מבוקש: מתכון לרוטב שמנת בטטה לרביולי

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
אם יש לכם
מתכון לרוטב שמנת בטטה לרביולי
אשמח שתעלו.
תודה!
 

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
לאדות 2 בצל עם סלסלת פטריות חיות עד להתרככות,
להוסיף:
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
פלפל שחור
מלח
ואבקת מרק פטריות,
לחכות שיבעבע בסיר ולכבות...
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י זה אני;1628938:
לאדות 2 בצל עם סלסלת פטריות חיות עד להתרככות,
להוסיף:
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
פלפל שחור
מלח
ואבקת מרק פטריות,
לחכות שיבעבע בסיר ולכבות...

תודה רבה!! אני רוצה רוטב עם בטטה ברוטב...
 

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תוסיפי קוביות בטטה לבצל ופטריות ואדי עד לריכוך.
 

מינדי ל

משתמש צעיר
איור וציור מקצועי
הפסטה הכתומה של קפה קפה אצלכן במטבח

מתכון פסטה כתומה ל-2 מנות:
300 גרם כדורי פסטה ארוכה שטוחה( מומלץ טליאטלה).

לבטטות הצלויות:

2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות.
50 גרם סילן.
חופן טימין קצוץ.
מלח.
פלפל שחור גרוס.
50 מ"ל שמן זית.

לשים הכל בקערה ולערבב.

לחמם תנור ל-180 מעלות.
להרתיח סיר עם מים מומלחים. על מגש אפיה להניח נייר פרגמנט ולסדר בשכבה אחידה את הבטטות המתובלות. לאפות כ-20 דקות ולהוציא מהתנור.

במחבת גדולה לטגן קלות בשמן זית את הבטטות, להוסיף 2 שיני שום פרוס. להוסיף 250 מ"ל שמנת מתוקה. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ונגיעת אגוז מוסקט טחון.

לבשל כ-10 דקות על אש קטנה.

במקביל לבשל את הפסטה במים הרותחים לפי הוראות ההכנה.

כשהפסטה מוכנה מסננים ( שומרים מעט ממי הבישול בצד) ומוסיפים למחבת הרוטב עם מעט ממי הבישול .

מבשלים עוד כ-2 דקות עד שהרוטב מסמיך ונצמד לפסטה, במידת הצורך מוסיפים ממי הבישול.

מוסיפים חופן עלי בזיליקום מערבבים ומגישים לצד פרמז'ן מגורר.
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
תודה רבה לכל השפיות!!
 

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
גם אני חיפשתי, וזה מה שמצאתי

רביולי בטטה ברוטב אלפרדו
מאת שף אלי בבג'ני, מסעדת אלפרדו



מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן - אפשר לגוון במילויים שונים.
לבשל לפי הוראות היצרן.

חומרים לרוטב אלפרדו:
50 גר' חמאה
1 כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)
300 מל' חלב
200 מל' חלב + 3 כפות אבקת מרק פטריות מסוננת
מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת

הכנת הרוטב:
בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום, ומצמצמים לחצי כמות.
מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב, ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מידי פעם (שהרוטב לא ייחרך).
בקערה נפרדת טורפים את אבקת מרק הפטריות והתבלינים.
יוצקים לתוך הסיר, מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עוד כ-5 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמז'ן לתבשיל, ומבשלים עוד כ-2 דקות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה