דרוש מתכון לחמניות כמו של אנג'ל....

  • פותח הנושא Bingo
  • פורסם בתאריך

Bingo

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני רוצה מתכון ללחמניות פריכות כמו של החנות.
כאלו אוריריות....
כמו לחמניות של אנג'ל....

יש למישהי?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אולי תכווני לאילו לחמניות הכוונה?
אלו המבריקות מלמעלה?
שקונים 6 במארז?

עדיין לא מצאתי להן מתכון, אבל תנסי להסתכל בסרטוני יצור עליהם, ןתנסי אולי להבין מה הסוד.
לי פשוט לא בער להכין אותן, אז לא התעמקתי, אבל אולי יום אחד, כשאהיה מבוגרת עוד אנסה להבין איך ומה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני רוצה מתכון ללחמניות פריכות כמו של החנות.
כאלו אוריריות....
כמו לחמניות של אנג'ל....

יש למישהי?
בתור אחת שאופה קרוב ל20 שנה כמויות עצומות של מוצרי לחם, ואחד התחביבים שלי זה לנסות להעתיק מוצרים קנויים במידה ומצאו חן בעיני, יכולה להגיד לך שיש מוצרים קנויים שלעולם לא תגיעי לביצוע שלהם באמצעים ביתיים מסיבה פשוטה שאין לצרכנית פשוטה ולא מסחרית דרך לרכוש את אותם חומרים ותנורים שיש בתעשייה המסחרית, או שאולי כן, אבל הם עולים הון.
לדוגמה, אם ראית אי פעם סרטון של אנג'ל, אפשר לראות שלחמניה קטנטנה הנראית אישית, הופכת בסיום התהליך לחלה משפחתית גדולה... וכמה זמן התהליך לוקח? אפילו לא רבע מהזמן שלוקח באמצעים ביתיים ללוש/ להתפיח/ לקלוע /להתפיח/לאפות /לקרר/לארוז...
תקחי לדוגמא לחם אחיד פשוט פרוס, יכול לשהות יומיים בחדר ולהישאר כמו טרי. אם תעשי כך עם לחם ביתי הוא יהיה ממש לא טעים וטרי...
בקיצור, יש בהחלט מוצרים קנויים שאפשר לחקות ואפילו להתעלות על הקנוי, ויש שלעולם לא מתקרב לתוצאה.
אחת שסוגדת דווקא ברוב המקרים לתוצרת ביתית ....
 

Bingo

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוקי.
לא התכוונתי בדיוק כמו...
אלא רוצה לחמניות שהן מאד פריכות ואווריריות..
איך עושים את זה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
את בטוחה שהלחמניות של אנג'ל פריכות? אני לא זוכרת שיש להן מעטה קשיח.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בלחמים ולחמניות של אנג'ל יש מרגרינה. שומן מוקשה. רק כך הן שומרות על טריות בחוץ ליותר מכמה שעות.
שימי לחמניה ביתית בחוץ ליד לחמניה קנויה. הביתית תתייבש מהר יותר
כך גם בלחם קנוי ולחם ביתי ללא מרגרינה.
עושים את זה דוקא כדי שהטריות תישמר לאורך זמן רב יותר.
לכן, כמעט ובלתי אפשרי להגיע למרקם הזה בבית במתכונים של לחם/לחמניה ביתיים
 

פרגית

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
את בטוחה שהלחמניות של אנג'ל פריכות? אני לא זוכרת שיש להן מעטה קשיח.
בלחמים ולחמניות של אנג'ל יש מרגרינה. שומן מוקשה. רק כך הן שומרות על טריות בחוץ ליותר מכמה שעות.
שימי לחמניה ביתית בחוץ ליד לחמניה קנויה. הביתית תתייבש מהר יותר
כך גם בלחם קנוי ולחם ביתי ללא מרגרינה.
עושים את זה דוקא כדי שהטריות תישמר לאורך זמן רב יותר.
לכן, כמעט ובלתי אפשרי להגיע למרקם הזה בבית במתכונים של לחם/לחמניה ביתיים

אשמח לשמוע איך אפשר לגרום לבצק להיות אוורירי ולא יבש.
תודה רבה!!
 

פרגית

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בדרך להכין את הלחמניות שלה היום בעז"ה...
פשוט ניסיתי את המתכון של החלות המהממות שהעלו כאן ויצא לי קצת יבש.

תודה לך, מישהי נתנה לי טיפים, מקווה שיצא אכן מוצלח ואוורירי
 

שושנה אב

משתמש צעיר
אני רואה הבדל עצום בין שמרים יבשים לקוביה
כשאני משתמשת בקוביה יוצא הרבה הרבה יותר אורירי

לדעתי שווה לך לנסות
(כמובן שאת הקוביה מתפיחה קודם ברבע כוס מים פושרים עם כפית סוכר וקמח - עד שמעלה מין קצף)
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
פה יש מתכון ללחמניות מאפיה.
גם בתמונה זה נראה דומה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה