היא יוצאת רכה ואורירית ?לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סכר
3 סוכר וניל
750 גר' גבינה
4 כפות קמח תפו"א
מעט גרידת לימון
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
מוסיפים את החלמונים ומערבבים
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
אופים בתבנית A4 בחום 150 מעלות כשעה.
מערבבים היטב שמנת וסוכר וניל ומורחים על העוגה האפויה.
בתאבון!
מה אפשר לשים במקום קצפת?עוגה מצוינת קלה בקערה אחת ללא הקצפה וטעימה מאד
6 ביצים
חצי כוס סוכר
1 קצפת
חפיסת שוקולד לבן מומסת בקצפת הנ''ל
850 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
לערבב הכל
לצקת לתבנית
לאפות ב140 מעלות
ומתחת להניח תבנית מים רותחים
יוצאת גבוהה לבנה טעימה מאד!
לא ניסיתי בלימה אפשר לשים במקום קצפת?
היא יוצאת רכה ואורירית ?
נשמע טוב!עוגה מצוינת קלה בקערה אחת ללא הקצפה וטעימה מאד
6 ביצים
חצי כוס סוכר
1 קצפת
חפיסת שוקולד לבן מומסת בקצפת הנ''ל
850 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
לערבב הכל
לצקת לתבנית
לאפות ב140 מעלות
ומתחת להניח תבנית מים רותחים
יוצאת גבוהה לבנה טעימה מאד!
עוגה מצוינת קלה בקערה אחת ללא הקצפה וטעימה מאד
6 ביצים
חצי כוס סוכר
1 קצפת
חפיסת שוקולד לבן מומסת בקצפת הנ''ל
850 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
לערבב הכל
לצקת לתבנית
לאפות ב140 מעלות
ומתחת להניח תבנית מים רותחים
יוצאת גבוהה לבנה טעימה מאד!
כתוב במתכון 'בקערה אחת'זה נשמע שצריך להמיס את השוקולד בקצפת, בסיר. כמו בגנאש.
הגיוני שאין טיפת קמח כלשהו במתכון?
מתכון נהדר!לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סכר
3 סוכר וניל
750 גר' גבינה
4 כפות קמח תפו"א
מעט גרידת לימון
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
מוסיפים את החלמונים ומערבבים
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
אופים בתבנית A4 בחום 150 מעלות כשעה.
מערבבים היטב שמנת וסוכר וניל ומורחים על העוגה האפויה.
בתאבון!
כתוב במתכון במפורש:כתוב במתכון 'בקערה אחת'
ואם כדברייך, הקצפת היתה צריכה להיכתב בתחילה.
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סכר
3 סוכר וניל
750 גר' גבינה
4 כפות קמח תפו"א
מעט גרידת לימון
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
מוסיפים את החלמונים ומערבבים
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
אופים בתבנית A4 בחום 150 מעלות כשעה.
מערבבים היטב שמנת וסוכר וניל ומורחים על העוגה האפויה.
בתאבון!
בלי קמח בכללנשמע טוב!
בלי קמח בכלל?
סליחה רק עכשיו פתחתי את המחשבמקציפים את הקצפת עם הביצים והסוכר,
ואח"כ מוסיפים את השוקולד המומס?
אפשר להכין את העוגה גם אחרי פסח?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: