרבה הרי זה משובח)
החום מהנרות אמור לעזור, פעם ניסיתי ועזר, אבל אני מתעצלת לעשות את זה רב הפעמים.
 

RUSI10

משתמש מקצוען
שומרים את הבצל במקרר.
כשחותכים בצל, הורסים את תאיו וגורמים להם לשחרר אנזים, שבתורו מפרק תרכובות-גופרית חסרות ריח היוצא בחיתוך הבצל. כשהבצל קר, האנזים המשתחרר לא מצליח להתפזר עד לאף-עיניים שלנו .
בגוק ומנוסה!!!!
 

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
ללבוש משקפי ים
אבא שלי כש - היה חותך בצל, היה שם משקפי צלילה עם צינור ארוך לנשימה, ואז הוא נושם בעצם אויר צח יותר, כמטר מעל הבצל וכך לא דמע.
(בשבילנו זה היה אטרקציה המשקפת הזו... נוסטלגי:rolleyes:)
 

לוח אירועים וקורסים קרובים

למעלה