מידע שימושי לצליאקים- קמח הארץ מולינו -ללא גלוטן.

נחמי פורתא

משתמש מקצוען
איך אפשר לדעת שהקמח הוא אכן ללא גלוטן?

האם קיימת כבר טכניקה כזאת של הפיכת קמח רגיל לקמח ללא גלוטן?
 

אידישע מאמע

משתמש מקצוען
מחקר קטן שגיגלתי בנושא, יש אופציה לזיקוק עמילן חיטה מהגלוטן על ידי הפיכתו לנוזל והפיכתו לאדים כיון שהגלוטן לא מתאדה וכמו שבוודקה שעשויה מחיטה אין גלוטן עקב הזיקוק, המוצר נקרא Codex wheat starch.
בגלל החוסר בגלוטן ובשביל שיתאים לאפיה הם מוסיפים עוד קמחים למינהם
יש פיתוח שנמכר כבר באיטליה של מאפים שעשויים רק מקמח חיטה שעובר תהליך מסויים של תסיסה שמפרקת את הגלוטן לרמה של פחות מ20 ppm קישור
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
איך אפשר לדעת שהקמח הוא אכן ללא גלוטן?

האם קיימת כבר טכניקה כזאת של הפיכת קמח רגיל לקמח ללא גלוטן?

כתוב עליו מפורשות ללא גלוטן.
איך את מאמינה לקמח "רב תכליתי" או קמח מרמולייט שזה ללא גלוטן?
ה"חברה " לא תיקח על עצמה להסתבך עם בתי משפט.
זה אכן בלי גלוטן!!!!!!
ומבירור מקיף עם משגיח "מחזיקי הדת" של החברה -נאמר לנו שזה המוציא!!!!!!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים

פרקטית

משתמש מקצוען

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אזל ...:(
 

קבצים מצורפים

  • ביאור 2019-10-28 141331.jpg
    ביאור 2019-10-28 141331.jpg
    KB 29.8 · צפיות: 101

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים

Sarah07

משתמש פעיל
בקבוצה של ציליאק שאני חברה בה מספרים על הקמח הזה נפלאות, הכינו ממנו חלות מדהימות שנראות מעולה וגם תפחו יפה.
עוד לא ניסיתי, אבל זה נשמע טוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה