לא צריך מתכון, כבר יש לכולן, לא?
כל מתכון לחם אן לחמניות ילך טוב
אני אוהבת מקמח מלא.
איך עובדים?
2 אופציות:
ציור בשבלונה:
יוצרים צורת לחם לפי בחירה.
מניחים שבלונה עם הלחם [אני יצרתי שבלונה מניר]. מהדקים לבצק ומפזרים קמח/כורכום/פפריקה].
אפשר לחתוך חתכים קטנים בעזרת סכין חדה ולא משוננת [לי יש סכין יפנית שייעדתי לצורך זה]
אופציה שניה- ציור בסכין
מקמחים היטב את הלחם.
בסכין חדה ולא משוננת חותכים חתכים בתורה הרצויה.
באפיה הלחם יתפח והחתכים יפתחו. במקום שיש קמח נקבל צבע לבן. בתוך החתכים, במקומות שאין קמח, נקבל צבע רגיל של לחם.
תתחילו להשתולל עם זה.
אינספור אופציות
תכינו ותשתפו.
הערה: לא מורחים ביצה על לחמים אלו
כל מתכון לחם אן לחמניות ילך טוב
אני אוהבת מקמח מלא.
איך עובדים?
2 אופציות:
ציור בשבלונה:
יוצרים צורת לחם לפי בחירה.
מניחים שבלונה עם הלחם [אני יצרתי שבלונה מניר]. מהדקים לבצק ומפזרים קמח/כורכום/פפריקה].
אפשר לחתוך חתכים קטנים בעזרת סכין חדה ולא משוננת [לי יש סכין יפנית שייעדתי לצורך זה]
אופציה שניה- ציור בסכין
מקמחים היטב את הלחם.
בסכין חדה ולא משוננת חותכים חתכים בתורה הרצויה.
באפיה הלחם יתפח והחתכים יפתחו. במקום שיש קמח נקבל צבע לבן. בתוך החתכים, במקומות שאין קמח, נקבל צבע רגיל של לחם.
תתחילו להשתולל עם זה.
אינספור אופציות
תכינו ותשתפו.
הערה: לא מורחים ביצה על לחמים אלו