חגים למישהי יש מתכון טוב לספינג'?

Hola!

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
שיהיו בהירים זהובים ונפוחים כאלה... כמו בילדות..;)
יש למישהי?
תודה רבה!
 

שמש זורחת

משתמש פעיל
מתכון אלוף של קרין גורן:
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה
4 וחצי כוסות מים פושרים
כפית וניל
כפית מלח שטוחה
לעבד 7 דקות.
להתפיח כשעה
לחמם שמן עמוק
בידיים רטובות ליצור צורה ולהחליק לשמן הרותח
2 דקות מכל צד.
בתאבון!!!!!
 

שמש זורחת

משתמש פעיל
הנה תמונה לספינגים אלופים!!!!
טעימים!!! (הרבה יותר מסופגניות)
IMG_5560.JPG IMG_5560.JPG IMG_5560.JPG IMG_5560.JPG IMG_5561.JPG IMG_5560.JPG IMG_5561.JPG IMG_5562.JPG IMG_5560.JPG IMG_5561.JPG IMG_5562.JPG IMG_5560.JPG IMG_5560.JPG IMG_5561.JPG IMG_5562.JPG IMG_5563.JPG IMG_5560.JPG IMG_5561.JPG IMG_5562.JPG IMG_5563.JPG
IMG_5562.JPG
IMG_5562.JPG
 

SMGD1997

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מתכון של סבתא שלי ויוצא מעולה!!!!!!!
חצי קילו קמח וכמה מים שנכנס
לערבב עד שנהיה בצק דביק ואז לחמם מחבת ולקחת קצת מהעיסה ולהשטיח על המחבת לחכות עד שיזהיב...
כשזהוב מספיק להוציא ולשים מעל סוכר....
יוצא פצצה!!!!
(סבתא שלי טריפוליטאית ששם מקור הספינג'ים.... :) )
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מתכון של סבתא שלי ויוצא מעולה!!!!!!!
חצי קילו קמח וכמה מים שנכנס
לערבב עד שנהיה בצק דביק ואז לחמם מחבת ולקחת קצת מהעיסה ולהשטיח על המחבת לחכות עד שיזהיב...
כשזהוב מספיק להוציא ולשים מעל סוכר....
יוצא פצצה!!!!
(סבתא שלי טריפוליטאית ששם מקור הספינג'ים.... :) )
בלי שמרים? סוכר?
 

תמר בר חנין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

ענת לנדמן

משתמש פעיל
למי שעדיין לא הכינה: הטמפרטורה האידיאלית לטיגון היא 160 מעלות, אפשר לבדוק על ידי מדחום מיוחד או למי שיש כירת אינדוקציה- לבחור טיגון בטמפרטורה הזו. ב-160 מעלות הספינג'ים נאפים מצוין, והשמן לא נשרף.
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
סליחה על העיכוב, הנה המתכון-
מתכון פצצה לספינג'ים ממש כמו בקונדיטוריה:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 כף מלח
41 ביצה
4 כוסות חד פעמי-180 מ"ל, מים פושרים
4\1 כוס שמן.

אופן ההכנה-
מערבבים הכל יחד- קודם את היבשים ואח"כ את הרטובים.
הבצק צריך להיות דביק.

אחרי שמערבבים הכל, נותנים לבצק מנוחה של 10 דקות, אחרי 10 דקות מערבבים שוב ונותנים שוב מנוחה של 10 דקות. (זאת אומרת פעמיים ערבוב) אחר כך מתפיחים שעה.
אחרי שעה מקמחים את השיש, לוקחים חתיכה מהבצק עושים ממנה כדור- עיגול מקמחים אותו מכל הצדדים עושים ממנו נקניק- נחש ואז עושים חישוק.
מחממים סיר עם שמן עמוק על האש גדולה בנונית ומטגנים.
אחרי הטיגון מפזרים סוכר לבן (לא אבקת סוכר) בכל הצדדים של הספינג'.
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה