דרוש מתכון למי יש - עוגת גבינה מפנקת, ללא אפייה וללא שמנת?

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
במיקסר לדעתי לא קורה לו כלום. אבל כשאני מקציפה במכשיר ייעודי להקצפת חלב, נהייה קצף כפול מהחלב...
הוא גם נופל מהר כמו ששירה כתבה וגם החוזק שלו לא מתחיל להתקרב לעמידות של קצפת,
ויש לי את המקציף החזק ביותר של נספרסו.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
היא כתבה עם מיקסר, ככה שבכל מקרה נשאר כחלב רגיל
חלב רגיל זה לא יכול להישאר כי פודינג הוא חומר מסמיך.
מה גם שהוספתו לגבינה וודאי תשנה את מרקמו ושאלתי מה המרקם שהתקבל ואני ממתינה לתשובתה.
זה הכל.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
התכוונתי כמו חלב רגיל שמוסיפים לו פודינג ולאחר כמה דקות הוא נקרש.
אז זהו שחלב לא נקרש מהוספת פודינג. לכל היותר הוא מסמיך.
ואין לו גוף כמו של קצפת.
ומותר לך לענות. זה פורום דמוקרטי :)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
שירה, לא נעים לי שוב להתערב, אבל פודינג במטרה הבסיסית שלו מערבבים בחלב ולאחר קצת קירור הוא נקרש. כל השאר זה שימושים נלווים ...
ראי את הוראות ההכנה על הקופסא.
20200122_091038.jpg
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שירה, לא נעים לי שוב להתערב,
תרגישי כמו בבית ותתערבי כמה שאת רוצה. זה פורום וזו מהותו -ריבוי דעות.
מערבבים בחלב ולאחר קצת קירור הוא נקרש. כל השאר זה שימושים נלווים ...
זה ממש חדש לי.
בפודינג של אוסם צריך לבשל את החלב ורק אותו זכרתי ומכאן הטעות שלי.
כנראה שאינני מעודכנת :confused:

איזה מרקם יש לזה? של ג'לי? של מעדן חלב?
 

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הי @shira bira
טוב אז ככה
הקצפתי פודינג עם חלב, הוא נשאר נוזלי
האמת שעירבבתי אח"כ את שאר החומרים - אז יוצא לו לנוח איזה 2 דקות ואז הוא קצת נקרש
ואז מערבבת אותו לתוך התערובת והוא כן יוצר מרקם מעט יותר קל לערבב הכל ביחד, אבל וודאי שלא מרקם של קצפת, כי נכון שיש כאילו מרקם קל, אבל הוא לא כזה אוורירי
ייתכן שאני תועה או מדמיינת, יכול להיות, לא למדתי את זה בקורס, אני משוגעת על אפיה, ומעדיפה כמה שיותר בריא וסתם גם לא מידי מסמפטת שמנת להקצפה(ועוד יותר לא קצפת פרווה...)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני כמעט ולא משתמשת בפודינג. זו האמת.
לצערי גומרת כל כמה חודשים קופסה גדולה של קילו...
לצערי - בגלל הבריאות.
אבל מה את שמה במקום להסמכת מרקם של גבינה/שמנת, בקינוחים ועוגות ללא אפיה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה