דרוש מתכון למי יש - עוגת גבינה מפנקת, ללא אפייה וללא שמנת?

tz media

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני מחפשת מתכון טוב לעוגה חלבית ומפנקת, ללא אפיה (או אפייה של תחתית פרווה בלבד - כי אין לי תנור חלבי)
והעיקר - ללא שמנת מתוקה עם 27% שומן חס וחלילה...

למישהו יש?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני מחפשת מתכון טוב לעוגה חלבית ומפנקת, ללא אפיה (או אפייה של תחתית פרווה בלבד - כי אין לי תנור חלבי)
והעיקר - ללא שמנת מתוקה עם 27% שומן חס וחלילה...

למישהו יש?
עוגת ביסקויטים או טירמיסו הן ללא אפיה אבל הן לא תיתכנה בלי שמנת מתוקה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קסטה כמו שהילדים מכינים לשבועות בגן.
עם שכבות בסקויטים, גבינה+שמנת+פודינג וסוכר.
 

חשבונאית

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
גביניות
יש מתכון מעולה בספר פשוט טעים מתוקים של אביגיל מייזליק
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קסטה כמו שהילדים מכינים לשבועות בגן.
עם שכבות בסקויטים, גבינה+שמנת+פודינג וסוכר.
גביניות
יש מתכון מעולה בספר פשוט טעים מתוקים של אביגיל מייזליק
שמנה לב שפותחת האשכול בקשה מתכון שלא דורש אפיה ולא כולל שמנת. :)
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש עוגת פרורים עם שמנת חמוצה שהאפיה היא רק של הבסיס
 

רבקי100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני מחפשת מתכון טוב לעוגה חלבית ומפנקת, ללא אפיה (או אפייה של תחתית פרווה בלבד - כי אין לי תנור חלבי)
והעיקר - ללא שמנת מתוקה עם 27% שומן חס וחלילה...
יש לי משהו מפנק במיוחד. אי"ה בערב אעלה את המתכון
ללא אפיה
 

רבקי100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
עוגת גבינה ללא אפיה
25 ביסקוויטים מפוררים
1 חב' חמאה (אם אין אפשר עם שמן)
לשטוח על תבנית עגולה (אני מחלקת ל2 תבניות עגולות קטנות)
מילוי:
3/4 שמנת מתוקה
+3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2.5 כפות סוכר
1.5 גביעי גבינה (250 ג')
1 חב' שוקולד לבן (מומס) חלבי כמובן..
ציפוי:
1 חב' שוקולד חום חלבי
+1/4 שמנת מתוקה (ממה שנשאר)
בהצלחה!
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר לעשות את העוגת בסקויטים
עם גבינה+שמנת חמוצה+פודינג וניל+סוכר
יוצא ממש נחמד. לא מפנק מאד... אבל טעים
אפשר להוסיף גם ריבת חלב, אבל אז זה משמין יותר
 

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בלי שמנת מתוקה ובלי אפיה:
https://nikib.co.il/cakes-dessert/110803/
אישית: ויתרתי על הבסקויטים למעלה, פיזרתי פירורי בסקויטים בפעם אחרת זילפתי ריבת חלב
הורדתי מהפודינג לחבילה אחת - 80 גרם - לי הספיק אבל בלי אחריות .
האמת היא שהקצפתי את החלב עם הפודינג ואז הוספתי לתערובת הגבינה אבל לא יודעת אם זה משנה משהו

בגדול ככה: טעם של שמנת מוקצפת זה לא, אבל בגלל שאישית אני לא משוגעת על שמנת מוקצפת אז לי זה טעים ומפנק...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
האמת היא שהקצפתי את החלב עם הפודינג ואז הוספתי לתערובת הגבינה אבל לא יודעת אם זה משנה משהו
מסקרן אותי לדעת: מה יוצא מחלב שמקציפים עם פודינג?
אין לחלב מספיק אחוזי שומן כדי לתפוס נפח וגוף.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
במיקסר לדעתי לא קורה לו כלום. אבל כשאני מקציפה במכשיר ייעודי להקצפת חלב, נהייה קצף כפול מהחלב...
זה קצף בלי גוף. הוא נופל לאחר מספר דקות.
ולכן אני תוהה איך הוא משתלב בעוגה ולא הופך נוזלי לאחר מספר שעות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה