באיזה צורה עדיף שישמרו כמה שיותר טריים?
להכין עכשיו את הירקות למילוי ויום לפני פורים למלא את השניצלים ולאפות
או להכין עכשיו את השניצלים הממולאים ולאפות ביום של פורים?
כמובן שמעדיפה להכין עכשיו ולהמנע מעומס לפני פורים,
אבל אם יגיע על חשבון הטעם והטריות - אעדיף את האופציה השניה
יש הבדל בין 2 הצורות?
אשמח מאוד לעזרה
תודה
להכין עכשיו את הירקות למילוי ויום לפני פורים למלא את השניצלים ולאפות
או להכין עכשיו את השניצלים הממולאים ולאפות ביום של פורים?
כמובן שמעדיפה להכין עכשיו ולהמנע מעומס לפני פורים,
אבל אם יגיע על חשבון הטעם והטריות - אעדיף את האופציה השניה
יש הבדל בין 2 הצורות?
אשמח מאוד לעזרה
תודה