דיון לפעמים חלומות מתבשלים

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם את רוצה משקה באמת מפנק זה המשקה של ופל בר:
מרתיחים שמנת עם שוקולד חלבי מעליו מניחים כדור גלידה
מעל שופכים שוקו קר ואז מזלפים קצפת
זה משקה מדהים שכל טעימה בו היא אחרת שניה קר שניה חם
ממליצה בחום למי שרוצה להיתפנק!!

זה המשקה "שוקובו" שלהם?
זכור לי כאחד הפינוקים הגדולים
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא קראתי עדיין את כל התגובות יכול להיות שמצאת כבר...
את הסלמון המעושן הכנת או שאת מחפשת מתכון
כי יש לי מתכון מצוין שיוצא בדיוק כמו של זהבה ודומיהם
תסכימי לשתף?
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
@ממלמלת
יווו, תודה,
נכין לשבת ולא אוכלת עור... ממש לא בריא.
ואיזה סוכר חום?
סוכר דמררה חום?
או סוכר חום הדחוס הזה?
שמים סוכר בכמות כפולה מהתבלין
איזה סוכר....לכאורה שניהם בסדר, אם כי הדחוס יהיה קשה לערבב אותו עם התבלין בשווה
טעים ברמה שילקקו את האצבעות
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
@אפרת 10
תעדכני אותי אם הצלחת, אני לא :(
הבנתי שצריך להתחיל עם סטרטר, ויש מתכונים אפילו עם מחמצת, צריך תבניות מיוחדות שתורמות לפריכות וכו'.
עשיתי על זה בעבר המון בדיקות, וכשהחלטתי שאני "הולכת" ע"ז, יצא נחמד, לא אמיתי
:(
בדיוק באתי לרשום את החלום שלי- באגט!
אבל אתן נשמעות די מייאשות...
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
:(
בדיוק באתי לרשום את החלום שלי- באגט!
אבל אתן נשמעות די מייאשות...
למה?
הכנתי ויצא מושלם!!!
אין בו דברים מסובכים רק שצריך לתפוח כמה פעמים (יש לי סרטון שממנו הכנתי, רק הוא גדול מדי ולא עולה)
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ואם אתן מדברות על חלומות
אז החלום שלי היה להכין ניוקי (המאכל שאני הכי אוהבת זה ניוקי חלבי:p)
ולדעת בדיוק כמה קמח לשים כל פעם (יש מלא זנים של תפו"א וכל פעם צריך לשים כמות שונה של קמח, לכן אי אפשר לכתוב כמות מדויקת)
אבל בסוף הכנתי, וניסיתי, וב"ה אני כבר יודעת להרגיש את הבצק ולדעת מתי זה טוב.
אז כרגע אין לי חלום, כי כל מה שבא לי להכין אני מכינה (במיוחד אם הוא מסובך ומורכב, זה הכיף שלי...;))
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
למה?
הכנתי ויצא מושלם!!!
אין בו דברים מסובכים רק שצריך לתפוח כמה פעמים (יש לי סרטון שממנו הכנתי, רק הוא גדול מדי ולא עולה)
אמיתי? עם הקרום המתפצח והתוך הרך?
אני חייבת את המתכון!
יהיו לך כמה דקות לכתוב אותו, למען כלל ישראל (או משהו כזה...;))?
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אמיתי? עם הקרום המתפצח והתוך הרך?
אני חייבת את המתכון!
יהיו לך כמה דקות לכתוב אותו, למען כלל ישראל (או משהו כזה...;))?
אני יכולה לכתוב אותו, אבל צריך לראות את הסרטון כדי לראות בדיוק איך הוא עושה הכל, ואיך הוא עובד על הבצק.
יש לך רעיון איך אני משתפת את הסרטון?
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
והחלום שלי זה להכין
עוגת טורט שלא נופלת
ולא הופכת לסוליית נעליים!

אני אופה המון ומבשלת בלי סוף
וזה הבאג שלי!
בבקשה יש למישהי מתכון שאף פעם לא מתפשל
עם הוראות מדוייקות לפרטי פרטים ללקויות למידה??
כולל בדיוק מתי להדליק את התנור מתי להכניס כמה זמן לאפות
מה סדר החומרים ואיך לאחד את הבלילות וכו'
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
אני יכולה לכתוב אותו, אבל צריך לראות את הסרטון כדי לראות בדיוק איך הוא עושה הכל, ואיך הוא עובד על הבצק.
יש לך רעיון איך אני משתפת את הסרטון?
לא מבינה בזה, אבל ממש.
וגם אם תצליחי להעלות, רוב הסיכויים שיהיה חסום לי.
אני כן אשמח אם תוכלי לכתוב, וכמובן, עד כמה שתוכלי לתאר את כל הפרטים. תודה ממש!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
והחלום שלי זה להכין
עוגת טורט שלא נופלת
ולא הופכת לסוליית נעליים!

אני אופה המון ומבשלת בלי סוף
וזה הבאג שלי!
בבקשה יש למישהי מתכון שאף פעם לא מתפשל
עם הוראות מדוייקות לפרטי פרטים ללקויות למידה??
כולל בדיוק מתי להדליק את התנור מתי להכניס כמה זמן לאפות
מה סדר החומרים ואיך לאחד את הבלילות וכו'
טורט קפה ושוקולד קל מאד יתאים לך?
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
והחלום שלי זה להכין
עוגת טורט שלא נופלת
ולא הופכת לסוליית נעליים!

אני אופה המון ומבשלת בלי סוף
וזה הבאג שלי!
בבקשה יש למישהי מתכון שאף פעם לא מתפשל
עם הוראות מדוייקות לפרטי פרטים ללקויות למידה??
כולל בדיוק מתי להדליק את התנור מתי להכניס כמה זמן לאפות
מה סדר החומרים ואיך לאחד את הבלילות וכו'

לאחרונה אני מכינה רק את המתכון של אביגיל מייזליק, מהספר (המצוין! ) "מתוק בלב":
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
3 כפות שמן

מקציפים ביצים שלמות (כן, אבל רק במיקסר, לא במקצפה ידנית), ומוסיפים את הסוכר תוך כדי.
מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים שמן ואח"כ קמח.
זהו, לתנור:
תבנית בגודל 35×28 (כמו תבנית ח"פ גדולה, לא ענקית ), או 3 אינגליש קייק, או תבנית עגולה 28- לגובה מלא.
תנור שחומם מראש ל180°, בגובה האמצע של התנור, למשך כחצי שעה.
איך יודעים שמוכן? דוקרים את העוגה בקיסם עץ באמצע. הוא צריך לצאת יבש, עם מעט פירורים לחים.
אם עדיין לא מוכן, וכבר זהוב, מכסים באופן רופף בנייר כסף, ואופים עוד כמה דקות.

כמובן, אפשר להוסיף תוספות: כוס פרורי שוקולד, אגוזים קצוצים, ועוד.
אני אוהבת להשאיר בצד שליש, להוסיף 2 כפות גדושות שוקולית, ולעשות עוגת שיש.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@כוכב103
יש לי מתכון לעוגת שיש שגם הפשלנים הכי גדולים באפיה הוציאו עוגה עסיסית ולא חונקת..
אם את רוצה-בכיף

ו @זבנג
זה לא רק התוך הרך והקרום המתפצח, זה גם בועות האוויר הענקיות כשבוצעים את הבאגט לשניים.

ואת יכולה להעלות בג'מבו או בדרייב ולשים קישור
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מבינה בזה, אבל ממש.
וגם אם תצליחי להעלות, רוב הסיכויים שיהיה חסום לי.
אני כן אשמח אם תוכלי לכתוב, וכמובן, עד כמה שתוכלי לתאר את כל הפרטים. תודה ממש!
התחלתי לכתוב והסתבכתי (צריך לראות איך מקפלים את הבצק כדי שיצא אורירי עם בועות בפנים)
רוצה שאני ישלח לך למייל את הסרטון?
ואלו הבגטים שיצאו לי, רק חבל שלא צילמתי את החורים שבפנים, פשוט רק פתחתי וזה התחסל... :confused:
 

קבצים מצורפים

  • DSC02318.JPG
    DSC02318.JPG
    2 MB · צפיות: 180

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
התחלתי לכתוב והסתבכתי (צריך לראות איך מקפלים את הבצק כדי שיצא אורירי עם בועות בפנים)
רוצה שאני ישלח לך למייל את הסרטון?
ואלו הבגטים שיצאו לי, רק חבל שלא צילמתי את החורים שבפנים, פשוט רק פתחתי וזה התחסל... :confused:
אני אשמח
SHEVISHEVI2020 שטורדל גימל
או שתעלי את זה לגמבו/דרייב
 
נערך לאחרונה ב:

ריקי שחור

משתמש מקצוען
וואו! זה נראה מושלם!
התחלתי לכתוב והסתבכתי (צריך לראות איך מקפלים את הבצק כדי שיצא אורירי עם בועות בפנים)
רוצה שאני ישלח לך למייל את הסרטון?
ואלו הבגטים שיצאו לי, רק חבל שלא צילמתי את החורים שבפנים, פשוט רק פתחתי וזה התחסל... :confused:

אני רושמת ואמחוק עוד כמה דקות, תלייקי כשאת רואה:
תודה רבה!!
 
נערך לאחרונה ב:

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
התחלתי לכתוב והסתבכתי (צריך לראות איך מקפלים את הבצק כדי שיצא אורירי עם בועות בפנים)
רוצה שאני ישלח לך למייל את הסרטון?
ואלו הבגטים שיצאו לי, רק חבל שלא צילמתי את החורים שבפנים, פשוט רק פתחתי וזה התחסל... :confused:

אשמח גם לקבל למייל
Meorot10 ג'ימייל קום
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה