מה עושים עם בננות רכות (מדי....)

חני94

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לי מושג איך זה הולך עם הקפואות.
לגבי הרכות -
את יכולה לעשות כך:
4 בננות רכות
2 כוסות קרח
2 כוסות חלב
3.5 שקיות סוכר וניל (חשוב לטעום, כי זה ענין של טעם, אפשר יותר אפשר פחות)
זה יוצא טעים מאד,
ממליצה להשתמש די מיידי.
כי אם מקפיאים את השייק המוכן הוא מקבל צבע קצת לא משכנע.
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
תמיד מקפיאה קלופות
כשמצטברות בכמות כ- 10 טוחנת, מעבירה למיקסר עם 1 חלבון כוס סוכר והרבה לימון
הקצפה 10 דקות ויוצא מוס אוורירי ללא שומן
אני עושה כנ''ל עם תות קפוא ושופכת אחד על השני לגלידה קלילה של תות בננה

יוצאת כמות ענקית - התות גדל עד כמעט סוף קערת המיקסר
הבננה קצת פחות
 

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
תמיד מקפיאה קלופות
כשמצטברות בכמות כ- 10 טוחנת, מעבירה למיקסר עם 1 חלבון כוס סוכר והרבה לימון
הקצפה 10 דקות ויוצא מוס אוורירי ללא שומן
אני עושה כנ''ל עם תות קפוא ושופכת אחד על השני לגלידה קלילה של תות בננה

יוצאת כמות ענקית - התות גדל עד כמעט סוף קערת המיקסר
הבננה קצת פחות
נשמע טוב...
תודה רבה
פינוק לילדים בקיץ
 

skl

משתמש פעיל
חלב
בננות
שקדים
וריבת חלב
ס. וניל

שייק מעדן!!
 

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כשמצטברות בכמות כ- 10 טוחנת, מעבירה למיקסר עם 1 חלבון כוס סוכר והרבה לימון
הקצפה 10 דקות ויוצא מוס אוורירי ללא שומן
אני עושה כנ''ל עם תות קפוא ושופכת אחד על השני לגלידה קלילה של תות בננה

ואו, זו הייתה הגלידה הקבועה של פסח, רק בלי המיץ לימון. מה הוא נותן? טעים?
גם לתותים את מוסיפה לימון?
 
נערך לאחרונה ב:

רותי ארליך

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
D I G I T A L
כמעט כל בוקר אני מוציאה מהפריזר בננה
שופכת פנימה חלב, סילאן/ דבש / מייפל, אם יש לי פרות קיץ קפואים נוספים מה טוב/ תמרים
בלנדר מקל. ולכוס
במקום השוקו / תה / קפה החורפיים
 

רבקי רייניץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום גולד
עוגת בננה


מצרכים:


1 ביצה גדולה

חצי כוס (100 ג') סוכר

שליש כוס (66 ג') שמן

שליש כוס (80 מ"ל) מים חמים

חצי כפית (2.5 ג') תמצית וניל

1 בננה גדולה בשלה מאוד מעוכה במזלג

1 כוס (140 ג') קמח תופח (או כוס קמח לבן+ כפית אבקת אפיה)

חצי כפית (2.5 ג') אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)

1 כף מלאה (11 ג') אבקת קקאו

רבע כוס (50 ג') שוקולד צ'יפס / שוקולד מריר קצוץ





אופן הכנה:


-מחממים תנור ל170 מעלות.

-מערבבים בקערה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מים חמים ותמצית וניל. לאחר מכן מוסיפים את הבננה המעוכה ובסוף קמח ואבקת סודה לשתיה.

-מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים כף קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את תערובת השוקולד. מפזרים מעל רבע כוס שוקולד צ'יפס ויוצקים מעל את התערובת הבהירה.

-אופים במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש
 

רוטב שום

משתמש מקצוען
בננות מיובשות הכי טעים שיש!
תניחי את הרכות על הרשת של התנור שימי מתחת נייר כסף לספוג את הנוזלים
תדליקי את התנור על 50 מעלות למשך 10 שעות
תקררי, תעטפי בניילון נצמד ליומיים עד שמשחיר
יוצא מושלם!!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מנה אחרונה טעימה מאוד
מרסקים בננות קפואות עם תמרים מחלקים לכוסיות
אם את רוצה מתכון מדויק תעדכני ואבדק לך
 

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עדיף להקפיא ללא הקליפה, כשהם קפואים עם הקליפה קשה לקלף אותם.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה