עדיין מתלבט אם להעלות רק תמונות בפורום יצירה או עם מתכון כאן את זה הייתי חייב עם המתכון
כי...בישלנו היום (כרגיל) לשבת והמרק הזה התחסל כבר היום
לא בטוח שהוא כ"כ טעים כמו שהוא מתאים ליום סגריר כמו היום
והוא טעים בטירוף
מרק גריסים ופטריות :
לטגן בסיר גדול בצל קצוץ
להוסיף -
4 גזר מגורד
שורש פטרוזיליה מגורד
2 שיני שום כתוש
עלה סלרי קצוץ
פטריות - כל סוגי הפטריות מתאים אבל,
שימו לב שיש פטריות עם טעמים מאוד עזים ואם אתם לא יודעים זה יהרוס הכל, ולכן
תקנו כמה סוגים ובכמה צבעים וצורות אבל רק כאלה שכבר צרכתם בעבר
לסיר גדול 2 סלסלאות זה מספיק
חותכים את הפטריות ל 2 או 4 תלוי בגודל
מאדים הכל כעשרים דקות
מוסיפים מים רותחים
2/3 כפות א. מרק פטריות
1/2 כוס גריסים - למרק
3/4 כוס גריסים לנזיד סמיך
אם משיגים אז כמה עלי פטרוזיליה קצוצה
מלח - פלפל - פפריקה מתוקה לפי הטעם
להסמכה - 2 כפות קוואקר להמיס בכוס מים רותחים
מבשלים על אש קטנה 3/4 שעה או עד שהגריסים רכים ומוכנים לאכילה.
כי...בישלנו היום (כרגיל) לשבת והמרק הזה התחסל כבר היום
לא בטוח שהוא כ"כ טעים כמו שהוא מתאים ליום סגריר כמו היום
והוא טעים בטירוף
מרק גריסים ופטריות :
לטגן בסיר גדול בצל קצוץ
להוסיף -
4 גזר מגורד
שורש פטרוזיליה מגורד
2 שיני שום כתוש
עלה סלרי קצוץ
פטריות - כל סוגי הפטריות מתאים אבל,
שימו לב שיש פטריות עם טעמים מאוד עזים ואם אתם לא יודעים זה יהרוס הכל, ולכן
תקנו כמה סוגים ובכמה צבעים וצורות אבל רק כאלה שכבר צרכתם בעבר
לסיר גדול 2 סלסלאות זה מספיק
חותכים את הפטריות ל 2 או 4 תלוי בגודל
מאדים הכל כעשרים דקות
מוסיפים מים רותחים
2/3 כפות א. מרק פטריות
1/2 כוס גריסים - למרק
3/4 כוס גריסים לנזיד סמיך
אם משיגים אז כמה עלי פטרוזיליה קצוצה
מלח - פלפל - פפריקה מתוקה לפי הטעם
להסמכה - 2 כפות קוואקר להמיס בכוס מים רותחים
מבשלים על אש קטנה 3/4 שעה או עד שהגריסים רכים ומוכנים לאכילה.