עוגות/עוגיות כמה עוגות/עוגיות שהכנתי היום.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
1. עוגיות סנדוויץ בייגלך-
IMG_4747.JPG
IMG_4750.JPG

עוגת שכבות שמורכבת מבצק של עוגיות שוקולד ציפס, עוגיות סנדוויץ ובלילה של עוגת שוקולד:
IMG_4751.JPG
IMG_4752.JPG

ועוגיות ממולאות פודינג וניל:
IMG_4743.JPG
 

קבצים מצורפים

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראהטוב! אפשר מתכונים?
אין לעלות תמונה ללא מתכון;!!!!
בבקשה לצרף מתכון,
הסנדוויץ בייגלה נראה מושלם
אשמח למתכון!!!
הכל נראה מדהים!!!
זה קצת בושות לתת את המתכונים :o :o
עשיתי 2 עיסות אחת לעוגת שוקולד ואחת לעוגיות שוקולד ציפס, עשיתי כמות כפולה.
לעוגיות הממולאת הוצאתי כמות מהעיסה של העוגיות שוקולד ציפס לפני שהכנסתי את השוקולד ציפס,
והכנתי פודינג עם אבקה ומים קרים כי אין לי תנור חלבי,
לעוגה שיטחתי מהבצק של העוגיות שמתי מעל שכבה של עוגיות סנדוויץ חברת פשקס' ושפכתיחצי מהבלילה של העוגה.
לחצי הנותר של הבלילה הוספתי חבילת שוקולד מומסת ואגוזי מלך שבורים, קשיו שבור ופיסטוקים ואפיתי לעוגה הרגילה שלי,
את הבייגלך הכנתי ככה- הקפאתי את העיסה של העוגיות, לאז לקחתי בכפית מהעיסה ושמתי על בייגלך בידיים טיפה רטובות סידרתי שהעיסה תתאים לבייגלה ושמתי בייגלה מעל,
הכנתי את התנור לחום גבוה יחסית (180 מעלות) והכנסתי את התבנית, ברגע שזה טיפה תפח סגרתי את התנור ונתתי לזה עוד כמה דקות בפנים, הוצאתי וכשזה קצת התקרר סידרתי עם סכין את הבצק שנזל קצת, וטבלתי בשוקולד מומס עם אבקת פודינג ויין.

מתכון לעוגיות-
שני שליש כוס שמן
2 כוסות קמח + 4 כפות
1/2 שקית אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים m
לערבב קודם את הסוכר עם השמן, להוסיף בייצים ואז את השאר.

מתכון לעוגה:
תבנית חד פעמית רגילה+ תבנית אנגליש קיק נמוכה

6 בצים
שתיים וחצי כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
כפית וחצי אבקת אפיה
חבילה סוכר וניל
כוס וחצי קמח
חצי כוס יין
לערב הכל ביחד
40 דק' אפיה ב180 מעלות
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
זה קצת בושות לתת את המתכונים :o :o
עשיתי 2 עיסות אחת לעוגת שוקולד ואחת לעוגיות שוקולד ציפס, עשיתי כמות כפולה.
לעוגיות הממולאת הוצאתי כמות מהעיסה של העוגיות שוקולד ציפס לפני שהכנסתי את השוקולד ציפס,
והכנתי פודינג עם אבקה ומים קרים כי אין לי תנור חלבי,
לעוגה שיטחתי מהבצק של העוגיות שמתי מעל שכבה של עוגיות סנדוויץ חברת פשקס' ושפכתיחצי מהבלילה של העוגה.
לחצי הנותר של הבלילה הוספתי חבילת שוקולד מומסת ואגוזי מלך שבורים, קשיו שבור ופיסטוקים ואפיתי לעוגה הרגילה שלי,
את הבייגלך הכנתי ככה- הקפאתי את העיסה של העוגיות, לאז לקחתי בכפית מהעיסה ושמתי על בייגלך בידיים טיפה רטובות סידרתי שהעיסה תתאים לבייגלה ושמתי בייגלה מעל,
הכנתי את התנור לחום גבוה יחסית (180 מעלות) והכנסתי את התבנית, ברגע שזה טיפה תפח סגרתי את התנור ונתתי לזה עוד כמה דקות בפנים, הוצאתי וכשזה קצת התקרר סידרתי עם סכין את הבצק שנזל קצת, וטבלתי בשוקולד מומס עם אבקת פודינג ויין.

מתכון לעוגיות-
שני שליש כוס שמן
2 כוסות קמח + 4 כפות
1/2 שקית אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים m
לערבב קודם את הסוכר עם השמן, להוסיף בייצים ואז את השאר.

מתכון לעוגה:
תבנית חד פעמית רגילה+ תבנית אנגליש קיק נמוכה

6 בצים
שתיים וחצי כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
כפית וחצי אבקת אפיה
חבילה סוכר וניל
כוס וחצי קמח
חצי כוס יין
לערב הכל ביחד
40 דק' אפיה ב180 מעלות
קלאס מתכוני מיקס אנד בייק אבל במושקע...אהבתי את היצירתיות!!!
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
זו העוגה הבהירה?
שרשום עליה עוגיות ממולאות פודינג וניל ?
העוגיות ממולאות פודינג וניל עשיתי מהבצק של העוגיות שוקולד ציפס לפני שהכנסתי את השוקולד ציפס לעיסה.
 

shifrash

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
העוגיות ממולאות פודינג וניל עשיתי מהבצק של העוגיות שוקולד ציפס לפני שהכנסתי את השוקולד ציפס לעיסה.
אז תוכלי לעשות לי סדר, כי פספסתי אותך באיזה קטע. מה המתכון של הפודינג ווניל ?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אז תוכלי לעשות לי סדר, כי פספסתי אותך באיזה קטע. מה המתכון של הפודינג ווניל ?
הבצק הזה:
מתכון לעוגיות-
שני שליש כוס שמן
2 כוסות קמח + 4 כפות
1/2 שקית אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים m
לערבב קודם את הסוכר עם השמן, להוסיף בייצים ואז את השאר.
בלי השוקולד ציפס
והכנתי פודינג עם מים קרים במקום חלב כדי שיהיה פרווה,
ואז הכנתי את העוגיות אני עשיתי בתבנית של מרובעים כי זה מה יש לי
אבל אפשר לעשות גם בלי תבנית, עושים כדור, עושים בו בור עם האגודל וממלאים עם קצת פודינג (אצלי זה כפית פודינג לכל עוגיה) ואז סוגרים ומניחים בתבנית על הצד שסגור.
לעבוד עם ידיים קצת רטובות- זה אמוד מקל.
 

ציפורן חודרנית

משתמש פעיל
לא קשור אבל אני לא יודעת איפה לשאול את זה,
איך אני פותחת פורום / אשכול?
יש לי שאלות שאני רוצה להתייעץ / לשאול / לבקש וכו' ואין לי מושג איך עושים את זה.
אני לא רוצה לגרום לסטיה מהנושא אז תעדכנו אותי במייל ישירות:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רואה שהוא לא עדכן את המייל
המייל שלי זה abc3414232 שטרודל גימייל
כשאת נמצאת ברשימת הנושאים בתוך הפורום (ולא ברשימת ההודעות חדשות לדוגמא)
יש למעלה אפשרות של פתח נושא חדש.
מקווה שהובנתי.
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

580

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה