מאפים מה מכניסים בביגל טוסט?

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אז לגבי גבינות שמנת הציעו כאן- של- גד של מוצרלה ושל הכפריה.
יש ביניהם הבדלים?
 

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
...הרב יוסף חיים זוננפלד פסק שאם אוכל עם שמן זית אינו משכח, מפני ששמן זית מועיל לזיכרון ומשלימים זה את זה, בספר שמירת הנפש חלק עליו מפני שייתכן שאדם שהוא בעל זיכרון רק יוזק,....
 

בנברקית

משתמש מקצוען
אפשר להכין גבינות שמנת לבד ובקלות.
מרפדים מסננת בנייר סופג, שופכים לתוכה שמנת חמוצה.
משאירים למספר שעות בחוץ ועוד מספר שעות במקרר (לפי הסמיכות הרצויה).
מעדן!!!
אפשר לערבב את השמנת חמוצה לפני עם תוספות: שום שמיר, זיתים, תבלינים וכו'
אפשר לייבש גבינה לבנה עם שמנת ואז לתבל. יוצא מושלם!
 

דובדבן לבן

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אם את רוצה שלא יעלה לך יקר הגבינות.
אז תקני שמנת חמוצה ותרוקני את המים ותעבירי לקערה
2 שמנת חמוצה
כפית מלח
3-4 שיני שום כתושות
לערבב
ולהעביר למסננת ולשים בתוך כלי שהמים יטפטפו לילה שלם במקרר לתוך הכלי.
אפשר להוסיף לשנות או לשדרג עם בצל ירוק רגיל חי מטוגן ותבלינים
 

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L

אש קודש!

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלת"ק
גב"צ ו/או מוצרלה כמובן.
בולגרית.
חמאה.
רוטב פיצה / קטשופ / רסק עגבניות (פחות...)
רטבים למיניהם... (שום, אלף האיים, צ'ילי וכיו"ב)
גבינת שמנת (שום שמיר וכו').
טונה למי שמתיר.
חצילם לסוגיהם (איך אפשר לאכול טוסט ללא סלט חצילים במיונז?)
חריף לסוגיו.
עגבניות.
פטריות.
בצל.
תירס.
זיתים (איכס! וחוץ מזה זה גורם לשכחה. לאל שכוח שמן זית!)
בטטה.
תבלינים (טימין, בזיליקום, כוסברה וכי"וב. משדרג רצח!!!).
עלים כגון שמיר וכו'.
ביצים קשות!!!

טיפ!
את הירקות לחתוך דק.

(ד"א, מלבד זיתים (גועל נפש!) ובטטה ( שאין לי כח להכין...) לרוב הכל נמצא אצלי בטוסט!
אנשים שרואים את ההכנה... לא יוכלו ממעשה ידי לנצח.
אנשים שטועמים לא מפסיקים לשגע שאכין להם שוב.)


מה שכחתי?
@הארז, סקרנות בעלמא...
על מה יצא הזעם???
 

סלט פרות

משתמש פעיל
אפשר להכין גבינות שמנת מטובלות כמו שמוכרים בחנויות הבייגל, לפי ההוראות שאמרו כבר.
בדר"כ זה גבינת שמנת, גבינת שמנת עם שום שמיר, גבינת שמנת עם זיתים, וגבינת שמנת עם פפריקה.
אני קניתי מחנות תבלינים תערובת מוכנה של שום ושמיר- ממש טעים שפשוט מוסיפים את זה לגבינה ויוצא מושלם!
חוץ מזה מומלץ לקנות רטבים של אלף האיים ושום זה ממש מוסיף.
רוטב פסטו גם מוסיף.
כמובן רוטב פיצה או רסק מטובל קצת באורגנו, אבקת שום שמן זית ומלח.
גבינה צהובה,
גבינה מלוחה- בולגרית, צפתית או חמד..
קוביות בטטה - בתנור או מטוגנות.
חצילים מטוגנים קוביות
זיתים
פטריות חיות או מקופסת שמורים
בצל סגול/ לבן/ ירוק
עגבניות
תירס

אם לא מכניסים אותו לטוסטר אפשר להוסיף אבוקדו, חסה, מלפפון, גמבות, פלפלים קלויים, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה קצוצה, גזר מגורד, עגבניות מטובלות,.
בקיצור אין לזה סוף כל תוספת מתקבלת, השאלה לרצון ולהשקעה שלך..
הכי חשוב שיהיה לכם טעים ושמח בלב,
וכמובן לא לשכוח לשתף איך יצא... ועדיף תמונות שנתגרה קצת....
 

Goldidea

משתמש מקצוען
@Goldidea השאלה מופנית גם אליך.
על מה העצבים???
נשגב מבינתי.
(ואומרים שיש לי בינה...)
(אלייך)
על הסגנון דיבור, הרי הכל ענין של טעם וריח.

(ובקשר לזה שזית משכח, למדנו שבזיתים כבושים זה לא נאמר. ובכל אופן מקפידים להוסיף שמן זית)
 

אש קודש!

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
(אלייך)
על הסגנון דיבור, הרי הכל ענין של טעם וריח.

(ובקשר לזה שזית משכח, למדנו שבזיתים כבושים זה לא נאמר. ובכל אופן מקפידים להוסיף שמן זית)
סגנון דיבור...
מי שישמע איך ניבלתי את פי כשהעזתי לכתוב שזיתים לא יבקרו בו. ממש חוסר הכנסת אורחים.
הזיה.
 

ר.ט

משתמש צעיר
טיפ להכנת גבינות שמנת
אולי לא נשמע הכי סימפטי אבל מאז שהתחלתי להכין כך הכל נהיה הרבה יותר קל ,
לשים שמנת חמוצה בתוך טיטול למשך כמה שעות , הטיטול סופג בצורה מיטבית ונקיה את הנוזלים ,
אפשר להשאיר את הגבינה למשך זמן משתנה לפי רמת קושי הגבינה הרצויה , נגיד אחרי לילה שלם הגבינה יוצאת ממש קשה ,
כמובן אחר כך לתבל איך שרוצים
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
טיפ להכנת גבינות שמנת
אולי לא נשמע הכי סימפטי אבל מאז שהתחלתי להכין כך הכל נהיה הרבה יותר קל ,
לשים שמנת חמוצה בתוך טיטול למשך כמה שעות , הטיטול סופג בצורה מיטבית ונקיה את הנוזלים ,
אפשר להשאיר את הגבינה למשך זמן משתנה לפי רמת קושי הגבינה הרצויה , נגיד אחרי לילה שלם הגבינה יוצאת ממש קשה ,
כמובן אחר כך לתבל איך שרוצים
?
או חיתול מבד?
שמעתי על הרעיון של הטיטול
נראה לי דוחה
לכי תדעי איזה חומר יש בטיטול כדי להגביר את הספיגה
הכי פשוט זה נייר סופג.
לפח וחסל.
 

סלט פרות

משתמש פעיל
אני יודעת על חיתול בד,
את מכניסה את הגבינה בפנים קושרת את זה ותולה על הברז ואז המים של הגבינה ניגרים ישר לכיור.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה