למה?אוחח,
יש לנו דאבו והוא פשוט עומד בארון.
המיקסר שהכי לא הייתי ממליצה לקנות,
אבל אם יש כ"כ הרבה שממליצים...
כי הוא מסורבל,למה?
תסבירי.
נכון מאוד, מניסיון.מיקסר של קיטשן איד אין דבר מוצלח יוצר ממש מרוצה ממנו בנתים לא נתקלתי בשום חסרונות יש לי אותו כבר שש שנים סוס עבודה הכל הולך טוב החסרון היחיד אולי זה המחיר היקר שלו ושל האביזרים הנילווים כגון מטחנה מסחטה וכו
אבל בתכלס אין עליו תחליף
לי יש אותו
בהצלחה בבחירה
יכולת לישה של עד קילו?
תלוי בקערה.יכולת לישה של עד קילו?
לא ניסיתי אישית.כי הוא מסורבל,
כל הקצפה בו היא סיוט.
ניסית פעם להקציף ליטר שמנת מתוקה?
אני עושה את זה כמעט פעם בשבוע, במיקסר הנוכחי זה תענוג.
בדאבו הכל משפריץ ומלכלך את כל הסביבה.
וזה בכל הקצפה שהתערובת שלה מעט יותר גדולה מהרגיל - נאמר 2 גבינה גדולה, או אפילו 2 שמנת מתוקה קטנה, שאז אני חייבת להקציף ממש לאט כדי שלא ישפריץ.
הקערה קשה לניקוי, המקצפים כל הזמן מתפרקים ונופלים פנימה.
בגלל המבנה שלו, רק הקערה הזו מתלבשת עליו, ואין סיכוי לשים קערה אחרת במקומו.
בקשר לבצקים - אני ספציפית לא ניסיתי, אמנם אמא שלי די מרוצה ממנו, אבל לא פחות מהמיקסר הנוכחי.
שוב,
אני רואה עליו כ"כ הרבה המלצות שזה מוזר לי איך אנשים מסתדרים איתו,
אדרבא,
אם יש לכם טיפים להקצפה, אני יותר מאשמח להוציא אותו מהארון
תלוי בקערה.
כבר לקחנו את ה"קורס" שדאבו מציעים, לא חידשו דבר.לא ניסיתי אישית.
ראיתי בתגובות שכותבים שצורת ההפעלה שלו שונה. אולי אתם צריכים ללמוד אותו שוב?
אז ככה אני חדשה אצלו, ובהחלט הוא פחות נח לי בהקצפה אבל בעיקר בגלל המוט באמצע הקערה ובענין הזה הוא כמו בוש וכו', לא ראיתי שממש משפריץ צריך ללמוד אותו יותר, אבל כן פחות נח קצת (אבל זריז!)כי הוא מסורבל,
כל הקצפה בו היא סיוט.
ניסית פעם להקציף ליטר שמנת מתוקה?
אני עושה את זה כמעט פעם בשבוע, במיקסר הנוכחי זה תענוג.
בדאבו הכל משפריץ ומלכלך את כל הסביבה.
וזה בכל הקצפה שהתערובת שלה מעט יותר גדולה מהרגיל - נאמר 2 גבינה גדולה, או אפילו 2 שמנת מתוקה קטנה, שאז אני חייבת להקציף ממש לאט כדי שלא ישפריץ.
הקערה קשה לניקוי, המקצפים כל הזמן מתפרקים ונופלים פנימה.
בגלל המבנה שלו, רק הקערה הזו מתלבשת עליו, ואין סיכוי לשים קערה אחרת במקומו.
בקשר לבצקים - אני ספציפית לא ניסיתי, אמנם אמא שלי די מרוצה ממנו, אבל לא פחות מהמיקסר הנוכחי.
שוב,
אני רואה עליו כ"כ הרבה המלצות שזה מוזר לי איך אנשים מסתדרים איתו,
אדרבא,
אם יש לכם טיפים להקצפה, אני יותר מאשמח להוציא אותו מהארון
ו @פררו רושהאני יודעת שהדאבו הוא אלוף לבצקים.
וההקצפה לו נוראית.
נאום דודה שלי שיש לה כזה מקסר עבור חלות, עוגות היא קונה בקונדיטוריה.
להשפריץ - הוא משפריץ בהקצפות של מסה גדולה ודלילה יחסית.ו @פררו רושה
עוגות בחושות הוא גם סיוט?
וכל המרצות פה למעלה, ממה אתן מרוצות?
יש לכן אפשרות ללוש 2 קג" קמח?
ההגדרה של חמותי:ו @פררו רושה
עוגות בחושות הוא גם סיוט?
וכל המרצות פה למעלה, ממה אתן מרוצות?
יש לכן אפשרות ללוש 2 קג" קמח?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: