יש לי סבתא עסיסית עם רוח צעירה
שהמטבח הוא מרכז החיים שלה( כמובן מי שאוכל את המנות, כן? )
בשלנית בסדר גודל וכל היום מחפשת מתכונים ורעיונות חדשים
יום אחד היא הגישה עוף מעדני ועשתה לנו חידה מה המרכיבים..
אף אחד לא הצליח לגלות שהיה שם...
דבש וקפה
מטגנים בצל
מוסיפים חלקי עוף ונותנים להם גם טיגון קצר
מוסיפים דבש, ונסקפה מעורב במים חמים
מתבלים במלח וא. מרק( לא חובה)
עוד קצת מים רותחים לרוטב
ועל אש נמוכה כשעה.
יכוליות שהיא עושה בלי בצל. בכל זאת כבר המון זמן לא זכינו להכנס אליה הביתה
שהמטבח הוא מרכז החיים שלה( כמובן מי שאוכל את המנות, כן? )
בשלנית בסדר גודל וכל היום מחפשת מתכונים ורעיונות חדשים
יום אחד היא הגישה עוף מעדני ועשתה לנו חידה מה המרכיבים..
אף אחד לא הצליח לגלות שהיה שם...
דבש וקפה
מטגנים בצל
מוסיפים חלקי עוף ונותנים להם גם טיגון קצר
מוסיפים דבש, ונסקפה מעורב במים חמים
מתבלים במלח וא. מרק( לא חובה)
עוד קצת מים רותחים לרוטב
ועל אש נמוכה כשעה.
יכוליות שהיא עושה בלי בצל. בכל זאת כבר המון זמן לא זכינו להכנס אליה הביתה