אני מבשלת שנים חומוס (לא ואקום) בסיר לחץ שעה וחצי עם 2 כפות מלח.
קודם משרה לילה בקערה עם מים ומלח. מחליפה מים פעם אחת.
מתבלת בפלפל לבן ושחור ונותנת לזה להתייבש במגבת.
אגב,
לקבלת ארבעס חומים (כמו בחנויות) יש להשחים סוכר לגוון חום ואז לשפוך מים רותחים ולהכניס את החומוס -לבשל.
בהצלחה.
קודם משרה לילה בקערה עם מים ומלח. מחליפה מים פעם אחת.
מתבלת בפלפל לבן ושחור ונותנת לזה להתייבש במגבת.
אגב,
לקבלת ארבעס חומים (כמו בחנויות) יש להשחים סוכר לגוון חום ואז לשפוך מים רותחים ולהכניס את החומוס -לבשל.
בהצלחה.