התייעצות מהו המיקסר הטוב ביותר?

ב.כ

משתמש מקצוען
מיקסר של קיטשן איד אין דבר מוצלח יוצר ממש מרוצה ממנו בנתים לא נתקלתי בשום חסרונות יש לי אותו כבר שש שנים סוס עבודה הכל הולך טוב החסרון היחיד אולי זה המחיר היקר שלו ושל האביזרים הנילווים כגון מטחנה מסחטה וכו
אבל בתכלס אין עליו תחליף
לי יש אותו
1594626758596.png

בהצלחה בבחירה
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
למה?
תסבירי.
כי הוא מסורבל,
כל הקצפה בו היא סיוט.
ניסית פעם להקציף ליטר שמנת מתוקה?
אני עושה את זה כמעט פעם בשבוע, במיקסר הנוכחי זה תענוג.
בדאבו הכל משפריץ ומלכלך את כל הסביבה.
וזה בכל הקצפה שהתערובת שלה מעט יותר גדולה מהרגיל - נאמר 2 גבינה גדולה, או אפילו 2 שמנת מתוקה קטנה, שאז אני חייבת להקציף ממש לאט כדי שלא ישפריץ.
הקערה קשה לניקוי, המקצפים כל הזמן מתפרקים ונופלים פנימה.
בגלל המבנה שלו, רק הקערה הזו מתלבשת עליו, ואין סיכוי לשים קערה אחרת במקומו.
בקשר לבצקים - אני ספציפית לא ניסיתי, אמנם אמא שלי די מרוצה ממנו, אבל לא פחות מהמיקסר הנוכחי.

שוב,
אני רואה עליו כ"כ הרבה המלצות שזה מוזר לי איך אנשים מסתדרים איתו,
אדרבא,
אם יש לכם טיפים להקצפה, אני יותר מאשמח להוציא אותו מהארון :)
 

bujo bizual

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מיקסר של קיטשן איד אין דבר מוצלח יוצר ממש מרוצה ממנו בנתים לא נתקלתי בשום חסרונות יש לי אותו כבר שש שנים סוס עבודה הכל הולך טוב החסרון היחיד אולי זה המחיר היקר שלו ושל האביזרים הנילווים כגון מטחנה מסחטה וכו
אבל בתכלס אין עליו תחליף
לי יש אותו
בהצלחה בבחירה
נכון מאוד, מניסיון.
KitchenAid זה ספינת הדגל של המיקסרים. :cool:
להתרשמות:
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
כי הוא מסורבל,
כל הקצפה בו היא סיוט.
ניסית פעם להקציף ליטר שמנת מתוקה?
אני עושה את זה כמעט פעם בשבוע, במיקסר הנוכחי זה תענוג.
בדאבו הכל משפריץ ומלכלך את כל הסביבה.
וזה בכל הקצפה שהתערובת שלה מעט יותר גדולה מהרגיל - נאמר 2 גבינה גדולה, או אפילו 2 שמנת מתוקה קטנה, שאז אני חייבת להקציף ממש לאט כדי שלא ישפריץ.
הקערה קשה לניקוי, המקצפים כל הזמן מתפרקים ונופלים פנימה.
בגלל המבנה שלו, רק הקערה הזו מתלבשת עליו, ואין סיכוי לשים קערה אחרת במקומו.
בקשר לבצקים - אני ספציפית לא ניסיתי, אמנם אמא שלי די מרוצה ממנו, אבל לא פחות מהמיקסר הנוכחי.

שוב,
אני רואה עליו כ"כ הרבה המלצות שזה מוזר לי איך אנשים מסתדרים איתו,
אדרבא,
אם יש לכם טיפים להקצפה, אני יותר מאשמח להוציא אותו מהארון :)
לא ניסיתי אישית.
ראיתי בתגובות שכותבים שצורת ההפעלה שלו שונה. אולי אתם צריכים ללמוד אותו שוב?
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא ניסיתי אישית.
ראיתי בתגובות שכותבים שצורת ההפעלה שלו שונה. אולי אתם צריכים ללמוד אותו שוב?
כבר לקחנו את ה"קורס" שדאבו מציעים, לא חידשו דבר.
אגב, נראהלי אנחנו בין הראשונים שקנינו אותו, אי אז לפני אולי 5-6 שנים, ומייד אחרי שקנינו אותו בעל החנות אמר שהיא הפסיק לשווק אותו בגלל שאנשים באמת לא היו מרוצים.
 

batya11

משתמש פעיל
כי הוא מסורבל,
כל הקצפה בו היא סיוט.
ניסית פעם להקציף ליטר שמנת מתוקה?
אני עושה את זה כמעט פעם בשבוע, במיקסר הנוכחי זה תענוג.
בדאבו הכל משפריץ ומלכלך את כל הסביבה.
וזה בכל הקצפה שהתערובת שלה מעט יותר גדולה מהרגיל - נאמר 2 גבינה גדולה, או אפילו 2 שמנת מתוקה קטנה, שאז אני חייבת להקציף ממש לאט כדי שלא ישפריץ.
הקערה קשה לניקוי, המקצפים כל הזמן מתפרקים ונופלים פנימה.
בגלל המבנה שלו, רק הקערה הזו מתלבשת עליו, ואין סיכוי לשים קערה אחרת במקומו.
בקשר לבצקים - אני ספציפית לא ניסיתי, אמנם אמא שלי די מרוצה ממנו, אבל לא פחות מהמיקסר הנוכחי.

שוב,
אני רואה עליו כ"כ הרבה המלצות שזה מוזר לי איך אנשים מסתדרים איתו,
אדרבא,
אם יש לכם טיפים להקצפה, אני יותר מאשמח להוציא אותו מהארון :)
אז ככה אני חדשה אצלו, ובהחלט הוא פחות נח לי בהקצפה אבל בעיקר בגלל המוט באמצע הקערה ובענין הזה הוא כמו בוש וכו', לא ראיתי שממש משפריץ צריך ללמוד אותו יותר, אבל כן פחות נח קצת (אבל זריז!)
רק ש - המעלה העיקרית שלו ממש זה הבצק, ואם את פחות בקטע של בצקים אז באמת מבינה אותך שזה בארון,
אם תהיי בקטע של בצקים תשקיעי בלהבין את הקטע, זה שווה.
הבאתי לאחרונה לחמניות למפגש משפחתי, קיבלתי כמה וכמה טלפונים אחרי כן לקבל את המתכון ללחמניות המאלפות, הסברתי להם שמדובר באותו המתכון מימים ימימה ורק המיקסר השתנה,
 

mum

משתמש מקצוען
אני יודעת שהדאבו הוא אלוף לבצקים.
וההקצפה לו נוראית.

נאום דודה שלי שיש לה כזה מקסר עבור חלות, עוגות היא קונה בקונדיטוריה.
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
אני יודעת שהדאבו הוא אלוף לבצקים.
וההקצפה לו נוראית.

נאום דודה שלי שיש לה כזה מקסר עבור חלות, עוגות היא קונה בקונדיטוריה.
ו @פררו רושה
עוגות בחושות הוא גם סיוט?

וכל המרצות פה למעלה, ממה אתן מרוצות?
יש לכן אפשרות ללוש 2 קג" קמח?
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ו @פררו רושה
עוגות בחושות הוא גם סיוט?

וכל המרצות פה למעלה, ממה אתן מרוצות?
יש לכן אפשרות ללוש 2 קג" קמח?
להשפריץ - הוא משפריץ בהקצפות של מסה גדולה ודלילה יחסית.
לגבי סתם הקצפות - סיוט לעבוד עם הקערה והמקצפים שלו.
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
ו @פררו רושה
עוגות בחושות הוא גם סיוט?

וכל המרצות פה למעלה, ממה אתן מרוצות?
יש לכן אפשרות ללוש 2 קג" קמח?
ההגדרה של חמותי:
"הפרשת חלה בלי למצמץ".

היא אוהבת אותו גם להקצפות.
אני חייבת לנסות בהקדם...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה