כללי הפורום- חובה לקרוא ולהקפיד על הכללים, למען כולנו

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
קודם כל תודה על הפורום המדהים הזה, כשצריך - נעזרת בו רבות.
לא כל כך מכירה את הכללים פה, אשמח מאד אם יפתח/אפתח בעצמי אשכול למתכונים לערב לביבות חלבי -- מה הולך עם מה וכו' לא יודעת איך לעשות את זה - אשמח להסבר קצר, אפשר בפרטי.
תודה רבה.
יש מקדם לאשכולות "חלבי"
אם תערכי חיפוש בתוך הפורום למקדם חלבי תקבלי המון רעיונות

אבל בשמחה-
תפתחי אשכול
תקראי לו
הכל לערב לביבות
תני לו מקדם- חגים

שם קבלי מכולן את מה שיש להן לתת לך.
וזה הרבה
אם יש לך שאלות ספציפיות, תוכלי לשאול שם

אשכול כזה יהיה יעל לכולן
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תמיד מסתפקת איך נכון לעשות, לדוג" יש לי מתכון של פשטידה שברצוני להעלות, חיפשתי בפורומים ואין משהו כדוגמתו, השאלה אם לפתוח נושא חדש או להקפיץ אשכול בנושא פשטידות ושם להעלות?
אשמח לדעת אחת ולתמיד...
בתודה מראש
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תמיד מסתפקת איך נכון לעשות, לדוג" יש לי מתכון של פשטידה שברצוני להעלות, חיפשתי בפורומים ואין משהו כדוגמתו, השאלה אם לפתוח נושא חדש או להקפיץ אשכול בנושא פשטידות ושם להעלות?
אשמח לדעת אחת ולתמיד...
בתודה מראש
נתון לבחירתך. מחכים למתכון :)
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תמיד מסתפקת איך נכון לעשות, לדוג" יש לי מתכון של פשטידה שברצוני להעלות, חיפשתי בפורומים ואין משהו כדוגמתו, השאלה אם לפתוח נושא חדש או להקפיץ אשכול בנושא פשטידות ושם להעלות?
אשמח לדעת אחת ולתמיד...
בתודה מראש
אם אין בעיה עם הכללים, נראה לי שלמשתמשות המצויות (אני נגיד) יותר נח באשכול חדש.
כך המתכון מקבל יותר במה וקל לזכור אותו ולמצוא בעת הצורך.
תודה על כל המתכונים שלך!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לאחרונה התרופפו קצת הכללים בפורום, מה שהיא להרבה מאוד כפילויות שדחפו אשכולות חדשים מהר מאוד למטה, וחבל לכולנו.

עולים כאן מתכונים נהדרים, רעיונות, שאלותמחכימות וכו', אבל כשפותחים אשכול בלי לחפש אם יש מענה לבקשה, וזה קרה הרבה לאחרונה, כל התועלת הנ"ל נבלעת מהר בנבכי ההסטוריה.

אז קצת חידוד כללים,
א. יש לכם שאלה? ערכו קודם חיפוש. לרוב השאלות יש מענה בפורום. רוצים מתכון לעוגה קלה? לסלט עגבניות? למרק קישואים? וכו', קודם כל ערכו חיפוש. לא מצאתם- פתחו אשכול

ב. הפורום אינו פורום לשיתופי ביצועים. לזה יש את פורום אומנות ויצירה. כאן מעלים תמונה + הסבר הכנה, מתכון וכו'. לאחרונה קצת חרגו כאן מהכלל והוא כלל שנועד לעזור לכולנו. ובשבילנו.

ג. הפורום הינו מעורב. לפיכך, התגובות צריכות להיות ענייניות ולא כאלו של שיח שלא הולם פורום מעורב. שימו לב להגיב בצורה שהולמת פורום כזה.

ד. הכנתם מתכון מצוין מאיזה שהוא אתר? רוצים להעלות לכאן? אפשרי. אבל, וזה חשוב, אין להעלות כאילו המתכון הוא מתכון שלכם. חובה לתת קרדיט לאתר ממנו לקחתם את המתכון. יש כאן ענין של זכויות יוצרים. אם מדובר במתכון שקיבלתם ממישהו שקיבל ממישהו אחר והמקור אינו ידוע- אין מה לעשות, אבל תהיו כנים עם עצמכם. ועם במת הפורום. שלא נקבל הערות על הפרת זכויות יוצרים. וזה קרה.
ותמונה- כמובן רק שלכם, של מה שהכנתם. אין להעלות תמונות מהרשת כלל, גם לא אחרי עיבוד והסרת רקע וכו'. [אם זה בתוך קישור לאתר ומתכון שם, אין בעיה כמובן]


זהו לבינתיים!
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
לאחרונה התרופפו קצת הכללים בפורום, מה שהיא להרבה מאוד כפילויות שדחפו אשכולות חדשים מהר מאוד למטה, וחבל לכולנו.

עולים כאן מתכונים נהדרים, רעיונות, שאלותמחכימות וכו', אבל כשפותחים אשכול בלי לחפש אם יש מענה לבקשה, וזה קרה הרבה לאחרונה, כל התועלת הנ"ל נבלעת מהר בנבכי ההסטוריה.

אז קצת חידוד כללים,
א. יש לכם שאלה? ערכו קודם חיפוש. לרוב השאלות יש מענה בפורום. רוצים מתכון לעוגה קלה? לסלט עגבניות? למרק קישואים? וכו', קודם כל ערכו חיפוש. לא מצאתם- פתחו אשכול

ב. הפורום אינו פורום לשיתופי ביצועים. לזה יש את פורום אומנות ויצירה. כאן מעלים תמונה + הסבר הכנה, מתכון וכו'. לאחרונה קצת חרגו כאן מהכלל והוא כלל שנועד לעזור לכולנו. ובשבילנו.

ג. הפורום הינו מעורב. לפיכך, התגובות צריכות להיות ענייניות ולא כאלו של שיח שלא הולם פורום מעורב. שימו לב להגיב בצורה שהולמת פורום כזה.

ד. הכנתם מתכון מצוין מאיזה שהוא אתר? רוצים להעלות לכאן? אפשרי. אבל, וזה חשוב, אין להעלות כאילו המתכון הוא מתכון שלכם. חובה לתת קרדיט לאתר ממנו לקחתם את המתכון. יש כאן ענין של זכויות יוצרים. אם מדובר במתכון שקיבלתם ממישהו שקיבל ממישהו אחר והמקור אינו ידוע- אין מה לעשות, אבל תהיו כנים עם עצמכם. ועם במת הפורום. שלא נקבל הערות על הפרת זכויות יוצרים. וזה קרה.
ותמונה- כמובן רק שלכם, של מה שהכנתם. אין להעלות תמונות מהרשת כלל, גם לא אחרי עיבוד והסרת רקע וכו'. [אם זה בתוך קישור לאתר ומתכון שם, אין בעיה כמובן]


זהו לבינתיים!
יש בעיה בחיפוש בפרוג
מילים משלוש אותיות ומטה לא ניתן לחפש
כמו:
דג, מרק, לחם וכו
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש בעיה בחיפוש בפרוג
מילים משלוש אותיות ומטה לא ניתן לחפש
כמו:
דג, מרק, לחם וכו
א. אפשר לפנות אלינו ונשמח לסייע
ב. מי שפותח ומבהיר שחיפש אנחנו לא נועלות לו. מקסימום מאחדות אשכולות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יש בעיה בחיפוש בפרוג
מילים משלוש אותיות ומטה לא ניתן לחפש
כמו:
דג, מרק, לחם וכו
הנה טריק:
כותבים בגוגל
מרק קישואים פרוג
ותקבלי את כל מה שיש על מרק קישואים בפרוג.

מתכון לחם פרוג
שוב

ואם לא-
אז
א. אפשר לפנות אלינו ונשמח לסייע
ב. מי שפותח ומבהיר שחיפש אנחנו לא נועלות לו. מקסימום מאחדות אשכולות
 

להקליד

משתמש פעיל
יש בעיה בחיפוש בפרוג
מילים משלוש אותיות ומטה לא ניתן לחפש
כמו:
דג, מרק, לחם וכו

הנה טריק:
כותבים בגוגל
מרק קישואים פרוג
ותקבלי את כל מה שיש על מרק קישואים בפרוג.
אפשר גם לעשות חיפוש בפרוג דרך גוגל
כותבים בגוגל: פרוג
ואז מופיע שם בקטן:

ובשורת החיפוש מחליפים את המילה פרוג במילה שרוצים לחפש. קל ופשוט.

 

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יש לי פה משהו שאני מחפש ולא מוצא, יש אפשרות לעזרה בחיפוש אשכולות אבודים?
 

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
היה אשכול על "נפטר לכם אבא" או אולי "אמא" או משהו כזה, לפני שנה או שנתיים או יותר...
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
היה אשכול על "נפטר לכם אבא" או אולי "אמא" או משהו כזה, לפני שנה או שנתיים או יותר...
 

פרסום שנהב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הקיץ מתקרב
ואיתו עוגת גלידה טעימה בטרוףף, נחטפת מהררררררררר וקלה להכנה!
אז
הבה ונתחיל...

מוצרים:
4 ביצים
1/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
חבילת בסקויטים
4 כפיות נס קפה או רבע כוס יין
1 ריצ'
1 פודינג וניל

להקצפה:
חלבונים וסוכר

לבשל על הגז:
מרגרינה ושוקולד

הוראות הכנה:
-אחרי שהשוקולד נמס על הגז לשפוך אותו לקצפת ולהוסיף את החלמונים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת שוקולד נוזלית.
-לטבול את הבסקיוטים בנס קפה מהול קצת במים / ביין, ולשטוח בתבנית בינונית.
-לשפוך מעל את התערובת השוקולדית. ולהקפיא!
-בינתיים להקציף ריצ' ופודינג ולמרוח מעל השוקולד כשהוא קצת קפוא ומעל לגרד שוקולד.ולהקפיא שוב במשך כמה שעות!


זהו... העוגה מוכנה!!
בהצלחה ובתאבון!!


אם הייתי יכולה והיה לי כח, הייתי פותחת את העניינים, המצלמה המקצועית ועושה סטיילינג,
אולי בהזדמנות,
כרגע התמונה היא ממצלמה כמעט מקצועית, אבל עדיין לא, ובלי הרבה סטיילינג..אבל שווה, היא טעימה!

קבצים מצורפים​

IMG_2127.JPG
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה