הרשת על הלחמניות!
תפס אותי יותר מהמילוי (שלא יעבור אצלינו----).
לזה אין הדרכה?
ולא אמרתי לך אני חושבת, אבל מאז שניסיתי את הלחמניות שום שלך - הפסקנו לקנות לחמים הביתה. פעם בשבוע מכינה 2 ק"ג, מקפיאה בשקיות וזה פשוט מושלם, קל ונוח.
אז--- תודה, בשמי ובשם שאר בני הבית (ועוד כמה שכבר הספיקו לבקש ולקבל את המתכון).
הבטחתי.
אז הנה התהליך
הנה לחמניה ללא רשת
מחכה ל"התרשת"
חתיכת בצק ליצירת הרשת על ידי הגלגלת הייעודית לכך [תמונה + קישור במעלה האשכול]
אחרי רידוד והעברת הגלגלת על הבצק
קצת "מתיחת פנים"
הלחמניה "מתלבשת"
נפטרים מעודפי בצק ומשאירים מעט שוליים לקיפול מתחת ללחמניה. מקפלים מתחת
הלחמניה מוכנה להתפחה ולאחר מכן לאפיה.
שימו לב לא למתוח את הרשת יותר מדי כדי שתוכל להתמתח באפיה מבלי להיקרע