והחלום שלי זה להכין
עוגת טורט שלא נופלת
ולא הופכת לסוליית נעליים!
אני אופה המון ומבשלת בלי סוף
וזה הבאג שלי!
בבקשה יש למישהי מתכון שאף פעם לא מתפשל
עם הוראות מדוייקות לפרטי פרטים ללקויות למידה??
כולל בדיוק מתי להדליק את התנור מתי להכניס כמה זמן לאפות
מה סדר החומרים ואיך לאחד את הבלילות וכו'
לאחרונה אני מכינה רק את המתכון של אביגיל מייזליק, מהספר (המצוין! ) "מתוק בלב":
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
3 כפות שמן
מקציפים ביצים שלמות (כן, אבל רק במיקסר, לא במקצפה ידנית), ומוסיפים את הסוכר תוך כדי.
מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים שמן ואח"כ קמח.
זהו, לתנור:
תבנית בגודל 35×28 (כמו תבנית ח"פ גדולה, לא ענקית ), או 3 אינגליש קייק, או תבנית עגולה 28- לגובה מלא.
תנור שחומם מראש ל180°, בגובה האמצע של התנור, למשך כחצי שעה.
איך יודעים שמוכן? דוקרים את העוגה בקיסם עץ באמצע. הוא צריך לצאת יבש, עם מעט פירורים לחים.
אם עדיין לא מוכן, וכבר זהוב, מכסים באופן רופף בנייר כסף, ואופים עוד כמה דקות.
כמובן, אפשר להוסיף תוספות: כוס פרורי שוקולד, אגוזים קצוצים, ועוד.
אני אוהבת להשאיר בצד שליש, להוסיף 2 כפות גדושות שוקולית, ולעשות עוגת שיש.