מאפים למה הלחמניות שלי לא תופחות? :(

נעמה לוי

משתמש מקצוען
ושלוש שעות אחרי הקליעה!
מורחת ביצה עם סוכר וניל לפני ההתפחה, אחרי הקליעה.
זה תופח אחרי המריחה ???
הרבה פעמים התפחתי אחרי הקליעה וכל היופי של הקליעה נהרס....:cry::cry:
אולי זה הסוד, פשוט להתפיח אחרי מריחת ביצה וזה ימנע מההתפחה להרוס את היופי של הקליעה ??
 

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
את יכולה לנסות
אני לא מתפיחה מעבר לזה ביום קיצי...
אבל תנסי, למה לא?
 

אנונימי123

משתמש מקצוען
מנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
אשמח לקבל את המתכון של החלות הנ"ל
 

מתענינת.

משתמש מקצוען
מכינה כבר תקופה ארוכה לחמניות מקמח 80%, למשך השבוע.
אף פעם לא תפח לי כמו שצריך, אבל לאחרונה זה נהיה ממש גרוע :(
בפעם הראשונה זה תופח, אחרי שאני מחלקת לעיגולים זה לא תופח כמעט.
ואם אני מחכה יותר- הבצק נופל ונהיה יותר גרוע.
החלפתי חבילה של שמרים יבשים, ולא עזר. (ניסיתי להתסיס את השמרים בנפרד, וכן תססו).
משתמשת במתכון של @hbecker , קמח של משנת יוסף (בר ולחם אולי?)
מישהי יודעת מה אפשר לעשות?
אולי יש לי כפילה?????
אותו בעיה מילה במילה.
 

super tiger

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
אני מתפיחה את החלות מהמתכון של העני כמעט 3 שעות אחרי קליעה.
יוצא מעולה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה