מאפים לחמניות קרואסון במילוי ירקות(תמונות)

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
20210614_195909.jpg
לחמניות טעימות ורכות במילוי ירקות נימוח..
הכנתי היום לאירוע, ונגמרה כמות מטורפת ולא הגיונית...
הכנתי גם כמה פעמים בתור מנה ראשונה עם רוטב, בצורה זו או בצורת שושנה גדולה אישית, והיה ממש מוצלח.

בצק חלות רגיל
*מילוי:

2 בצל - קוביות
2 גזר
1 בטטה
חתיכת דלורית
2 קישואים
1 פלפל צהוב
2 כפות א. מרק בצל
מלח
פלפל
פטרוזיליה (שמתי מיובש-תבלין)

למריחה:
שמן+מעט מים+כוסברה או פטרוזיליה מיובשת.

א. ההכנה:
לטגן את הבצל בשפע שמן, כשמתחיל טיפה לקבל צבע, להוסיף את שאר הירקות ולאדות לריכוך. לתבל בנ"ל. (חשוב! לטעום שהירקות מתובלים היטב ולא תפלים)
במידה ונותרו נוזלים בסיר, להגביר האש לייבוש.
למלא, לאפות.
כ2 דקות לפני סיום האפיה, למרוח שמן עם כוסברה, ולסיים את האפייה.
אפשר גם למרוח לכתחילה מיד לאחר סיום האפיה.

נ.ב. הירקות והיחס ביניהם בגדר המלצה בלבד, אפשר להשתמש בכל סוג ירק מתאים, כגון כרוב קצוץ וכד'
20210614_164949.jpg
20210614_171043.jpg
20210614_171316.jpg
20210614_171806.jpg
20210614_200151.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

להקליד

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 908667לחמניות טעימות ורכות במילוי ירקות נימוח..
הכנתי היום לאירוע, ונגמרה כמות מטורפת ולא הגיונית...
הכנתי גם כמה פעמים בתור מנה ראשונה עם רוטב, בצורה זו או בצורת שושנה גדולה אישית, והיה ממש מוצלח.

בצק חלות רגיל
*מילוי:

2 בצל - קוביות
2 גזר
1 בטטה
חתיכת דלורית
2 קישואים
1 פלפל צהוב
2 כפות א. מרק בצל
מלח
פלפל
פטרוזיליה (שמתי מיובש-תבלין)

למריחה:
שמן+מעט מים+כוסברה או פטרוזיליה מיובשת.

א. ההכנה:
לטגן את הבצל בשפע שמן, כשמתחיל טיפה לקבל צבע, להוסיף את שאר הירקות ולאדות לריכוך. לתבל בנ"ל. (חשוב! לטעום שהירקות מתובלים היטב ולא תפלים)
במידה ונותרו נוזלים בסיר, להגביר האש לייבוש.
למלא, לאפות.
כ2 דקות לפני סיום האפיה, למרוח שמן עם כוסברה, ולסיים את האפייה.
אפשר גם למרוח לכתחילה מיד לאחר סיום האפיה.

נ.ב. הירקות והיחס ביניהם בגדר המלצה בלבד, אפשר להשתמש בכל סוג ירק מתאים, כגון כרוב קצוץ וכד'
צפה בקובץ המצורף 908658צפה בקובץ המצורף 908659צפה בקובץ המצורף 908661צפה בקובץ המצורף 908662צפה בקובץ המצורף 908663
נשמע ונראה ממש מצויין.
זה גם באמת רעיון מוצלח למנה ראשונה עם רוטב
בטח יותר בריא מבורקס של בצק עלים עם תפוחי אדמה.
רציתי לשאול מה כמות הבצק שמתאימה למתכון הזה של הירקות?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
נשמע ונראה ממש מצויין.
זה גם באמת רעיון מוצלח למנה ראשונה עם רוטב
בטח יותר בריא מבורקס של בצק עלים עם תפוחי אדמה.
רציתי לשאול מה כמות הבצק שמתאימה למתכון הזה של הירקות?
תודה!
אני ממלאה עד שנגמר המילוי...
מה שאני מכינה הוא חלק מתוך כמות גדולה של בצק והשאר למטרות שונות.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מצוין ומעורר תיאבון!
 

שקדי

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 908667לחמניות טעימות ורכות במילוי ירקות נימוח..
הכנתי היום לאירוע, ונגמרה כמות מטורפת ולא הגיונית...
הכנתי גם כמה פעמים בתור מנה ראשונה עם רוטב, בצורה זו או בצורת שושנה גדולה אישית, והיה ממש מוצלח.

בצק חלות רגיל
*מילוי:

2 בצל - קוביות
2 גזר
1 בטטה
חתיכת דלורית
2 קישואים
1 פלפל צהוב
2 כפות א. מרק בצל
מלח
פלפל
פטרוזיליה (שמתי מיובש-תבלין)

למריחה:
שמן+מעט מים+כוסברה או פטרוזיליה מיובשת.

א. ההכנה:
לטגן את הבצל בשפע שמן, כשמתחיל טיפה לקבל צבע, להוסיף את שאר הירקות ולאדות לריכוך. לתבל בנ"ל. (חשוב! לטעום שהירקות מתובלים היטב ולא תפלים)
במידה ונותרו נוזלים בסיר, להגביר האש לייבוש.
למלא, לאפות.
כ2 דקות לפני סיום האפיה, למרוח שמן עם כוסברה, ולסיים את האפייה.
אפשר גם למרוח לכתחילה מיד לאחר סיום האפיה.

נ.ב. הירקות והיחס ביניהם בגדר המלצה בלבד, אפשר להשתמש בכל סוג ירק מתאים, כגון כרוב קצוץ וכד'
צפה בקובץ המצורף 908658צפה בקובץ המצורף 908659צפה בקובץ המצורף 908661צפה בקובץ המצורף 908662צפה בקובץ המצורף 908663
עם ההוראות המדויקות והתמונות, אפשר כמעט להריח את זה!
 

בנברקית

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 908667לחמניות טעימות ורכות במילוי ירקות נימוח..
הכנתי היום לאירוע, ונגמרה כמות מטורפת ולא הגיונית...
הכנתי גם כמה פעמים בתור מנה ראשונה עם רוטב, בצורה זו או בצורת שושנה גדולה אישית, והיה ממש מוצלח.

בצק חלות רגיל
*מילוי:

2 בצל - קוביות
2 גזר
1 בטטה
חתיכת דלורית
2 קישואים
1 פלפל צהוב
2 כפות א. מרק בצל
מלח
פלפל
פטרוזיליה (שמתי מיובש-תבלין)

למריחה:
שמן+מעט מים+כוסברה או פטרוזיליה מיובשת.

א. ההכנה:
לטגן את הבצל בשפע שמן, כשמתחיל טיפה לקבל צבע, להוסיף את שאר הירקות ולאדות לריכוך. לתבל בנ"ל. (חשוב! לטעום שהירקות מתובלים היטב ולא תפלים)
במידה ונותרו נוזלים בסיר, להגביר האש לייבוש.
למלא, לאפות.
כ2 דקות לפני סיום האפיה, למרוח שמן עם כוסברה, ולסיים את האפייה.
אפשר גם למרוח לכתחילה מיד לאחר סיום האפיה.

נ.ב. הירקות והיחס ביניהם בגדר המלצה בלבד, אפשר להשתמש בכל סוג ירק מתאים, כגון כרוב קצוץ וכד'
צפה בקובץ המצורף 908658צפה בקובץ המצורף 908659צפה בקובץ המצורף 908661צפה בקובץ המצורף 908662צפה בקובץ המצורף 908663
תגידי אפשר לעבור לגור איתך?:rolleyes:
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כל אחת תשאל את הרב שלה.
אצלנו זה היה בתוך סעודה.
לפי הידע שלי, מפני שהעיסה לא נילושה במי פירות או מולאה במילוי שלא קשור לסעודה כמו מילוי מתוק, המאפה אינו נחשב כפת הבאה בכיסנין, וברכתו המוציא.
 

וואלוזין

משתמש פעיל
תודה על המתכון
יצא מושלם!!!
אני הוספתי כמון ויצא טעם מיוחד במיוחד

שאלה - אפשר להקפיא את הקורוסונים?
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הכנתי לשבת ויצא מעולה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תביאי גם את המתכון של הבצק?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  38  פעמים

לוח מודעות

למעלה