ושלוש שעות אחרי הקליעה!
זה תופח אחרי המריחה ???מורחת ביצה עם סוכר וניל לפני ההתפחה, אחרי הקליעה.
הרבה פעמים התפחתי אחרי הקליעה וכל היופי של הקליעה נהרס....
אולי זה הסוד, פשוט להתפיח אחרי מריחת ביצה וזה ימנע מההתפחה להרוס את היופי של הקליעה ??
ושלוש שעות אחרי הקליעה!
זה תופח אחרי המריחה ???מורחת ביצה עם סוכר וניל לפני ההתפחה, אחרי הקליעה.
את יכולה לנסותמנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
אשמח לקבל את המתכון של החלות הנ"למנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
אולי יש לי כפילה?????מכינה כבר תקופה ארוכה לחמניות מקמח 80%, למשך השבוע.
אף פעם לא תפח לי כמו שצריך, אבל לאחרונה זה נהיה ממש גרוע
בפעם הראשונה זה תופח, אחרי שאני מחלקת לעיגולים זה לא תופח כמעט.
ואם אני מחכה יותר- הבצק נופל ונהיה יותר גרוע.
החלפתי חבילה של שמרים יבשים, ולא עזר. (ניסיתי להתסיס את השמרים בנפרד, וכן תססו).
משתמשת במתכון של @hbecker , קמח של משנת יוסף (בר ולחם אולי?)
מישהי יודעת מה אפשר לעשות?
תנסי להחליף קמח, אצלי זה היה הבעיה.אולי יש לי כפילה?????
אותו בעיה מילה במילה.
זה מהחוברת 'זה לא רק בצק' שהני הצדיקה העלתה כאןאשמח לקבל את המתכון של החלות הנ"ל
אני מתפיחה את החלות מהמתכון של העני כמעט 3 שעות אחרי קליעה.מנצלת לשאלה על המתכון לחלות של @hbecker
עושה אותו המון!! ויוצא מוצלח.
ראיתי הרבה שכותבים להתפיח את החלות אחרי הקליעה לזמן ארוך, עד שכשלוחצים על הבצק הוא חוזר, אבל לא מהר מדי.
אני מפחדת לנסות כי במתכון כתוב שהתפחה מעבר ל20 דקות תהרוס את המרקם.
הני - שווה לנסות?
או מישהי אחרת שניסתה עם המתכון הזה?
הציעו לי לפזר קצת קמח על החלות אחרי הקליעה.הרבה פעמים התפחתי אחרי הקליעה וכל היופי של הקליעה נהרס....
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: