דרוש מתכון מה אתם מוסיפים לפסטה?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
1. רוטב אדום מבצל עגבניות שום רסק בזיליקום (בבלנדר, לא חובה)
2 לטגן בצל כרוב ולהוסיף פרורי לחם וא. מרק
3. לטגן בצל להוסיף א. מרק וכורכום (ממש מעט) להוסיף את הפסטה כשהאש דלוקה
4. טם ביסלי (צורת ביסלי) מחממת שמן ומוסיפה פפריקה כמון גריל עוף אפשר גם א. מרק ושום גבישי
4. לטגן בצל פטריות א. מרק מים קצת רביכה מקמח או קורנפלור.(למשקיעות שמנת) לשפוך על פסטה רותחת ולערבב עם גבינ"צ.
5. לאדות ירקות מגורדים ולערבב פנימה.


עוד??
 

ש.ב.א

משתמש מקצוען
חלבי:
בצל מטוגן + פטריות + שמנת מתוקה +א. מרק + ג. צהובה
פרווה לגיוון:
מטגנים שמן, שום כתוש, פ. לחם (עדיף מוזהב) מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד מספר דקות לגיבוש
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרורי לחם ואבקת מרק פטריות,
מוקפץ- מכינה קודם ומערבבת עם הפסטה.
מטגנת בצל עם פטריות מוסיפה מים ואבקת מרק פטריות מעבה עם קמח ומערבבת עם הפסטה.
כרוב סגול וחסה לסלט פסטה קר.
 

יולי בולי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
פרסום וקופירייטינג
חתיכות בשר טחון ברוטב אדום
ירקות מוקפצים
שמת לבישול עם פטריות ובצל[ אחרי טיגון]
 
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

חני גרינשטיין

משתמש מקצוען
ואם את רוצה לכיוון המתוק -
1. ממיסים בסיר קקאו וסוכר עם מעט מים, אפשר להוסיף קובית חמאה - משביח מאד, מערבבים עם הפסטה.
2. אגוזים קצוצים + סוכר או תחליף
3. פרג טחון + סוכר
 

חני 0278

משתמש מקצוען
ואם את רוצה לכיוון המתוק -
1. ממיסים בסיר קקאו וסוכר עם מעט מים, אפשר להוסיף קובית חמאה - משביח מאד, מערבבים עם הפסטה.
2. אגוזים קצוצים + סוכר או תחליף
3. פרג טחון + סוכר
זה מתאים לארוחה ממש או יותר כתוספת חגיגית לסעודה חלבית?
 

רבקי דגן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש מתכון של ניקי ב לפסטה עם שמן זית ועשבי תיבול, מכינה אותו הרבה.
חוץ מזה - לפעמים סתם שילובי תבלינים עם שמן זית (מחממת את השמן, מוסיפה את התיבול, מטגנת לדקה/שתיים ואז מוסיפה את הפסטה)
לפעמים ירקות מוקפצים (פרוסות בצל, מקלות גזר, גמבה, פטריות) עם רוטב סויה, דבש וכו
בצל ופטריות (פרוה) - יש מתכון ממש טוב באתר של אוסם. אם תרצי אעתיק לך
 

חני 0278

משתמש מקצוען

רבקי דגן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה בדיוק האתר מתכונים של אוסם :)
וזה המתכון. אני אגב מורידה את האבקת מרק, וזה מצויין
 

ייצ'ק

משתמש רשום
חלבי, אורגנו מלח וגבינה צהובה..
פרווה, מאד טעים עם טונה קטשופ ומיונז מלח.. בתאבון
 

קשר כשר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מאוד טעים עם טונה (אפשרי להוסיף: זיתים שחורים + רצועות פלפל אדום משימורים)
פפריקה מתוקה
אבקת שום.

יוצא פיקנטי, גם הילדים אוהבים.
בשבתות קיץ אני אוהבת להכין לסעודה שלישית.
 
נערך לאחרונה ב:

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק:
חלבי-
פסטה ברוטב שמנת פטריות
פסטה ברוטב שמנת בטטה,
פסטה עם רסק עדבניות וגבנ"צ
פסטה ברוטב רוזה.
פרווה-
פסטה עם נקנינות
פסטה ברסק עגבניות
סלט פסטה.
בשרי
פסטה ען חזה עוף
אני אוהבת לנצל אם השאר לי שניצילים מיום קודם,
אם את רוצה מתכון של משהו- בשמחה!!
 

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
פסטה עם עגבניות ופטריות: (מתאים לחבילת פסטה)
מאדה בצל לשקיפות
מוסיפה סלסלת פטריות ומאדה עוד מעט. (או שמורים)
מוסיפה שתי עגניות בשלות. מנמיכה להבה ומאדה כ10 ש'.
מערבבת עם הפסטה ומבשלת 5 דקות נוספות את הפסטה עם הירקות לאיחוד טעמים.
תבלינים: מלח, פ. שחור, מוסקט.

פסטה עם פלפלים צבעוניים:
מאדה בצל,
מוסיפה פלפלים ב3 צבעים, מאדה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא.
מערבבת עם הפסטה ומבשלת 5 דקות נוספות על להבה נמוכה.
תבלינים: מלח, פ. לבן.
אפשר להעשיר בירקות נוספים כמו גזר/ קישוא/ כרוב.
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ממליצה מאד לנהוג כמו האיטלקים: הרוטב מחכה לפסטה- כלומר: מכינים אותו לפני הפסטה.
כשמסיימים את בישול הפסטה, מוסיפים אותה לרוטב ומערבבים כדקה על אש נמוכה. אפשר גם להוסיף מעט ממי הבישול של הפסטה.
פעולת הערבוב הזו תורמת לסמיכות הרוטב (מעמילן הפסטה) ולמרקם קרמי.
 
קורס ממוקד בן חצי שנה שיוציא אותך עורכי סרטים מהשורה הראשונה!

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

95

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה