דוד ריזל submitted a new Article:
לקחת מוכן או להתחיל מהיסודות ? - כתיבת בריף
Read more about this article here...
לקחת מוכן או להתחיל מהיסודות ? - כתיבת בריף
אבקת מרק מקלה מאוד בעבודת הבישול. במקום לשטוף פטרוזיליה, לקלף שום, להוסיף מלח. מרכיבי בשר או ירקות, לדעת ולשים את המינון המדויק של כל מרכיב. החברה עשתה עבורך כבר את כל העבודה ומגישה לך אבקה מוכנה, כל מה שנותר לעשות, זה רק לשפוך לסיר עם מים רותחים והמרק מוכן.
כמה שזה מקל על העבודה, אבל כששף מקצועי יבשל ארוחת גורמה הוא לא ישתמש באבקת מרק שהחברה בחרה בשבילו.
השף מתחיל כל מנה מיסודות המזון, חשוב לו לדעת בדיוק מה הוא מכניס לסיר, וכמה להשתמש בכל מרכיב.
טוב, אתם מכירים אותי כבר שאני לא...
Read more about this article here...