דיון מה הקשר?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הראשון חציל מצופה
השני חציל בעיסה
אין בהם חציל בכלל
העליונות זה לא פרוסות תפו"א מצופות?
יש בעליונות פרוסה של תפו"א אבל לא רק
כפיתות
שניהם מבשר/ חזה עוף?
בשתיהם יש הודו טחון
האם זו את שמפרסמת מתכונים שווים בקטיפה?
כן
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה נראה אותה מנה באופני הכנה שונים, ובהגשה שונה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב,
זה פשוט בעצם...
אבל באמת בתמונה קשה להבין.

העליונות הם צירוף של 2 רכיבי המנה שעל הניר החום.
הנה הצצה לבפנים שלהם:

IMG_8539_682x1024.jpg

אז מה בעצם יש כאן?
במנה שעל הניר החום זה ברור. צ'יפסים בתנור [שווה הכנה, טעים בטירוף...], וקציצות רכות רכות של הודו טחון.
---
במנה העליונה- טבעות תפו"א שריככתי במיקרו 85% ריכוך בערך. הכנסתי לחור שלהם עיסת קציצות של הודו טחון מהעיסה של הקציצות הנ"ל, טבלתי כל טבעת ממולאת בקמח, ביצה מתובלת, ופירורי לחם מוזהבים וטיגנתי כ-2 דקות מכל צד.
IMG_8540_682x1024.jpg


מה נאמר? התלהבו כאן מ-2 המנות.
המנה הראשונה היא קלאסית ורגילה כאן בבית אבל לא נס ליחה אף פעם ותמיד מבקשים שוב ושוב את הצ'יפסים הפריכים האלו.
המנה של הטבעות בממולאות, מחשבה של רגע תוך כדי הכנת הקציצות היום. תחשק לי פתאום משהו קצת אחרת. והתוצאה- מה שראיתם כאן.
IMG_8541_1024x682.jpg


הצ'יפסים זה סיפור שבכל הכנה שלהם גורם לי לצחוק קצת.
זוג צעיר, היינו.
הכנתי תפו"א בתנור.
היה טעים.
אבל בעלי אמר שיש משהו אחר שאמא שלו מכינה. גם בתנור ושאנסה להכין אותם
טוב, לא ממש הבנתי מה הכוונה.
אמר לי לא יודע תפו"א עם שמן ומלח.
ניסיתי כל מיני תפו"א עם שמן ומלח בתנור.
כל מיני.
בצורה כזו ובצורה אחרת.
עם מעט שמן
ועם בריכה של שמן.
עם מלח דק
ועם מלח גס
ועם פלפל שחור [חריף מדי...]

וזה לא היה זה.
עד שקיבלתי שכל.
התקשרתי לחמותי.
2 דקות וידעתי שבאותו ערב הוא יקבל מה שמבקש ואני אצא גאון.

היה שווה.
רק אחרי ההלל והתשבחות גיליתי לו את הסוד.
שאמא שלו גילתה לי את הסוד
ומאז-
זה רץ אצלינו.

וזה כל כך קל שמגוחך שלא הצלחתי להגיע לזה קודם לבד.
-------
פורסים תפו"א לאצבעות עבות.
מגלגלים בשמן. כך שהאצבעות מכוסות מעטפת של שמן
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחת.
מפזרים מלח, די בנדיבות.
לא נבהלים מהשמן שנאגר בתבנית...

צולים ב 200 מעלות כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה משחימים ממש בקצוות ובחלקם העליון והם רכים.
מתקבלים תפוחי אדמה פריכים ממש מבחוץ ורכים רכים בפנים.
וכן- עם שמן :)

אפשר להכין בתרסיס שמן. אבל צריך לרסס בנדיבות. בכל מקרה זה יהיה פחות שמן מלגלגל בשמן ממש.
 

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ואו הני איזה מגרה.
נראה אסטטי וטעים. כמו כל המתכונים שלך.
אשמח לדעת מה זה תפוח אדמה טבעות מכינים את זה או קונים את זה מוכן?

תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ואו הני איזה מגרה.
נראה אסטטי וטעים. כמו כל המתכונים שלך.
אשמח לדעת מה זה תפוח אדמה טבעות מכינים את זה או קונים את זה מוכן?

תודה רבה
מכינים לבד.

פרוסים תפוחי אדמה גדולים לפרוסות בעובי של כסנטימטר.
קורצים בקורצן מתכת עיגול ובקורצן קטן יותר עיגול פנימי.
מתקבלות טבעות
את השאריות של תפויח האדמה חותכים וזורקים לתנור עם שמן ומלח או מבשלים לפירה....

את הטבעות מבשלים בישול של כ 85%. אני שמתי במיקרוגל לכמה דקות.
ואז ממשיכים כמו שכתבתי למעלה
 

שפירא - ישראל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עריכה תורנית
מה הכוונה צולים את תפוחי האדמה?
אופים על גריל או על התוכנית הרגילה?
 

שפירא - ישראל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עריכה תורנית
מעניין כי כשאני אופה תפוחי אדמה בתנור לוקח לי שעתיים פלוס
לכן היה נשמע לי מוזר 20 דקות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מעניין כי כשאני אופה תפוחי אדמה בתנור לוקח לי שעתיים פלוס
לכן היה נשמע לי מוזר 20 דקות
חום גבוה. שכבה אחידה והרבה שמן
אולי זה השמן והחום הגבוה.
וללא כיסוי

יצא לי פעמים בודדות שהיה צריך קצת יותר. אבל לא יותר מחצי שעה.
זה לא חתיכות ממש גדולות.

תפו"א שאני מכינה בדרך אחרת- מתובל, מכוסה על 180 לוקח לי כשעה..
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אפשר מתכון לעיסת קציצות?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פורסים תפו"א לאצבעות עבות.
מגלגלים בשמן. כך שהאצבעות מכוסות מעטפת של שמן
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחת.
מפזרים מלח, די בנדיבות.
לא נבהלים מהשמן שנאגר בתבנית...
הכנתי הערב
הייתי בטוחה שייקח פי 2 זמן לפחות
וממש הופתעתי לטובה!
יצא ממש כמו בתמונה ועף כאן.
תודה על עוד מתכון מוצלח!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס עריכת וידאו

מלגות והנחות משמעותיות!


25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס פיתוח ובניית אתרים

מלגות גבוהות!


25.06

י"ט סיון


וובינר מרתק

האם אפשרי לפתח קריירה משגשגת בלי לוותר על לימוד התורה?

וובינר מרתק בנושא "עיצוב על זמני" עם מעצב העל החרדי שפיתח קריירה משגשגת לצד לימוד התורה ואורח חיים חרדי מלא

הכניסה חופשית!


27.06

כ"א סיון


פתיחת מסלול:

התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים

לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!

מסלול לגברים


27.06

כ"א סיון


השקה חגיגית!

עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


30.07

כ"ד תמוז


פתיחת מסלול

מאסטר בשיווק דיגיטלי

מלגות גבוהות!


9.09

ו' אלול


פתיחה חגיגית:

קורס פרסום וקופי+

איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!

עם תכני AI


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כא

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה בְּעָזְּךָ יִשְׂמַח מֶלֶךְ וּבִישׁוּעָתְךָ מַה יָּגֶיל מְאֹד:ג תַּאֲוַת לִבּוֹ נָתַתָּה לּוֹ וַאֲרֶשֶׁת שְׂפָתָיו בַּל מָנַעְתָּ סֶּלָה:ד כִּי תְקַדְּמֶנּוּ בִּרְכוֹת טוֹב תָּשִׁית לְרֹאשׁוֹ עֲטֶרֶת פָּז:ה חַיִּים שָׁאַל מִמְּךָ נָתַתָּה לּוֹ אֹרֶךְ יָמִים עוֹלָם וָעֶד:ו גָּדוֹל כְּבוֹדוֹ בִּישׁוּעָתֶךָ הוֹד וְהָדָר תְּשַׁוֶּה עָלָיו:ז כִּי תְשִׁיתֵהוּ בְרָכוֹת לָעַד תְּחַדֵּהוּ בְשִׂמְחָה אֶת פָּנֶיךָ:ח כִּי הַמֶּלֶךְ בֹּטֵחַ בַּיהוָה וּבְחֶסֶד עֶלְיוֹן בַּל יִמּוֹט:ט תִּמְצָא יָדְךָ לְכָל אֹיְבֶיךָ יְמִינְךָ תִּמְצָא שֹׂנְאֶיךָ:י תְּשִׁיתֵמוֹ כְּתַנּוּר אֵשׁ לְעֵת פָּנֶיךָ יְהוָה בְּאַפּוֹ יְבַלְּעֵם וְתֹאכְלֵם אֵשׁ:יא פִּרְיָמוֹ מֵאֶרֶץ תְּאַבֵּד וְזַרְעָם מִבְּנֵי אָדָם:יב כִּי נָטוּ עָלֶיךָ רָעָה חָשְׁבוּ מְזִמָּה בַּל יוּכָלוּ:יג כִּי תְּשִׁיתֵמוֹ שֶׁכֶם בְּמֵיתָרֶיךָ תְּכוֹנֵן עַל פְּנֵיהֶם:יד רוּמָה יְהוָה בְּעֻזֶּךָ נָשִׁירָה וּנְזַמְּרָה גְּבוּרָתֶךָ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

פוטומונטאז' ימי • אתגר 49

לוח מודעות

למעלה