זה מתאים לארוחה ממש או יותר כתוספת חגיגית לסעודה חלבית?ואם את רוצה לכיוון המתוק -
1. ממיסים בסיר קקאו וסוכר עם מעט מים, אפשר להוסיף קובית חמאה - משביח מאד, מערבבים עם הפסטה.
2. אגוזים קצוצים + סוכר או תחליף
3. פרג טחון + סוכר
בעיקרון - זה מתאים כקינוח.זה מתאים לארוחה ממש או יותר כתוספת חגיגית לסעודה חלבית?
בצל ופטריות (פרוה) - יש מתכון ממש טוב באתר של אוסם. אם תרצי אעתיק לך
במקום אבקת מרק שימי מעט אגוז מוסקט.זה בדיוק האתר מתכונים של אוסם
וזה המתכון. אני אגב מורידה את האבקת מרק, וזה מצויין
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
95
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון