למי יש מתכון טוב לבישול אסאדו טרי?

סמולטוק

משתמש מקצוען
מטגנת הרבה מאד בצל בכמות יפה של שמן, מוסיפה את האסאדו חתוך לקוביות , מוסיפה מים רותחים ומבשלת כשעתיים, מוסיפה מלח, פלפל שחור גרוס, א. מרק ויין אדום יבש (בערך כוס- שתיים) , ומבשלת עוד שעה.
 

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
דבר ראשון "לסגור" את הבשר בסיר עם קצת שמן זית אח"כ למרוח את האסאדו בסילאן, אני שמה בסיר שמתאים לתנור אפשר גם בתבנית עם שוליים גבוהים, מלח גס, פלפל שחור ויין עד חצי הגובה בערך, אפשר להוסיף בטטה או כל ירק שורש אחר, לסגור טוב עם נייר כסף ולתנור 200-220 מעלות 3/4 שעות עד שרך כמו חמאה. רק לעקוב שיש נוזלים כל הזמן.
יוצא מעדןןןןן
 

rivi y

משתמש פעיל
מטגנת הרבה מאד בצל בכמות יפה של שמן, מוסיפה את האסאדו חתוך לקוביות , מוסיפה מים רותחים ומבשלת כשעתיים, מוסיפה מלח, פלפל שחור גרוס, א. מרק ויין אדום יבש (בערך כוס- שתיים) , ומבשלת עוד שעה.
בא לי להכין את זה
נראה טעים .......................
כמה מים רותחים לשים ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה