אני עושה אותו דבר, פרט לשינוי אחד: אני מבשלת את הבשר מלכתחילה ביין עם הבצלים והשומים ואח"כ אופה באותו הרוטב.הנה מה ש @לבן רשמה פעם,עשיתי כמה פעמים יוצא מעדן (ואני ממש לא אוהבת בקר...)
המתכון של אביגיל מייזליק
עדיף להשתמש כמובן בבשר מספר 5
מטגנים את הנתח היטב בשמן מכל הכיוונים עד שהצבע משתנה והנתח "נסגר".
מבשלים כ3 שעות במים עד ל3/4 גובה הבשר+ כף פפריקה.
מקררים (עדיף לילה שלם במקרר, כך הפריסה מושלמת) ופורסים.
במחבת כבדה מטגנים 4 בצלים פרוסים לעיגולים עד שהם מאד רכים ושחומים. מוסיפים 6 שיני שום פרוסות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים לסיר 2 כוסות יין אדום יבש. כוס מנוזל הבישול של הבשר, כף פפריקה. מלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
מניחים את פרוסות הבשר בתבנית ויוצקים עליהם את כל הרוטב. מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים על 180-200 מעלות.
הבשר יוצא רך מאד! ומלא ברוטב עשיר וטעים.
את יודעת אם זה מתאים גם למספר 6?הנה מה ש @לבן רשמה פעם,עשיתי כמה פעמים יוצא מעדן (ואני ממש לא אוהבת בקר...)
המתכון של אביגיל מייזליק
עדיף להשתמש כמובן בבשר מספר 5
מטגנים את הנתח היטב בשמן מכל הכיוונים עד שהצבע משתנה והנתח "נסגר".
מבשלים כ3 שעות במים עד ל3/4 גובה הבשר+ כף פפריקה.
מקררים (עדיף לילה שלם במקרר, כך הפריסה מושלמת) ופורסים.
במחבת כבדה מטגנים 4 בצלים פרוסים לעיגולים עד שהם מאד רכים ושחומים. מוסיפים 6 שיני שום פרוסות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים לסיר 2 כוסות יין אדום יבש. כוס מנוזל הבישול של הבשר, כף פפריקה. מלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
מניחים את פרוסות הבשר בתבנית ויוצקים עליהם את כל הרוטב. מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים על 180-200 מעלות.
הבשר יוצא רך מאד! ומלא ברוטב עשיר וטעים.
בלי שום תיבול???יש לנו מתכון אבל הוא נראה מוזר
מניסיון של שנים, זה פשוט מדהים!
לוקחים את הבשר מהמקפיא, מעבירים לסיר מתאים, מוסיפים כוס מים ומדליקים את האש על אש קטנה ל 5-7 שעות.
להפוך מדי פעם את הבשר.
יוצא רוטב מצוין.
נכוןבלי שום תיבול???
לאיזה נתחים זה מתאים? וגם- אחרי הבישול את מקררת וחותכת? ואיך מגישה?נכון
ושוב, מניסיון של שנים (גם באירועים ביתיים)
מקררת לילה ואז חותכתלאיזה נתחים זה מתאים? וגם- אחרי הבישול את מקררת וחותכת? ואיך מגישה?
5@לווים , לא ציינת איזה נתח יש לך.
ויש לך מתכון טוב לבצל ופטריות???5 זה נתח משובח. מצוין לתבשיל פרוסות או בקר מפורק.
(אבל בעקרון אין כזה דבר חלק הכי טוב. כל חלק והתפקיד שלו).
מתאים.את יודעת אם זה מתאים גם למספר 6?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: