למי יש רעיון מה אפשר לעשות עם ממרח פסק זמן?

  • פותח הנושא sweet
  • פורסם בתאריך

sweet

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
משהו קליל וטעים
שלא אמור להתפקשש...
 

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
עוגת גבינה וביסקויטים (על הדרך גם חיסול חמץ...)
הכנתי מתכון בסיסי והוספתי לתערובת הגבינה ממרח פסק זמן - 2 כפות אולי
גם זילפתי קצת מלמעלה, לקישוט
יצא טעים ברמות.

טעים מאד גם על פנקייקס
ועל פריכיות אורז.
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מילוי לרולדה יאמייי
 

999 ריצ'ל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עוגת שיש פסק בזמן בציפוי גאנש פסק זמן מבריק
מצרכים:
120 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
2 ביצים L
100 גרם (3/4 כוס) קמח תופח
1/2 כוס ממרח פסק זמן
4 כפות שמנת מתוקה או חלב

לגנאש פסק זמן:
3 כפות ממרח פסק זמן
125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:



    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את הסוכר והחמאה ומערבלים על מהירות בינונית במשך 3-4 דקות או עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
    • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבלים עד שהיא נטמעת.
    • מוסיפים קמח ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
    • מעבירים חצי מבלילת העוגה לקערה אחרת ומוסיפים ממרח פסק זמן ושמנת מתוקה או חלב. מערבבים עד שנוצרת בלילה בצבע שוקולדי אחיד.
    • משמנים תבנית אינגליש קייק ומניחים כפות מ-2 התערובות לסירוגין בשלל מקומות עד ששתי התערובות נגמרות. משיישים מעט עם סכין (מחדירים סכין לתוך העוגה ויוצרים את המספר 8 פעמיים לאורך העוגה).
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך שעה או עד שהעוגה זהובה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.
    • מכינים גאנש פסק זמן: ממיסים במיקרו ממרח פסק זמן עם שמנת מתוקה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מזלפים על העוגה ומתענגים.
    • בהצלחה!:p
 

קבצים מצורפים

  • DSC_0389-920x370.jpg
    DSC_0389-920x370.jpg
    KB 73.3 · צפיות: 96

999 ריצ'ל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
משהו קליל וטעים
שלא אמור להתפקשש...
;):pאחרי ששלחתי שמתי לב..אז:
קאפקייקס פסק זמן ב-4 מצרכים,

לקאפקייקס:
2 ביצים
2 כפות סוכר
כוס (300 גרם) ממרח פסק זמן
2/3 כוס (90 גרם) קמח לבן (אין צורך בקמח תופח)
1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
קורט מלח (לא חובה)

לציפוי:
ממרח פסק זמן

אופן ההכנה:



    • מחממים תנור ל 180 מעלות בטורבו ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (לחלופין משתמשים בעטרות נייר קשיחות).
    • טורפים בקערה את הביצים והסוכר.
    • מוסיפים ממרח פסק זמן.
      מוסיפים את הקמח ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
      יוצקים את התערובת לשקעים עד ל 3/4 גובה
    • אופים את הקאפקייס במשך כ- 10-12 דקות עד שהם תפוחים ומעט סדוקים.
    • מוציאים מהתנור ומניחים לקאפקייקס להתקרר.
    • לפני ההגשה מצפים את הקאפקייקס בממרח פסק זמן.
recipe_icon_big_tips.png


 

קבצים מצורפים

  • DSC_0955-1-920x370.jpg
    DSC_0955-1-920x370.jpg
    KB 48 · צפיות: 87

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
לאכול עם בייגלך!! פשוט לטבול ולאכול, השילוב של מתוק ומלוח, חלומי!

ואפשר למלא עוגת שמרים כמובן...
 

ארט בראש

משתמש פעיל
הכנתי מיני קרפ צרפתי-
טיגון של הבסיס- קמח מים שמן וביצים, בדומה לבלינצ'ס.

מיד כשמוציאים מהמחבת למרוח מילוי של פסק זמן עם תוספות. (אפשר שברי מקופלת, פקאנים וכו')
טעים גם בלי התוספות.,
לקפל, למרוח פסק זמן ולקפל שוב למשולש.
יצא מעולה!
 

קרם נווגט

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
להכניס כפיות שלימות לפה....
להתענג........

יאאאאאמי!!!
 

רחלה.

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מילוי מציון לקרפ צרפתי-גם ביתי...
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר למלא אלפחורס במקום בריבת חלב
 

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אה,
תאוות העולם-הזה...
;););)

אפשר לצפות עם זה כל עוגה שהיא.
(כולל עוגת גבינה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה